Bebelusi de sept-oct 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
ionika spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Da, Cristina (Herra), fac analizele pentru fier.
Ioana &Andrei (14.09.2004)
frosa spune:
Noi deocamdata mincam tot in scaunelul de la masina, in curind va trebui sa-l mut.
Al meu copil aseara in timp ce dormea era cam rece si avea o transpiratie tot rece. Oare de la ce o fi chestia asta? La voi s-a intimplat? Era imbracat ca de obicei.
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
loreema24 spune:
ellen - super pozele! Si Loreema face la fel cand prinde hartii!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
elyanne spune:
Gata... am reusit sa vad toate pozele noi cu piticii... Sunt atat de frumosi... si ce au mai crescut...
In legatura cu pagina personala... am intrat la profil personal... clik unde scrie pagina personala si am trecut data nasteri si numele maimutei si am pus si o poza... Cam asta ar fi...
Davina multa sanatate piticei!
Aissa scutece din alea eu cumpar ca sa o schimb pe ele... pentru ca se intampa sa faca pipi in timpul asta si ajungea la mine in pat... Eu i-am luat din Cora Fixies sau de la Huggis (parca asa se scrie) si erau 60x60 cm, 10 buc. in pachet, aprox. 100.000. Acum am gasit unele mai mari, 90x60 cm in Billa, se numesc Seni si sunt 5 buc in pachet, 60.000.
Eliana si Elena (23.10.2004)
mina spune:
Salut!
Matei mananca in scaunul de masa, ca altfel il apuca dorul de duca... inca nu il las sa bage mana in mancare, insa am inceput sa ii dau sa pape biscuiti singurel si tare caraghios e...si face o mizerie, mama-mama.
Intrebare: cine zicea ca a dat capsuni la bebe, a dat la recomandarea medicului? si, mai ales, cum ati ales samburii? ca zau ca nu-mi iese....
Noi azi noapte am facut revelionul: s-a trezit pe la 2 jumate si am dormit iepureste pana la 5 jumate, bebe calarind parintii.... cred ca l-a deranjat si burtica si dintisorii de sus care stau sa iasa...
Cat despre a da sau nu carne si ou la bebi, hop si eu cu parerea si anume cred ca trebuie sa le dam. Din ce sa creasca? Toti medicii recomanda pe toate drumurile alimentatie echilibrata.
Va las ca se apropie masa lu' bebe si tre sa prestez preparate culinare.
Va pupam!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
elyanne spune:
Aissa am gasit un link cu www.bella.ro/ro/produse/produse_pentru_incontinenta/produse_complementare/seni_soft/seni_soft.htm" target="_blank">Seni... sper sa mearga... sa nu fie reclama...
Am vazut si pe site la www.trei ursuleti.ro/COPII/Accesorii_pentru_ingrijire/SENI/Seni_Soft_60_x_60_A5/ (scoate spatiul dintre trei si ursuleti)
Eliana si Elena (23.10.2004)
mcm spune:
Eu i-am dat capsuni la bb, bineinteles ca fara stirea medicului. El mi-a recomandat sa-i dau numai dupa un an. Am curatat capsuna de coaja la fel ca pe mar, n-am stat sa aleg fiecare semintza in parte.
Nu ii mai dau capsuni pentru ca bb a mea la vre-o trei zile dupa capsuni a facut urticarie, nu stiu daca de la capsuni sau de la altceva dar prefer sa stam cuminti pana cand are voie sa pape.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
aissa spune:
Multumesc fetelor pentru mobilizare. Acum stiu ce firma sa caut (pe asta al meu Fixies scrie).
Am si eu cateva intrebari:
1. Stiu ca cineva zicea ceva de masura incaltarilor de la Farlin dar nu mai stiu cine si cred ca e in paginile pierdute. Asa ca va rog sa-mi spuneti cele care ati primit incaltaminte cum e fata de piciorul copilului. Alexandra are cam 10 cm talpa, masurata de mine. EU initial comandasem (atunci cand nu le-au avut) 11,5, dar parca a zis cineva ca e cam mic...Va rog, daca ma puteti lamuri, in caz ca le comand iar luna asta.
2. Cum ii imbracati pe bebei acum?. Stiu ca e greu de generalizat, dar nu mai stiu cum sa fac. Ieri am iesit afara si avea o caciulita subtire (care are "calota" perforata, ajurata), dar i-am dat-o jos cand a adormit si i-am pus doar pe frunte (nu i-am ridicat capul sa i-l bag si la ceafa) baticutul. La corp avea raiati si dres, respectiv body-maieu, tricou si geaca de blugi necaptusita.
La corp era relativ bine, spre calda, dar la ceafa, unde repet nu avea nimic, era transpirata. La fel o gasesc si acasa, in pat, mai ales acum ca se freaca in continuu, frige salteaua sub ea. Azi am zis sa o las mai lejer. Si i-am dat pantaloni 3/4 si tricou cu maneca scurta. In 5 minute sughita (si nu mancase ca nu a vrut fructele si nic suc). Ce sa mai inteleg? Ii e rece sau ii e cald? Ca de exemplu mie imi vine sa las deschise geamurile ca mi-e cald.
3. Si de aici a 3-a intrebare: lasati geamul deschis in camera cu bb? Sau in alta camera?. Ma tot tem de curent (desi eu nu simt sa fie) si evit sa le tin deschise cand suntem acasa, ca eu nu inchid usile la camere sau la bucatarie. Si uneori parca e un aer inchis (desi aerisesc).
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
danyce spune:
Salut,
Mcm, aici se spune ca se poate da capsune la bebelusi (chiar exista o sumedenie de combinatii cu capsune - ma refer la piuree de fructe, iaurt si branzica alba cu capsune pt. bebei, siropuri naturale de capsune pt. limonada pt. bebei). Toate acestea se pot da cu precautie chiar inainte de 6 luni, iar dupa aceea, daca nu s-a remarcat vreo alergie sau alta reactie a bebelusului se poate da capsune in mod regulat.Alma adora capsunele si papa tot ce contine capsune cu o pofta incredibila.La fel ca orice alt fruct sau orice alta leguma, si capsunele se da in cantitati progresive.Acum tu stii ce faci, dar pe mine ma enerveaza medicii comozi/cadrele medicale comode (in fine, persoanele menite sa indrume mamicile) care nu dau toate informatiile necesare mamicilor si spun doar "nu da ...", fara prea multe explicatii, cand alimentul in cauza doar poate cauza o reactie alergica, neexistand o siguranta in acest caz. - zise o mamica incapatanata care scoate mereu explicatiile cu clestele de la personalul calificat prin intrebari de genul "nu-i asa ca...?" si "daca se procedeaza asa, atunci nu exista riscul cutare, asa-i ca am dreptate?", "de unde sa stiu eu ca aveti dreptate daca nu dati un raspuns clar/va contraziceti in argumente/nu reusiti sa ma convingeti/explicatia dumneavoastra nu pare logica"? Ei, ce zici?Pe bune ca asa vorbesc cu asistentele care imi tot dau sfaturi vis-a-vis de hrana Almei si carora le pun intrebari.Pana si cu pediatra de la centrul de control al sugarilor povestesc asa uneori, insa cu cea de la spital nu am avut probleme niciodata pentru ca explicatiile ei erau mereu clare si complete, bine argumentate.
Ellen si Loreema, tare scumpe-s fetele cucuietele!
Pe noi tocmai ne-a sunat tati sa ne spuna ca vine maine acasa. In sfarsit!Ca nu mai i se termina proiectul asta. Din ianuarie a plecat in Slovacia sa se ocupe de modernizarea unei mari fabrici de paine si produse de patiserie (proiectare/instalare de benzi rulante speciale, roboti si alte cele) si venea doar o data la 2 saptamani acasa pt 1 weekend care era, de obicei, plin, iar apoi pleca din nou. Asa ca uraaaaaaaaaaaaa! ca o sa fie cateva luni in NL, langa mami si Alma mica.
I-am facut azi spaghetti cu legume, rosii si pui domnisoarei si sunt tare curioasa ce va zice. Plec sa experimentez.Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei