Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (43)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47821" target="_blank">Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(42)
Mamici
IrinaA.............................20 oct......N....Ioana Maria..............3580 g-54cm....www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000....................21 oct......N....Catalina Nicole.........2800g-48 cm....poze
Ela2001.........................22 oct......N....Diana Andreea..........3350g-50 cm....poze
Jasmine .....................26 oct......C.....Radu.......................2600g-50 cm
Ele................................26 oct......C....Ana Denisa..............2600g.... cm.... poze
Roserb .......................29 oct......N....Mihnea Andrei.........3550g-52 cm....poze
Ncristina ........................29 oct......o...Teodora Andreea.......2200g-45 cm
........................................................................Alexia Maria.............1800g-44cm.... poze
Moss..............................31 oct....C....Alexia Stefania.......3000g-50cm....www.larond.ro/moss/minunea%20noastra%20Alexia/Alexia%20la%20doar%204%20zile.JPG" target="_blank">poze
Siminna..........................1 nov....C......Maria.....................3.700 g-54 cm....poze
Bits.............................1 nov....C.......Kenzo.........................3.780 g- cm.... poze
elilenus................... …….2 nov....o.......Ana.............................2750g-47cm....poze
Ad_rianna.......3 nov....C......Tudor Andrei..............2800g-51cm
........................................................................Bianca Cristina...........2700g-50cmpoze
Diana 2004...................4 nov....C.......Andrei........................3100g-54 cm
Try...............................5 nov....N.......Alex...........................3835 g-56 cm.... poze
Miria Cristina...................5 nov.....o........Maria Damiana..........3850g-51 cm.... poze
for2nity........................... 6 nov.....o........Alexia Cristina……..3950g-54 cm....poze
Andreap...........................7 nov.....N........Maria Alexandra.......3350 g-47 cm.... poze
Hannen............................ 8 nov....N........Isra............................4350g
Laura Miu.........................8 nov....N........Ioana Bianca.............3600g-53 cm....poze
blue]Hena........................…..8 nov....C........Mihnea Ioan..............3450g-53 cm.... poze
Daniela Sb.....................8 nov....N........Mihai Daniel…….....3670g-54 cm.... www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">poze
Simonacip....................10 nov....N........David.........................4000g-57 cm....poze
Vivian..........................12 nov…N…….Victor………………3230g-48,5 cm
Auras80...........................14 nov….o…….Medeea Teodora,….3650 g-53 cm
Cassandra....................14 nov…..o…… Dragos Andrei……..3960g-53 cm
Eliza5..........................15 nov…..C ……Alexandru …………3650g- cm…. poze
Aime...........................15 nov…..C…….Vladimir Andrei……2800g….51 cm….poze
Lumi81.......................15 nov…..o…….Andrei Cosmin……..3100g-49 cm…. poze
Dama..........................18 nov…..C…….David Andrei………3270g-50 cm…. poze
Dena...............................17 nov…..C…….Katrhryn Rhianna….3500g-51cm…. poze
Trinity............................19 nov …..o…….Selina Alexandra…...3500g
Danamunti..................19 nov…...C…….Eric Gabriel………...2990g-48 cm
Danette...........................23 nov…..C …....Iris Sophie………….4300g-54 cm
Gandacelu...................25 nov…..N…….Ioachim…………….3700g-52 cm…. poze
Misticgirl................... .25 nov……C…….Nicholas Alexandru..3150g-48 cm
Miche..........................26 nov…….N……Darius………………3300g-49 cm…. poze
Descultza................ ....26 nov……..o…….Andrei…………….. 2900g
Ionela Roxana ................27 nov…….N……..Emily………………2956g-50 cm…. poze
Paxela..........................27 nov……...o……..Silviu Ionut………..3500g-51.5 cm….poze
Florypop...................... 27 nov ……..o..........Andrei……………..3500g-53 cm
Onitza..........................28 nov……..C……..Paul Constantin……3600g-49.5 cm…. poze
Madachan............... .....29 nov……...o……..Edward Florin……..3150g-51 cm….poze
Fulguletz.......................1 dec……...C…….David Andreas……..3150g-52 cm….poze
MadalinaP........................1 dec………C…….Edis………………..3000g-50 cm
Luminita B....................2 dec………N…….Tudor Andrei……...3500g-51cm…. poze
Karmen24.................... …3 dec………o……..Maria Bianca………3950g-54 cm
Mona B....................... 5 dec……….N…….Vlad Andrei……….3380g-51 cm
Eveline.........................…5 dec……….o……...Andreea Bianca…...3600g
Felis............................6 dec……….N……..Mihai Cristian…….3800g-50 cm…. poze
F.anomis.........................6 dec……….o……...Olivia Maria……...3150g,-51 cm
Raluca.gabriela................7 dec………N……...Maria Alexandra…2500g- cm…. poze
Olga_Stan.......................7 dec………N……...Iosefina Maria……3700 g
Onut.............................8 dec…….C……...Rares Mihai
Adka............................8 dec……..o……...Rares Cristian
bumbacel.....................9 dec……...C……..Tudor Mihai………4200g-53 cm…. poze
Anne-Mary.................. 9 dec………..N……..Teodor Alexandru...3300g-51 cm…. poze
Mikimi....................... 12 dec………..N……...Alexander…………3600g-52 cm…. poze
Monica-Elizabet.............16 dec………C………Ruxandra Maria…..3500g-50 cm….poze
Elean75.........................17 dec………o………. Maria…………………..g- cm…. www.mariuta.as.ro/" target="_blank">poze
OtiliaV...........................18 dec………N………Ana-Maria………..3800g-51 cm
Cecilia C........................22 dec……….o………Alexia…………….3099g-49cm….poze
Carmen..........................22 dec………C………Daria Nicole……...3360g-50 cm
Ioana du.........................22 dec............C............Bianca Alexndra............g- cm…. poze
Viovio......... ................. 22 dec……….o………Cristiana Bianca….3000g-49 cm….poze
Mamaluidavid............ .24 dec……….o………David……………..3270g-50.6 cm….www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">poze
Bobita............. ....... 1 ian………..N……...Amina Ioana………3700g-54 cm
papa ptr copii nostri:
Roserb – Mihnea 5 luni si 3 saptamani – 2 mese Lapte Humana + 1 masa fructe cu branza vaci+ 1 masa piure legume cu carne+1 masa cereale cu lapte, 9000g , 73 cm la 6 luni
Bumbacel – Tudor Mihai 5 luni – natural
Siminna – Maria 5 luni, 3 saptamini - natural + suc mar/morcovi
Try - Alex 5 luni si 3 sapt. - natural + cereale + suc de mar, morcov, banana
Aime – Vladimir 5luni jumatate – natural + suculetz + cereale
Paxela – Silviu Ionut 4 luni si 3 saptamani – Bebelac+ piureu fructe+ piureu legume+ cereale
Diana 2004 – Andrei 4 luni jumatate – natural +suculet
Camys 2000 – Catalina Nicole 6 luni – mar+biscuite, banana,branzica, pireu legume + piept pui,cereale, lapte Milumil 2
Andreap – Maria 5 luni jumatate – natural + piure fructe,supa legume,cereale
Ele – Denisa 6 luni – natural+diversificare (fructe,legume,cereale, carnita)
Monica-elizabet– Ruxandra-Maria 3 luni si 3 zile – mixt
Danamunti – Eric Gabriel 5 luni si 2 zile – cereale,lapte Hero 2,carnita cu legume,pireu de fructe cu biscuiti Milupa
Mamaluidavid – David 3 luni – mixt
Daniela_sb – Danutz 5 luni jumatate - natural
LuminitaB - Tudor Andrei 4 luni si 3 saptamani - diversificare
Cassandra - Dragos 4 luni si o sapt - mixt + suculet
Elilenus - Ana 4 luni jumate - natural
Felis - Mihaita 4 luni jumate - mixt+ frebini
Bits - Kenzo 5 luni - natural si diversificare
Mikimi - Alex 4 luni si 3 sapt - natural
Ionela Roxana - Emily - natural
Ela2001 - Diana 5 luni - natural si diversificare
Miria Cristina- Maria Damiana 5 luni - diversificare
Onitza - Paul 4 luni & 3 sapt.- pireu fructe, legume, cereale, lapte MILUMIL
Simonacip- David 5 luni & 3 sapt - mixt, piure de fructe, supita, cereale cu fructe, lapte NAN 1
Ad_rianna - Tudor Andrei&Bianca Cristina 5 luni & 3 saptamani - lapte NAN, pireu+supa, pireu fructe+suc+br.vaci, cereale
Florypop - Andrei 4 luni & 3 sapt.-pireu fructe, legume, cereale, lapte MILUMIL simplu si cu biscuiti
OtiliaV - Ana Maria 4 luni 3 zile - natural + mar
Ioana_du - Bianca 4 luni - lapte HUMANA1 + cereale, suc + pulpa de fructe, supa legume
Jasmine - Radu 6 luni - lapte Humana2,fructe,piure de legume,cereale
Viovio - Cristiana Bianca 4 luni - natural + suculet + cereale
adrese e-mail
mami_de_bianca@yahoo.com - viovio
mikiparisa@gmail.com mikimi
onytza81@yahoo.com _ onitza
simona1710@mail.com f.anomis
florypop@yahoo.com. -florypop
mirelai2001@yahoo.com. Ela2001
adelina_e2001@yahoo.com Ele
artemixi@yahoo.com hena
toroarma@yahoo.co.jp ionela roxana
munteanu_iuliana1979@yahoo.es danamunti
cecilia@advancode.com Cecilia C
camys_2000@yahoo.com camys_2000
elenapangica@yahoo.com elilenus
stanescualexa@gmail.com paxela
cornelfelis@yahoo.com felis
adriana_axa_cluj@yahoo.com ad_rianna
andreap124@yahoo.com ; oana_andreap@hotmail.com andreap
ghiocelgrig@yahoo.com aime
ioana_du@yahoo.com ioana_du
silvia_simona@yahoo.com [red]simonacip[/blue]
Raspunsuri
mikimi spune:
Ele eu vroiam s-o astept pe Bits la aeroport, dar nu mi-a zis cu ce vine, era vorba de un avion care ajungea la miezul noptii, dar nu era sigur asa ca nu am avut unde, cum...nu stiam nici numele ei intreg...
Simina si al meu face podul dar el face de joaca/gimnastica.
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)
mami nov-dec 04 spune:
Fetele,eu am deschis capitolol 43 dar nu apareau si culorile din lista.Presupun ca a modificat ulterior una dintre voi.
Siminna,eu i-am dat si supa inainte de a inlocui complet masa de lapte de la ora 10 cu suc.Nu cred ca e gresit.De altfel,daca asteptam sa inlocuiesc masa de la 10 cu fructe nu ajungeam nici azi sa-i dau supa.
Ad_rianna,ai 2 copilasi de nota 10.Stiu ca ti-e tare greu,dar uite ce minuni de bebelusi frumosi ai!!!
Deci cam 200 ml de suc sau supa ar fi la o masa fara lapte,ziceti voi.Pai Radu dupa maxim 100 incepe sa faca scandal si cere biberonul,din care mai bea cam 80,poate 100.In total ies cam 200 ml,dar nu stiu cand o sa reusesc sa-l conving sa nu mai bea si lapte la mesele astea.
Mai fetele,cum arata biberonul asta cu linguritza?Si de unde l-ati luat?
Otilia,poti sa amesteci marul ras cu suc de mar,asa e mai usor si pt bebe.Cand dai marul pe razatoare oricum se face si suc,nu trebuie sa-l faci separat.Cine are chef sa faca si suc separat?
Auras80,depinde la ce faza a diversificarii esti.Normal bebe are 5 mese pe zi,daca ii dai la o masa fructe ,la o masa piure de legume si la o masa cereale raman 2 mese de lapte.Ideea e ca in 24 de ore cantitatea de lapte trebuie sa fie de minim 500 ml.
Ele,eu as zice ca i-am inlocuit o masa daca ar papa cat trebuie,cam 180-200 ml suc sau supa.Dar el se plictiseste dupa aproximativ 100 ml si daca nu i-as mai da si lapte zic eu ca ar fi prea putin (plus ca ar face maaaaare scandal).
Ele spune:
Jasmine hai ca te-am ghicit > Pai Denisa papa la o masa cam 150g de piure de legume si nu mai vrea lapte dupa. E bine oare??
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
aime spune:
Am aparut si eu...ne-a vizitat pediatra ...sa va spun ce ne-a zis: ca e bine, cu toate, greutate 6900 g, lungime 67 cm, inclusiv cu pliurile de la picioruse, l-a sucit saracu, l-a pusa sa "mearga" si ne-a dat schema de diversificare care contine asa:
- ora 6-7 : san
- ora 10 : piure de fructe (orice cu preponderenta mar, fara banana, capsuni) + o lingurita de cereale cu orez, porumb si tapioca + 75 ml suc de fructe sau amestecat sucul cu piureul
- ora 13-14 : de saptamana viitoare, supica de morcov in prima zi cu 2 lingurite de cereale,iar de a doua zi introducem patrunjel, a 3a, pastarnac, a4a telina, a 5a cartof, a6a sfecla rosie, a7a ceapa, a8a ardei, a9a dovlecel, a10a carnita de gaina de tara(piept sau pulpe) cate o ligurita pe zi pana ajungem la 50 g, adica o lingura la masa.Carnea se fierbe separat, se adauga in blender. Toate legumele se paseaza, fara cartof, sfecla, dovlecel, numai se fierb + cereale.
- ora 17 : incepem cand am teminat de introdus carnita si facem branzica calcica din lapte Dorna 1.5% grasime si dam cate o lingurita progresiv pana ajungem la o lingura + cereale. aici o sa dam si jumate din sucul de fructe de dimineata, iar dimineata ramane numai cu jumate.
- ora 21-22 : san
In total pot sa-i dau 4 lingurite de cereale pe zi, distribuite cum vreau eu, sau mai bine zis el, copilu'.
In completare san, cat vrea, cat poate duce...
Am scris asa amanuntit poate va e de folos, celora carora dr nu are rabdare atat cat are dr noastra. E o tipa spritz, e tanara si la curent cu toate noutatile.
Aaaa, ptr bubite, iritatii (de la pampers, caldura, etc): bepanthen sau Panthenol spray.
Si...am fost si la coafor, in cele din urma, ma simt mult mai bine, m-am tuns si vopsit, m-am aranjat un pic...zau ca te simti altfel cand iesi de acolo...
va pupic
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
Viovio spune:
quote:
Originally posted by mami nov-dec 04
Mai fetele,cum arata biberonul asta cu linguritza?Si de unde l-ati luat?
Arata ca un biberon normal,doar ca in loc de tetina are o lingurita.Daca ce pui in biberon are consistenta potrivita,mincarica ajunge in lingurita cind inclini biberonul.Sper ca ai inteles ceva.
De luat,eu am luat de la Sensiblu,dar este produs chicco,si cred ca il gasesti oriunde se vind astfel de produse.Costa cam 140 000-180 000 lei.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
aime spune:
Viovio e adevarat ca biberonul asta cu lingurita e f eficient? Ma gandesc la copii care inca nu stiu sa pape bine cu linguritza, nu stiu ce sa fac, sa iau?
Jasmine spune:
Ele,eu eram.M-am zapacit de tot,ca vorbeam si la telefon in timp ce scriam si am ramas logata cu userul "mami".
Aime,cati pediatri atatea pareri.Mie mi-a zis sa-i pun banana la suc,cartof si dovlecel la supa si sa le pasez cu totul.Eu asa am facut pana acum.
Din pacate n-am de unde sa fac rost de pui de tzara asa ca o sa-i dau din ala cumparat.
Viovio,am inteles.Mersi.
Viovio spune:
quote:
Originally posted by aime
Viovio e adevarat ca biberonul asta cu lingurita e f eficient? Ma gandesc la copii care inca nu stiu sa pape bine cu linguritza, nu stiu ce sa fac, sa iau?
Mey,o fi,dar lu' Bianca nu-i place.Asa ca l-am pus in dulap linga celelalte n-spe biberoane care nu-i plac si ma rog la dumnezeu sa nu le fi cumparat degeaba.Asa ca am ramas la clasicul castronel + lingurita.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
aime spune:
quote:
Originally posted by Viovioquote:
Originally posted by aime
Mey,o fi,dar lu' Bianca nu-i place.Asa ca l-am pus in dulap linga celelalte n-spe biberoane care nu-i plac si ma rog la dumnezeu sa nu le fi cumparat degeaba.Asa ca am ramas la clasicul castronel + lingurita.
De asta mi-era teama, ca ingrosam colectia de biberoane...cred ca raman deocamdata la clasic, vorba ta...
try spune:
Vedeti ca am sters eu toate DNP-urile. Nu mai au nici o relevanta pentru noi, deja avem bebelusi mari, ne intereseaza alte date. In curand o sa si uitam cand anume era DNP-ul nostru .
Incerc sa mai aranjez eu lista sa fie usor de citit toate datele din ea fara sa ne chinuim ochii ca si asa scrisul e foarte mic (de inteles la o asa lista lunga daca ar mai fi scris si cu litere mari nici n-am mai apuca sa scriem pe prima pagina).
Care e schepsisul cu biberonul ala cu lingurita? Adica lingurita e dubla? Are pereti si loc in interior pe und ecurge din biberon sau pur si simplu e o lingurita normala si curge din bibe direct in lingurita? Ca daca e a doua varianta chiar nu inteleg care e rostul ei. Doar sa nu mai ducem noi lingurita de 10 ori in castronas?
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi