Salvati-l pe Mihaita ! (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Corina, am rezolvat ieri tot!!!Azi de dim. am depus banii in contul lui Mihaita si pachetul urmeaza acum sa-l pun la posta!

D-na Drossu a fost o draguta !
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni !

Multumesc pentru toate telefoanele primite. Sunteti niste scumpi si va simtim foarte aproape de sufletele noastre.

Am vorbit cu dr. Rosca in legatura cu filtrele. A fost foarte dragut. Mi-a raspuns ca intr-adevar astfel de filtre nu se gasesc in Romania si ca firma lor se pregateste sa aduca in tara un aparat de dializa hepatica care insa nu se poate utiliza pentru copii asa de mici. Dl dr. era chiar la sp. Fundeni si mi-a promis ca se va interesa si de starea aparatelor de acolo si ma va suna cu siguranta sa imi dea un raspuns. Astept telefonul lui.

Am vorbit azi cu dna Elena de la emisiuunea "Oameni care ajuta oameni" care se difuzeaza pe OTV. Este super super draguta si vrea sa ne ajute. Mii de multumiri din partea noastra a tuturor. Sper ca dosarul trimis de mine sa ajunga cel tarziu maine dimineata. Am vorbit si cu directorul case de productie care realizeaza emisiunea si este alaturi de noi. Speram sa intram sambata viitoare pe post. Doamne ajuta !!!!!!! Urmariti emisiunea de sambata aceasta de la orele 13.00. Va exista si un intro pentru emisiunea noastra de sambata viitoare.

Ce sa va mai spun, sunt in priza. Eu sunt la net, Dan acasa cu Mihata si asteptam sa vina niste oameni dragi care sa ii inregistreze glasciorul lui Mihaita pentru emisiunea de la Radio Romania International care se va difuza pe 31 mai 2005 la orele 20.00. O ora intreaga. Mii de multumiri si tuturor celor care vor face posibila aceasta emisiune.

Mesajul de pe siteul 121.ro m-a impresionat pana la lacrimi. http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/mesajul_din_sticla/index.php3?cd=19&cm=05&cm_cal=05
Trebuie sa ii fim recunoscatori dnei Ana Sipciu care a scris atat de frumos. Doamna, ma inclin in fata dvs. Nu ne mai ramane decat sa trimitem aceasta pagina la cat mai multi oameni, mai ales din cei reticenti. Ar face si o stanca sa lacrimeze. Haideti sa mai batem o data la usile care ne-au fost inchise.

Maria2mami, multumiri pentru efortul de a cara pachetul prin Bucuresti, cu copil dupa tine cu tot. Esti o scumpa ! Trebuie sa ii multumim si Mariei (fetitei) ca a ajutat-o pe Mihaela. Maria, se apropie ziua ta !!!!

A reusit cineva sa sape mai adanc in siteurile de care vorbeste Adlemi? Poate este si aceasta o cale !

Multumiri la toata lumea. Multa sanatarte si numai bine. Vorbim curand. Ma duc sa fac pe bufonul in fata lui Mihaita sa rada si sa vorbeasca in fata camerei ca sa avem material bun pentru emisiunea de la radio. Sa vedem acum cat este Mihaita de cooperant !

Doamne ajuta !
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Gabriela, ai dreptate, ca articolul de pe 121.ro este foarte bine scris, iar mesajul citat din ce ai scris tu pe forum descrie atat de bine agonia voastra, incat l-am folosit si eu intr-un fax pe care il trimit preotului. El mi-a zis sa ii trimit informatiile exacte, descrierea cazului si tot ce as vrea sa prezinte in fata consiliului, in cadrul unui meeting ce il au duminica, sa incerce sa scoata niste bani din conutl bisericii pentru Mihaita (am scris zilele trecute ca ei nu strang donatii de la enoriasi). Deci am compus o scrisoare in care am folosit o parte din acel articol, o parte din flyer si am citat mesajul tau. Doamne ajuta!

Pupici lui Mihaita! Sper ca reusesti sa il faci sa rada si sa gangureasca sa puteti folosi caseta la emisiunea radio.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza-daniela spune:

Draga Gabriela, ma numesc Eliza Ghinea si locuiesc in Toronto. Am aflat acum cateva zile despre povestea lui Mihaita si doresc sa ma implic si eu. Sper sa am succes. Pana cum tot ce am putut face a fost sa iau legatura cu Corina Grigoras din Seattle, sa ii trimit un money order cu 50 dolari (numai, din pacate), sa trimit emailul si flyerele pe care dansa mi le-a pus la dispozitie la toti prietenii mei de aici si din alte tari ale Europei. Pasul urmator pe care vreau sa il fac este sa trimit anuntul la ziarele romanesti din Toronto (eu colaborez la unul dintre ele), precum si la postul de TV/Radio romanesc din Toronto, si de asemenea sa il afisez la Biserica Ortodoxa Romana Sf Gheorghe din Toronto, unde mergem noi si unde sotul meu este vice presedinte in consiliu. De asemenea intentionez sa contactez si alte biserici de aici (sunt mai multe in Toronto) si magazinele romanesti din Toronto, unde sa postez afisul. Spuneti-mi va rog daca este ceva ce mai pot face. Spune-mi Gabriela daca vrei sa iti dau emailurile ziarelor de aici, ca sa vii in sprijinul emailurilor mele (intentionez sa le trimit in acest sfarsit de saptamana), pt mai multa, daca e nevoie, credibilitate. Spune-mi de asemenea, daca ai contactat ARC, Alianta Romanilor Canadieni, au un website - daca nu, o fac eu. Astept raspuns, Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mihaela (Maria2Mami), multumim mult. Imi pare rau ca ti-am dat de furca cu pachetul.

Sanatate multa si felicitari pt. Maria. Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Eliza, bine ai venit. Ma bucur mult ca te-ai inrolat si tu aici la DC.

Aici am fost f. successful cu biserica. (Ti-am mai spus eu si in email.) Daca sotul tau este in consiliul bisericii este extraordinar.
Ce este f. important este ca parintele sa faca un apel la enoriasi la sfarsitul slujbelor. Aici asa a facut Patintele Catana si s-au strans bani frumusei. Lumea a scos check-urile imediat! Una este sa faca el un apel si asta e sa postezi doar un afis. Lumea tinde sa fie sceptica la anunturi, fara endorsement. Daca sotul tau ar putea sa faca acest lucru si sa il roage pe parinte, ar fi cea mai buna solutie. Spune-mi daca mai ai nevoie de ceva (flyere, scrisori, etc.)

Te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

eliza-daniela bine ai venit cu forte noi.
Pana sa ajunga sa iti raspunda Gabriela, m-am gandit sa iti dau eu un update despre ce s-a facut pana acum in partea canadiana.

Noi am solicitat donatii pentru Mihaita pe forumul romano-canadian Servus.ca. S-au strans pana acum CAD 652.25. O parte din ei va fi depusa zilele astea de sotia colaboratorului meu de pe servus in Romania. A doua parte de bani s-a strans dupa plecarea dansei in Romania si vom face tot posibilul sa ajunga si acei bani in cont.
La un moment dat i-am sugerat Gabrielei sa contacteze ARC. Nu stiu daca a ajuns sa o faca, cu cate are de facut, dar daca poti sa o faci (si) tu ar fi extraordinar.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Stimata doamna Eliza,
Bine ati venit si sa de Dumnezeu sa aduceti cu dumneavoastra si acea drama de noroc care poate noua ne lipseste!
Doamna Eliza, in Toronto aveti un domn Marcel Ban (eu nu-l cunosc personal dar am citit despre el) care are o companie de IT (www.thebans.com) si care in mod sigur cunoaste multa lume. Poate puteti dumneavoastra sa-l contactati si sa-i spuneti povestea lui Mihaita!

Timp de aproape o luna am lipsit de pe acest forum dar credeti-ma ca nu a fost zi sa nu ma gindesc si sa ma rog pentru Mihaita. Astazi am vorbit cu preotul de la Biserica Sfanta Maria din Portland si l-am intrebat despre niste flyere pe care le-am pus acum vre-o luna si despre ce mai putem face. Mi-a promis ca va incerca sa re-aminteasca povestea lui Mihaita in Biserica si chiar sa vorbeasca cu consulul onorific al Romaniei aici in Portland (am inteles ca s-a implicat si in cazul copilului molestat din Oregon - daca stiti povestea). Mi-a promis ca la picnicul bisericii in Iunie (a fost deja stabilit atunci) va cere consiliului ca o parte din bani sa fie pentru Mihaita. Duminica la biserica, vom stabili ce mai putem face! Asta-i tot ce am putut obtine de la el. O sa incerc si eu sa fac tot ce-mi sta in putinta sa-l putem salva pe Mihaita.

Doamne Dumnezeule, da-i sanatate lui Mihaita si ai rabdare cu noi!

PS. Am recitit toate mesajele postate. Mami2Mami - dumneavoastra faceti pentru Mihaita, cit noi toti la un loc. Sa va dea Dumnezeu sanatate si ani multi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am deschis partea a patra a subiectului, aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49373
Sa ajute Dumnezeu sa fie ultima si final fericit!

Oana_B

Mergi la inceput