Salvati-l pe Mihaita ! (3)
Raspunsuri - Pagina 5
ladybug spune:
Aida, observatiile tale sint foarte adevarate. Cum o sa ma supar? N-am mai updatat situatia banilor pentru ca nici mie nu mi-e clara, pentru ca se string din multe locuri, si sint multe promisiuni. Haideti sa facem un tur de orizont. Toata lumea care a strins bani, sa-i depuna in cont si sa vedem cit s-a strins.
I'd be more than happy sa pun niste poze, dar din cauza fiselor medicale nu prea mai am loc. Providerul meu de internet imi da numai 10M de spatiu de web. Si-asa o parte din medical records se afla pe computerul meu de acasa, de unde se incarca mai lent. Nu vreau sa va plictisesc cu tehnicalitati, am sa pun si citeva poze. Sau mai degraba pun un link la un site care are deja poze. Daca stiti vreunul, post it here.
Corina, excelent mesaj! Foarte bine gindit, sistematic, la subiect, yet heartfelt. All the bells and whistles. Dar 35000 de Euro? De unde avem noi atitia bani? By the way, ti-am trimis check-ul cu $350. Daca mai vin si celelalte promisiuni ti le trimit si pe alea.
Ok, deci cei care aveti bani strinsi, declarati-va averile. Fara cirnatul cu nume, ci doar suma totala strinsa, si totalul promisiunilor la care va mai asteptati. Also, probabil a venit timpul ca banii sa fie depusi intr-unul din conturile deschise.
Also, daca Gabriela are nevoie sa dovedeasca ce suma s-a strins inainte de a varsa banii din conturile din SUA in Romania, se pot trimite bank statements prin computer, e mai rapid.
Cu titlu informativ, pina acum pagina de la cablespeed a fost accessata de 1040 de ori (in afara de mine care o accesses de multe ori), majoritatea din afara Romaniei. Daca toti vizitatorii dadeau cite $100, Mihaita era poate acum in Belgia. Cit e $100? Mai putin decit un traffic ticket. Mai putin decit o plomba. Citeva navete de bere. Citeva cartuse de tigari. Doua-trei iesiri la restaurant. Chiar nu putem face fiecare din noi un mic sacrificiu, sa renuntam de citeva ori la micile noastre placeri, la comfortul cu care ne-am obisnuit, pentru a salva un suflet?
Corina G spune:
Ladybug, multumesc!!
Cum am ajuns la 35000 euro? Ma gandesc ca daca trimitem toti banii din Seattle, Atlanta, Chicago, de la tine, etc, si cu ce mai are deja Gabriela in conturile ei, plus promisiunile serioase pe care ea le are in Rom, se pare ca ne cam apropiem de 35000. Ma insel eu oare?
Asta e situatia mea la zi:
Situatia fondurilor din Seattle (May 9):
"In mana": $7238 (prieteni, colegi, Microsoft, Adobe, biserica)
Promisiuni sigure: $600
In Romania: $1425 (Dan Ostahie 1000, Radu Drossu 425)
si 400 euro (prin Carmen Ciobanu -- acesti bani s-ar putea sa fie deja transferati in contul Gabrielei)
---------------
TOTAL $9263 plus 400 EURO
Din restul Americii:
De la Lidia astept $1400
De la Ladybug astept $350
Lidia, vestile tale sunt EXTRAORDINARE!!!! Sa dea Dumnezeu ca aceste actiuni sa dea roade!!!
Ramba spune:
Corina G mi-am permis sa te "plagiez" si sa postez pe un site din USA ( www.photoshopcontest.com ) un apel pentru Mihaita. Am adaptat scrisoarea ta catre Dr. De Ville De Goyet, am pus si contul deschis de tine in USA si un link catre pagina lui Mihaita de pe romanian portal.
Sper ca nu te-am suparat cu acest demers, dar am facut aceasta fara permisiunea ta din cauza ca rapiditatea cu care ne miscam este importanta. Sper sa am ceva succes in incercarea mea.
Gabriela sper sa reusim. Multa sanatale lui Mihaita si voua.
ladybug spune:
Corina, merci de update. Deocamdata adun cei ~ $7200 pe care ii ai deja. Banii de la Ostahie nu stim unde sint, daca sint. Ii pun la promisiuni.
Cine mai are bani strinsi? Let me know ca sa aducem datele la zi.
Gabriela, citi bani sint in contul tau?
Corina G spune:
quote:
Originally posted by ladybug
, merci de update. Deocamdata adun cei ~ $7200 pe care ii ai deja. Banii de la Ostahie nu stim unde sint, daca sint. Ii pun la promisiuni.
Cei 1000 de la Ostahie poti sa ii pui la promisiuni. De asemenea pune la promisiuni si cei 600 fiindca sunt siguri.
Cei 425 de la Radu Drossu vor fi in mana Gabrielei zilele astea (cand primeste maltodextrinul), deci poti sa ii pui deja la primiti.
Corina G spune:
quote:
Originally posted by Ramba
G mi-am permis sa te "plagiez" si sa postez pe un site din USA ( www.photoshopcontest.com ) un apel pentru Mihaita. Am adaptat scrisoarea ta catre Dr. De Ville De Goyet, am pus si contul deschis de tine in USA si un link catre pagina lui Mihaita de pe romanian portal.
Sper ca nu te-am suparat cu acest demers, dar am facut aceasta fara permisiunea ta din cauza ca rapiditatea cu care ne miscam este importanta. Sper sa am ceva succes in incercarea mea.
Gabriela sper sa reusim. Multa sanatale lui Mihaita si voua.
Ramba, cum sa ma supar? Din acest motiv am si postat-o pe forum: ca sa o poata folosi oricine doreste.
Carmenbr spune:
Ladybug, poti sa treci ca sigur si banii care s-au strans in contul de pe romanian-portal.com. Sunt $1397. Iar ca promisiuni, poti sa treci $220 pe care Sorin ii mai asteapta.
Carmen
ladybug spune:
Ok, deci pina acum situatia banilor din SUA ar fi urmatoarea:
Seattle (Corina):
Sigur: $7238
On the way: $1400 (Lidia, Atlanta)
$ 350 (Silviu, MD+MI)
---------------------------------
$8988
Promisses: $1425 (Ostahie+Drossu)
$ 600 (other)
----------------------------------
$2025
Chicago (LaSalle Bank, Evelyn+Romanian-Portal)
Sigur: $1397
Promisses: $220
Grand total:
Sigur: 8988+1397 = 10285
Promisses: 2025+ 220 = 2245
Let me know daca am omis ceva. Parca se mai stringeau niste bani in Canada, nu?
aschiutza spune:
quote:
Originally posted by lidiaNR
Buna Ziua, tuturor!
Doctorul Kutner m-a sunat astazi sa-mi spuna ca relatia lui de la Spitalul din Pittsburg a inceput demersurile necesare pentru facilitarea transplantului. Am inteles ca deja persoana lui de contact de la spital foloseste documentele medicale de pe site-ul speedcable.com
Fetelor (Carmen) , sa ma mai uit atunci de clinici in Germania? Am luat contact cu o familia care are un copil cu ficatul transplantat, am aflat o adresa si niste nr de telefon. Se pare ca aici in Germania ar fi o comisie de etica, care controleaza cind donatorii sunt straini de familie. Alte vesti nu am sa va dau, inca. Am deja doua clinici care stiu ca fac transplant la copii mici, trebuie sunate. Daca nu mai e cazul, va rog sa imi spuneti.
Ii tin pumnii lui Mihaita, sa reziste si sa fie cit mai sanatos!
-------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117