Salvati-l pe Mihaita ! (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Gabriela,

Am trimis scrisoare din partea "Jurnalului National" tuturor medicilor care fac parte din echipa de transplant de ficat de la Clinica Saint-Luc, prin care ii rugam sa-l opereze pe Mihaita urgent, chiar daca nu sunt strinsi, deocamdata, toti banii necesari pentru interventie.
Cum primesc vreun raspuns de la ei, iti spun!

Doamne ajuta!

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Am facut actualizarile pe www.hogas.go.ro . Daca aveti, trimiteti-mi scrisorile traduse in mai multe limbi, sa le postez.
revin,
ovi
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput

Gabriela, am primit deja raspunsurile a doi medici din echipa...

1. Grand merci de votre message.
Je suis très sensible à votre appel à l'aide. Malheureusement, pour organiser une greffe hépatique, notre hôpital EXIGE la caution que vous avez signalée.
Je vous recommande d'essayer de contacter le Dr F. Lacaille à l'hôpital Necker à Paris, qui pourra peut-être vous aider.
Bien à vous
Pr. R. Reding

1. Va multumesc pentru mesaj. Sunt foarte sensibilizat de apelul dvs. Din pacate, pentru a organiza o grefa hepatica, spitalul nostru INSISTA pe conditia (n.a. stringerea tortala a sumei de bani) pe care dvs. ati semnalat-o. Va recomand sa incercatti sa o contactati pe dr. F. Lacaille din spitalul Necker din Paris, care ar putea, probabil, sa va ajute.

2. je suis désolé mais je ne m'occupe pas de transplantation hépatique. Vous pouvez contacter le Dr Reding (reding@chex.ucl.ac.be)

2.Sunt dezolat, dar nu ma mai ocup de transplantul hepatic. Il puteti contacta pe dr. Reding (n.a. cel al carui raspuns e mai sus)

Ai auzit de spitalul Necker si Dr F. Lacaille?
Se pare ca trebuie sa ne orientam rapid. Da-mi, te rog, un semn daca vrei sa trimit si aici scrisoarea!!!

PS. Am gasit, intre timp, e vorba de doctorita Dr Florence LACAILLE (Praticien hospitalier)
Liste des consultations:
PEDIATRIE HEPATOLOGIE
Télephone 01 44 49 57 44

Rog fetele din Franta care sunt alaturi cu inima de Mihaita sa o sune pe doctorita si sa o intrebe daca poate prelua cazul nostru, cu suma care este acum strinsa...

Site-ul spitalului este: http://www.aphp.fr/index.php?module=hopital&action=hopitaux_detail&vue=hopital_detail&obj=28&H_ETAB=061

Mergi la inceput

Mi-a raspuns si seful echipei de transplant,

Cher Madame...,

Je vous remercie de supporter les efforts de cette famille afin de permettre le traitement adéquat de leur enfant.
Vous devez savoir qu'ils sont en contact avec nous et que nous faisons le maximum pour les aider en attendant que la garantie financière nécessaire soit réunie. Nous espérons avec vous que ceci soit possible
Jean de Ville

"Va multumesc pentru sprijinul pe care-l acordati acestei familii in incercarea de a obtine tratamentul adecvat pentru copilul lor. Trebuie sa stiti ca ei sunt in contact cu noi si ca noi facem maximum pentru a-i ajuta, in asteptarea ca garantia financiara sa fie strinsa. Spera,m, alaturi de dvs., ca acest lucru va fi posibil."

I-am multumit si mi-am exprimat increderea ca Mihaita va trai, gratie profesionalismului si experientei lor...

PS. Imi cer iertare ca trimit al treilea mesaj pe acelasi subiect, ma gindesc ca, prin re-editarea raspunsurilor anterioare s-ar putea rataci/pierde informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Hristos a inviat !

Va multumesc pentru tot ce faceti pentru Mihaita. Am si eu o veste buna: administratorul siteului mi-a scris ca se vor concentra pe cazul lui Mihaita incepand de saptamana aceasta si o vor publica pe prima pagina a DC. Singura conditie este ca nu mai avem voie sa publicam conturile personale in mesajele de pe forum, doar in privat si in emailuri, bineinteles. Asa ca speram sa avem noi prieteni si sa ne vina ajutoare.

Am insa si vesti mai putin bune, ca sa nu le spun chiar proaste, pentru ca se putea si mai rau: Mihaita a racit deoarece l-am cam purtat prin spitale dupa semnaturi si vad ca s-a si lipit ceva de el. Dupa ce ieri a tusit toata noaptea de credeam ca nu mai respira, astazi am fost cu el la spital de urgenta si l-au bagat in antibiotice la 12 ore, la aerosoli tot la 12 ore si dupa un somn odihnitor ca dupa o noapte de petrecere acuma era iar vesel si jucaus (mi-a zis Dan la telefon ca eu inca umblu prin oras si pe la net si mai am putin pana ajung acasa).

Mai nou, Mihaita a facut o obsesie pentru clanta de la usa. Eram la spital la dna dr si Mihaita vroia cu tot dinandinsul sa smulga clanta din usa. Dna care era deja inauntru tot ne ruga sa o mai lasam 2 minute ca mai are ceva de discutat dar cum il luam pe Mihaita de la clanta cum incepea panarama. Asa ca tot apasa pe clanta aia pana ce dna dr ne-a pofit inauntru. Atunci a inceput alta panarama, pentru ca baietelul asta scump deja stie ce face doctorul si cam ce urmeaza cand se apropie cineva in alb de el. Sper sa se faca doctor sa ii mai treaca din frica asta. Partea buna este ca i-au prins branula din a doua incercare asta insemnand ca s-au mai vindecat din ranile pe care la avea de la atatea perfuzii de Fundeni. Speram sa se puna repede pe picioare ca e asa dragut cand merge cu pampersul ala mare la spate, cum isi misca funduletul ... Eh, ce sa mai, stau pana maine sa va povestesc despre el. Mi s-a facut un dor de el incat trec repede la subiect.

Corina, intr-adevar, dr. Margreiter este la Innsbruck. Acolo pleaca si fetita din Bistrita de 5 luni Podariu Iulia. Voi lua legatura cu dna Drossu din Bucuresti chiar maine dimineata. Multumesc mult.

Lidia, bine ai venit pe DC. Multumesc pentru vesti. Sa dea Dumnezeu ca dr. Steve Kutner sa gaseasca cel mai bun loc pentru Mihaita. De-abia astept sa vad o data pentru operatia lui ! Important este ca locul pe care il gasim sa ii ofere cele mai bune sanse de reusita, ca altfel e pacat de atata lupta. Am incredere ca dr. Kutner va face ce stie mai bine si ca are cele mai bune intentii. Multumeste-i te rog din partea noastra a parintilor si a tuturor celor implicati in aceasta campanie.

Sauzimdebine, bine ai venit si tu aici pe forum. Imi pare rau ca nu am reusit sa mai scriu pe romanian-portal (poti sa postezi chiar mesajul de aici, daca nu te superi). Sper sa reusesc cat de curand. Ii salut pe toti de acolo si le multumesc din suflet pentru tot ce fac pentru Mihaita. Nu stiu cum trece timpul. Mi-e ciuda ca nu pot face mai multe intr-o zi. Nici cu Mihaita nu apuc sa stau prea mult si din cauza asta cand ajung pe acasa se prinde de gatul meu si nu ma lasa nici sa ma dezbrac. Il iubesc atat de mult !! Si sa va spun un mic secret: numai pe mine ma pupaceste dulce dulce. Scoate limba si ma mozoleste pe obraz si mai apuca si putina falcutza de-a mea (ca are de unde apuca !) cu dintisorii si ma mai si musca. Eh, asta da viitor barbat iubaret, ce ziceti?

Multumeste-i te rog lui Evelyn. Este minunata. Si eu inca mai astept de la banca de aici sa ma scuteasca de comisioane. Pana cum nici un raspuns. Adevarul este ca ne-au si sponsorizat cu 5000 Euro si imi este rusine sa insist pentru cateva sute de mii de lei cand au facut deja atatea pentru noi. Daca vor dori sa ne dea un raspuns pozitiv la cerere cu atat mai bine, daca nu oricum le multumim pentru generoasa sponsorizare.

Adrianangi, mii de multumiri pentru scrisorile trimise. Intr-adevar, prof. de Ville este cel cu care tinem legatura si este si chirurgul care opereaza efectiv. Din cate stiu eu despre Franta, ei nu accepta donator de organe viu, cum este Mihaela a noastra. S-ar putea doar de la parinti dar nici asa nu am informatii prea sigure.

Ovi, mii de multumiri pentru site. Arata bine actualizat ! Mai am sa iti trimit ultimele hartii de externare de la Fundeni. Ti le trimit pe email cat de curand.

Maria2mami, de ce esti asa tacuta? Oamenii astia te iubesc la nebunie pentru ce faci, iar noi nici nu mai spunem cat de mult te iubim . Te salut in direct, te pup mult de tot si mai ales pe Mariuca ta cea dulce si sper sa trecem peste toate astea cu bine si sa stam la 60 de ani cu nepotii alturi si sa radem de vremurile astea.

Doamne ajuta! Fug la Mihaita ca mi-e dor de un pupic dulce de la el. Ma voi gandi la voi si ii voi povesti ce mi-ati mai scris pe forum. Noi vorbim mult si despre toate, ca noaptea e lunga si dl. bebe nu prea are somn. Ii cresc maselutele.

Cu drag,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Dragii mei,

Mai mult ca sigur ca ati auzit de povestea lui Liviu Mihail Ungureanu. El va fii sambata asta la Surprize, surprize...cine l-a ajutat?! Motanik...Felicitari pt reusita Motanik!

Bine-nteles ca am apelat si eu la ea pt Mihaita. Mi-a promis ca o sa incerce sa faca acelasi lucru si pt Mihaita, dar sansele sunt destul de mici...cei de la surprize au strambat din nas cand au auzit ca e vorba de 6000 Eur diferenta de care Liviu are nevoie...pai in cazul lui Mihaita...
Insa ea mi-a dat o lista cu toate adresele de email ale ziarelor, televiziunilor, oamenilor influenti la care ea a apelat incercand sa-l ajute pe Liviu.
HAIDETI SA SCRIEM SI NOI ACOLO! TREBUIE SA REUSIM SI NOI!

Iata lista:
mail@adrianmutu.com
hagi@hagi.ro
george.stirbei@stage-expert.ro (manager Holograf)
cristi.enache@directia5.com
marian.ionescu@directia5.com
tudor@vamaveche.ro
george.becali@steauafc.com
george.becali@png.ro
costi@costi.ro
mihai@hi-q.ro
nicoleta@hi-q.ro
florin@hi-q.ro
hiq@hi-q.ro
office@sfx.ro (Sfinx Experience)
zdob@cuibul.com (Zdob si Zdub)
gabicotabita@qo.ro
office@bibliapentrutoti.ro
bancatiriac@cbit.ro
ziar@adrianpaunescu.ro
contact@steauafc.ro
fcdinamo@fcdinamo.ro
relatii@antena1.ro
cronica@primatv.ro
hr@b1tv.ro
stiri@europafm.ro
nora.marcovici@kissfm.ro
office@tvr.ro
office@realitatea.tv
mmitrica@expres.ro (Evenimentul zilei)
marius.tuca@jurnalul.ro
ct.popescu@adevarul.kappa.ro
redactia@libertatea.ro
office@radio21.ro
redactie@surprize-surprize.ro
isis@rnc.ro (formula as)

Gabriela, sper ca esti de acord.
Pupici multi lui Mihaita, putere sa reziste si lui si tie!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Am scris la dr. de la Saint Luc. Doamne ajuta!

Dear Dr. De Ville De Goyet,

I am writing on behalf of the Romanian community in Seattle, United States, about a little boy named Mihai Hogas who lives in Romania. As you are undoubtedly aware from your correspondence with Gabriela Hogas (Mihai’s mother), Mihai is in critical condition and in desperate need of a liver transplant.

What is truly heartbreaking is that a treatment for Mihai’s condition exists, but he lacks access to it. In Romania, such an operation is impossible due to many factors—the most important being that Romanian hospitals are not experienced in performing transplants on such young babies. Although Mihai could be treated elsewhere, the cost is prohibitive for a family that earns $600 a month. Mihai’s health is worsening by the day and his parents are going through an ordeal that no parent should ever go through—seeing one’s baby die a little every day.

I am writing to you because time is a luxury that Mihai can no longer afford. He has to have this operation as soon as possible. We have already raised some of the money needed for Mihai’s surgery and have found a transplant donor:

- With the help of newly made friends everywhere, the family was able to raise approximately 35,000 Euro. Here in Seattle alone, I conducted a campaign and was able to collect donations totaling almost $10,000 for little Mihai. Although we are trying to raise money as quickly as possible, it will still take a long time to raise the entire amount of 85.000 Euro.

- A matching living donor has been found for Mihai. Although a total stranger, this woman is waiting to give a small piece of her liver to save little Mihai’s life. All medical tests have been completed and the donor was declared 99% compatible. Once again, hope has filled the hearts of this family who have been helplessly witnessing their baby’s suffering for so long.

I know we are asking for a lot, but desperate times call for desperate measures—would it be possible for your department to consider a reduction on costs, either by reducing or delaying the physician charges? We dare to ask because we’ve come to learn the story of a little girl (also from Romania) who is suffering from the same disease as Mihai is. Her parents were able to raise a similar amount of money, and she is having the transplant operation in Austria at the Innsbruck University Hospital on May 17. Apparently, the physicians have waived their fees in order to help this little girl. Again, we know that we are asking for a lot, but we cannot help but hope that the physicians at Saint Luc would consider Mihai’s case and perhaps find it in their hearts to make an exception.

Although his condition is worsening, little Mihai is still full of life and a terrific fighter. He laughs all the time, he cheerfully plays, and he’s trying so hard to learn how to walk. Please help Mihai in the fight for his life! In this 11th hour, we dare to appeal to you for considering him as generously as you possibly can and to make an exception and save his life.

Thank you from the bottom of our hearts! I am hopeful and awaiting your prompt response.

Sincerely,

Grigoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

Dragele mele si dragii mei,

Ideea lui Carmenbr nu mi se pare deloc rea. Gabriela, ce spui de asta? Astept un semn sa dai sa ne spui daca esti de acord cu trimiterea de emailuri catre aceste persoane influente din Romania.

ladybug site-ul de la cablespeed arata super, te rog mult de tot insa adauga informatii recente, adu la zi te rog situatia banilor care sunt in cont si toate promisiunile ferme.

De asemenea, stiri la zi despre starea lui Mihaita: updates-urile au ramas la data de Aprilie 21, de atunci Gabriela a mai dat updates, cel putin doua, imediat dupa Paste si cea mai recenta. Conditia baiatului, redata de mama lui, poate face si o stanca sa lacrimeze. Este foarte important sa avem acest site "up and running" si cu cele mai recente info despre BANI si STAREA lui Mihaita care s-a inrautatit (din nefericire) in ultima vreme, asta pentru a adauga la nota de urgenta ce trebuie acordata acestui demers.

Cred ca este material pt updates aici pe DC, dar daca te pot ajuta cu ceva te rog nu ezita sa ma contactezi prin PM aici pe site. Si eu am postat updates pe site-ul Servus.ca de indata ce le-am avut.

De asemenea, crezi ca s-ar mai putea adauga un link in partea din stanga pentru Pictures si acolo sa postam mai multe poze cu Mihaita? Eu nu am, dar se spunea pe aici ca mai sunt poze cu el.

Cu multa consideratie si sper sa nu te superi de rugamintea mea,

Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Gabriela, d-abia recitind am ajuns sa ma intreb daca Mihaita primeste antibioticele prin perfuzie. Asa e sau am inteles eu gresit? Ce e branula? Saracutul de el, raceala asta ii mai lipsea.

Of doamne, trebuie sa ne auda cineva si sa se intample ceva ca acest copilas sa nu mai sufere atat.

Ne zbatem cat putem... oare nu e suficient ce facem? Ce mai putem sa mai facem? Imi plange sufletul cand citesc randurile tale, Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiaNR spune:

Buna Ziua, tuturor!
Doctorul Kutner m-a sunat astazi sa-mi spuna ca relatia lui de la Spitalul din Pittsburg a inceput demersurile necesare pentru facilitarea transplantului. Am inteles ca deja persoana lui de contact de la spital foloseste documentele medicale de pe site-ul speedcable.com
Din Israel nu a primit inca nici un raspuns.

Un amanunt interesant, care sper sa fie de bun augur si nu doar o coincidenta, este faptul ca sotia Doctorului Kutner (care a fost lawyer la Tribunalul International de la Haga!) are descendenta din....IASI. Din toata lumea asta si din toate orasele din Romania, sotia doctorului care incearca sa ne ajute are aceiasi descendenta ca Mihaita. Doamne Ajuta sa fie un semn!
Va voi tine la curent...
Cu drag si sperante,
Lidia NR
Atlanta, GA

Mergi la inceput