Bebelusi de sept-oct 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
loreema24 spune:
Andreea - pozele tale nu mi-a dat voie sa le vad!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ionika
Fetele care ati facut analize la bb, am o intrebare! Trebuie sa-l duc nemancat?Multumesc.
Ioana &Andrei (14.09.2004)
Ioana, eu l-am dus chiar dupa ce mancase si nu a fost nici o problema!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Si, nu in ultimul rand, la muuuuuuuuuulte lunisoare sarbatoritilor zilei de astazi!!! Si... Cristina!!
N-am mai scris de multisor, cu toate ca v-am citit in fuga, ca sa nu raman in urma cu stirile.... si azi, dupa ce-am scris un mesaj zdravan, s-a trezit odorul si m-am trezit ca mi-a inchis sotul calc si s-a sters!!!
Felicitari pt. performantele bebeilor, si pt. performantele voastre culinare!!! Ar trebui aranjata o intalnire unde sa si degustam ce ati pozat, acum, pana nu incepem curele de slabire!
Citesc ce scrieti voi si-l regasesc pe Alex: a inceput sa spuna mai des "mama" (insa tot cand e suparat), "papa", "baba", "hopa" (asa fac eu de cate ori il ridic si ma imita), se da de-a rostogolul prin pat, de nu-l mai prind, e extrem de vioi... ce sa va mai zic!!! Cu masa si la noi e show, insa a gasit tati mai nou o metoda originala: aduce matza si o tine in brate in fata lui, ca sa aiba ce sa-i atraga atentia si asa-l pacalim!...
Se converseaza cu pisica mama-mama, mai nou nu mai tipa la ea cand o vede ci o scuipa, e un adevarat spectacol!
Se ia de toti copiii in parc, de catei, nu mai are stare nici o clipa! Trage de par pe oricine ii cade in mana (mai nou s-a infipt in parul unei doamne respectabile la carrefour) si tot asa. Inca ceva: ne mai ies 2 dintisori si suntem tare amarati: ne chinuie un pic mai rau decat ceilalti (poate pt. ca ii ies amandoi deodata).
Deocamdata atat, revenim insa cu noutati cat de curand!
ellen spune:
Aissa, si eu folosesc foarte multe scutece din alea. Eu le zic cearsaf de unica folosinta si mi le aduce un verisor de al meu care e distribuitor de produse din astea. Nu mai stiu exact cat am dat ultima oara pe ele pentru ca eu cumpar cate 50 buc odata, dar daca vrei te pot pune in legatura cu el si ti le poate aduce acasa.
Ma duc si eu la culcare si poate maine o sa mai adaug si eu ceva poze noi.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
loreema24 spune:
Eu sunt suparata foc!
Gata cu odihna! De maine incepem iar cu treba!
Eu mai vreau odihna!
Ramona & Loreema
danina spune:
Am revenit si noi acasa si suntem franti. Dia mea nu a dormit nici o secunda parca eram la catareni asa m-a escaladat sunt moarta de oboseala drumul a durat 6 ore era super aglomerat si numai boi pe drum binenteles ca in loc de car au masini asa i-as bate bine ca nu am condus eu ca le aratam eu.
La multi ani tuturor bb si mamicilor care zilele trecute si-au serbat ziua.
Noi am petrecut dar asa mai discret ca a am avut si un deces in familie bunicul sotului dar asta e viata merge inainte.
Pitica mea zice Papa foarte clar si alte bazaconii pe care nu prea le inteleg ba, da, uf, ga. Mai avem o problema nu mai vrea sa stea in fund ci direct in picioare, i-am cumparat un patut nou si se prinde de margine si se ridica cred ca trebuie sa il las jos.
Noi ne-am cam dat programul de masa peste cap am papat mai mult din borcanele mama lenesa ce sunt iar de maine gata revenim la gatit.
Acum va las ca imi cad ochii in gura revin maine.
Am pus pozici noi de la tara de Paste 6-7 luni
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
loreema24 spune:
GATA!
Somn linistit si neintrerupt daca se poate!
Ma duc si eu la culcare ca am trezirea la 5:30 ca am atata treba dupa o saptamana de plimbare ca nu stiu de unde sa incep.
Aveti vreo sugestie?
Ramona & Loreema
mcm spune:
Buna mamici,
In legatura cu carnea (am vazut ca s-a discutat) - eu ii dau carnitza de pui sau vita in zilele in care nu-i dau galbenus. Inca n-am ajuns sa-i dau un galbenus intreg, numai jumatate. Si nici ficatel de pui nu i-am dat inca. Iaurt nu-i place. Azi i-am facut paste cu rosii si pui si s-a strambat pana a papat cateva lingurite si am renuntat sa-i mai dau ca ii venea sa vomite. Cerealele le papa cu lacomie, seara dupa baie.
Alexia n-a spus nici mama, nici tata, in schimb spune baba....
Si nici dinti nu avem noi, nu se vede nimic in guritza in schimb se maraie intr-una....
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
crini spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va urez tuturor multa sanatate si numai bucurii din partea puiutilor!
Am fost si noi sambata noapte la biserica ortodoxa romana de aici, cu toata trupa (adica si copiii). Aici preotul iese cu lumina la ora 23, ca sa serbam odata cu romanii din tara.
Am vazut ca ati vorbit despre cum le dam sa manance. Eu il pun in scaunelul de masa, il fixez in inaltime astfel incat sa pot sta si eu pe scaun, tin castronelul intr-o mana si cu cealalta tin lingurita cu care ii dau sa pape. Si gata, nu se murdareste decat pe fata, desi da din maini nu ajunge la castronel, nu baga mainile in el si nu il varsa.
Carnita ii dau 40 g pe zi, in fiecare zi. Oua nu i-am dat inca, pe-aici medicii recomanda sa incepi cu galbenusul dupa 9 luni. E adevarat ca mie mi-a dat mama la 4 luni si uite ca am crescut si n-am avut nici o alergie, dar daca acum ne spun sa nu le dam, ma conformez.
Mada, am citit raspunsul tau, probabil are dreptate doctorita care ti-a spus ca ai imunitatea scazuta, altfel nu-mi explic cum s-a imbolnavit fetita ta. Eu nu iau nimic, ca nu mi-au dat, dar sa stii ca ma simt slabita, ar trebui sa iau ceva vitamine, doar ca nu stiu ce. De mancat, mananc de sting, dar se pare ca nu e suficient. Spirulina o fi buna? Nu de alta, dar mi-a adus mama de-aia de la Hofigal. A luat cineva?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Davina spune:
Buna si Hristos a inviat .
rapotram si noi cu aproape o saptamina de diaree .Este prima data cind bebelina se imbolnaveste .A mai avut si vreo 2 zile de vomitari in jet .Abia azi si-a revenit la normal si ma mai pot odihni un pic .
Cu mincarea o luam incet ,incet ,sper ca nu a slabit mult ca am tinut-o 24 ore nemincata ,numai cu Pedialyte ..
Galbenus nu i-am dat niciodata pentru ca eu si sotul am fost alergici la ou cind eram mici si nu vreau sa risc.
Ana ma mir cu Stefanel bea Similacul cu soya .Noua pediatrul ne-a recomandat dar Deanna l-a vomitat pe tot de fiecare data , mi se pare ca miroase urit .
aissa si noi folosim scutece de acelea ,aici se vind la sectia pentru catei (ca se folosesc pentru cateii mici cind fac pisu ) .50 de bucati costa 6-7 $ aici .
Deanna maninca in scaunul de masa ,fara jucarii si fara a se murdari .Eu nu o las sa-si bage miinile in castronas ca nu vreau sa o deprind asa ca pe urma tot eu am de curatit din urma ei .Se murdareste numai cind imi da peste lingura ...cind sintem plecati afara maninca ca si Alma denycei .Tot ca Alma ne da pupici de 2 zile (cu gura cascata desigur )si ne mingiie pe cap cind ii spunem "draga -draga ",si deschide si inchide mina cind aude "close-open ".
Nu spune inca multe cuvinte ,numai mama si papa (tata ) ,poate e din cauza ca noi vorbim 2 limbi cu ea ,romana si engleza bineinteles
Am vazut torturile voastre ,sint foarte frumoase .Daca imi dati voie o sa ma inspir simbata cind o sa-i fac un tort soacrei de ziua ei .Asteptam si pozici cu torturile tale denyce pe care le-ai promis .
Ma duc sa ma uit la pozici de bebei frumosi si destepti .
Pupici de la noi .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25