Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 2
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by roserb
Fulguletzule, pe unde umbli? ai fugit tocmai acum, cand ai si ajutoare
ma invidiezi, ha?
--------------------------------------
LA MULTI ANI!, Gheorghitze, Georgete si alte derivate !
try, bine facusi cu DPN-urile sterse ! si eu am tot vrut sa le sterg dar nu am apucat!
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "soacra nu-i ca mama"
roserb spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by roserb
Fulguletzule, pe unde umbli? ai fugit tocmai acum, cand ai si ajutoare
ma invidiezi, ha?
Bineinteles (pentru ca am avut si eu parte de aceasta experienta unica in ultimele 2 saptamani, noroc ca mi s-a repatriat sotzu'!)Drept rezultat al vizitelor matinale de 2 ore ale socrelei, am capatat un bebe razgaiat, caruia ii place sa stea numai in brate!
Try, lingurita are un canal in interior prin care curge mancarica. Si eu am cumparat , e utila, DAR nu o folosesc pentru ca imi e mai comod sa-i dau pranzul din castronel, ca sa nu mai murdaresc 1000 vase. Este insa practica cand pleci cu bb undeva.
La multi ani sarbatoritilor de azi (Gheorghe si variatiuni), sa fie sanatosi si voiosi!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Viovio spune:
quote:
Originally posted by try
Care e schepsisul cu biberonul ala cu lingurita? Adica lingurita e dubla? Are pereti si loc in interior pe und ecurge din biberon sau pur si simplu e o lingurita normala si curge din bibe direct in lingurita? Ca daca e a doua varianta chiar nu inteleg care e rostul ei. Doar sa nu mai ducem noi lingurita de 10 ori in castronas?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Lingurita e normala.Din bibe,curge in lingurita.Rostul lui?Inca nu l-am inteles bine.Dar cum Bianca nu vrea nici un fel de bibe,am crezut ca o pacalesc asa.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
Viovio spune:
Vad ca roserb se pricepe sa explice mai bine decit mine.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
andreap spune:
Buna seara!Iata ca bantui si eu desi sambata la ora asta as trebui sa ma distrez....Si m-am distratAm ajuns cu Mariuca la doctor ptr.ca e tare maraita de ieri;nu-i convine nimic,nici in brate,nici plimbata,nici in fund,nici pe burta..nimic,maraie si e tare plangacioasa.Ca urmare am fost la saraca doctorita acasa..Si sa vezi minune:Mariuca mea a zambit tot timpul,a gangurit de cred ca a zis saraca femeie ca-s nebuna de legat.A controlat-o:nu are febra,nu are nimic in gat,nici la dintisori nu se intrevede nimic..concluzia????Habar nu am.Mie mi-e frica de lovitura aia la cap,desi mi-a spus ca daca era ceva se vedea atunci imediat,nu dupa 1 luna si ceva.Dar nu stiu ce sa zic,inca mai are hematomul ala,desi mult mai mic.Sa-i fac inca o radiografie nu vreau...Offff,mi-e tare frica.
Try,mie mi-e util biberonul ala ptr.ca Mariuca mea protesteaza si avand o mana libera o pot tine....Ma rog,fiecare cu ce se descurca mai bine.Plus ca eu ii iau supita de obicei dupa mine la plimbare,asa ca e comod in biberon.
Roserb,bine ca s-a reunit toata familia!
Aime,si eu ii pasez in supita si cartoful,si dovlecelul,ba intr-o zi am pasat si putina ceapa.Asa ca vorba lui Jasmine,cate bordeie...Idee e ca eu nu inteleg de ce se pun cereale cu orez in supa?????Nu ma ,intreb si eu...Ce as vrea sa ma pot tine si eu de un astfel de program....
Jasmine,Ele,Mariuca abia daca mananca 70ml.la o masa de piure de frucet sau supa..bineinteles ca dupa la 1 ora sau 2 ii dau sa suga.Dar daca mai mult nu reusesc sa-i indes pe gat,ce sa fac?????In ritmul asta nu pot spune ca i-am inlocuit o masa de lapte
Pupici si o noapte linistita
De luni incep si eu cu carnita de pui.Poate o fi carnivora si o manca mai bine
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
camys_2000 spune:
Am luat si eu bibe cu linguritza, dar nu mi s-a parut deloc util, mai mult faceam muschi la mana de cat apasam sa iasa ceva din el. Am ramas la stadiul de linguritza din cauciuc si castronel.
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000
Siminna spune:
Andreap,
si Maria e miriita de-mi vine sa ma urc pe pereti. Mi-a tras azi niste faze de m-au apucat damblalele...mai sint si singura acasa. Noi trebuia sa mergem la pediatru vineri, da' uite ca mergem luni...ma inarmez cu rabdare...
Productia mea de lapte se cam micsoreaza....Asta seara am completat cu 60 ml lapte praf...nici nu m-am omorit mincind ieri si azi...trebuie sa ma pun pe treaba!
misticgirl spune:
Paste Fericit, multa fericire si impliniri si bebelusi sanatosi!
Va ureaza Claudia si baby Nicholas.
Nu am mai intrat de mult pe site pt ca sunt singura de dimineata pana seara cu Nicholas si ma tine ocupata non-stop.Suntem bine si cu prima ocazie,zilele acestea intru si scriu mai mult.Acum sunt cu el in brate si e disperat sa "tasteze" si el.
va pup!
P.S. Mi-e dor de voi!!!!
Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
paxela spune:
fetelor vad ca iar s-a pierdut arhiva
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela