Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 26

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Feteleo inca o data sarumana la toate ca ma incurajati si gasiti cate o vorba buna si pt mine.
Maria Alexa FELICITARI. Ai spart gheata pntru luna asta. Asa ca fetele sariti. Va doresc la toate, toate 2 liniute si apoi sarcina usoara si bebei sanatosi
Mishulina, va fi bine, ai sa vezi.
Ale de ce e mai bine trei luni dupa hsg?
Dariana bine ai venit pe la noi si promite ca nu stai mult. Oricum, atat cat vei sta printre noi vei avea parte de toata sustinerea si de un umar pe care sa povestesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Chi, asa incearca sa te convinga si in America ca daca e sa fie sarcina sanatoasa e, daca nu...nu. Eu una nu ma mai incred in ce se zice.
Anul trecut am pierdut o sarcina, si acum cand am luat progesteron, vad ca e bine. Cine stie daca progesteronul a ajutat cu adevarat, si ce ar fi fost fara! Eu zic ca luna viitoare sa nu mai intrerupi si sa iei pana vin rusii.

Maria_alexia, felicitari si un bebic sanatos.

iepurila eu am ramas in luna in care am facut HSG. bafta multa!! are efecte benefice HSG, du-te cu mare incredere.

Ale, suna extrem de promitator totul luna asta, sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

Tonnia, love ya!!

ariadna, unde esti? iar ne-ai uitat?

Fetele multa sanatate si bebei pe cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Maria-Alexia, ma bucur foarte mult pt. tine Sarcina usoara!Sa dea Domnul sa fii sanatoasa.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor va pupic,

Misulica, stai draguta linistita ca ai 2 linioare chiar daca a doua e anemica, se face ea mai puternica, mai asteapta un picut. Iti tin pumnii ca e sigur cu ochisori, parca Cora zicea ca la ea a fost a doa linioara foarte slab vizibila si s-a intarit pe masura ce a trecut timpul.

Maria Alexia, sa-ti traiasca bebicul cel micut si cu inimioara.

V-am citit fetelor si vad ca lucrurile se schimba de la ora la ora acum in perioada de numaratoare inversa, sa vedem care mai sare in barcuta Taniei.

Ale, Cristinuca, Monica numar si eu cu voi, daca ieri temp. a scazut astazi dimineata a crescut la 37.8, deci coada de avion in cadere s-a redresat in dimineata asta. Sunt in ziua 27 si ziua 10 DPO, maine ar fi ziua 28, cea in care ar trebui sa vina musafirii nepoftiti, deocamdata nu am nici un simptom de rusi si nici unul altul, doar ca ieri dupa amiaza am avut o durere ceva mai puternica in dreptul rinichiului stang, dar am stat linistita si a trecut. Sunt OK si orice ar fi o sa treaca si o sa fie bine(bucurosi le-om duce toate, de e pace de-i razboi- ca sa mai descretesc un pic fruntile si sa fim optimiste).

Bun venit Dariana si sa speram ca o sa-ti priasca sederea la noi, dar sa fie cat mai scurta.

Pupici la copilitele harnice si frumoase si destepte

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata...in fine merge siteul..ziua 20 ..temp. a urcat cu 0.1 la 37..a 6-a zi de DPO..astept..prietena mea face ISA azi asa ca am emotii..Mishulina astept vesti..Florinini poate totusi nu vin rusii, nici la tine, nici la Ale!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Saluti fetele!
Hai ca luna asta se arata promitatoare..pe rand sa veniti fiecare cu teste pozitive ok?
Va citesc si o sa va tin pumnii la toate sa fie bine.
Iepurila sa treaca repede si cu bine HSG si sa afli numai vesti bune!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Neata fteleor..in sfarsit merge DC ca deja mi s-au lungit urechile de cat incercam sa intru.
Eu azi ziua 11 DPO..temperatura orala se mentine la 37, dar sanii care pana ieri erau durerosi chiar si lateral...azi nu ma mai dor decat vag..parca s-au si dezumflat...deci nu am prins nici luna asta barza de picioare. uitandu-ma la graficele din lunile trecute ..tot asa pana in ziua 11 DPO aveam temperaturi bune dupa care in urmatoarele zile 12,13,14..incepeau sa scada putin cate putin..sunt convinsa ca asa se va intampla si luna asta.
Ale scumpa tu cum stai cu temp si durerea de sani?
Florinini..bafta mama...iti tin pumnii
Cata dragutza..e bine daca cresc temepraturile la tine..poate o sa-ti dea Doamne Doamne luna asta bebeul mult dorit
Mishulina astept vesti bune de la tine
Tin pumnii tutror fetelor care sunt la numaratoarea inversa
Cam atat...
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, fetelor dragi!

Cu siguranta optimismul va va ajuta cel mai mult sa va vedeti visul cu ochii, o sa vedeti ! Sunteti pe drumul cel bun!
Asteptam vestile saptamana viitoare atunci, cand vreti voi. Nu va stresati si o sa fie bine.

Florinini, te admir pentru calmul si seninatatea ta. Sper sa te molipsesc si eu pe tine cu un bebe cat mai curand .

Azi ii tinem pumnii si lui Mishulina, dupa-masa o sa fie gata si BHCG-ul, nu?

Iepurila, mult curaj si sa iasa bine HSG-ul! In timpul lui se mai desfunda putin trompele, de aceea se intampla frecvent sa ramai imediat dupa

Dariana, bun venit si sedere cat mai scurta la aspirante!
Si eu aveam luna aceasta in z.12 endometru de 6mm si nici un folicul mai rasarit, dar se pare ca ovulatia s-a produs in z.20 si inca cu folos de data asta! . Deci sanse exista, iti tinem pumnii.

Danangie, nu te-am mai "auzit" de multisor, speram sa vii cu vesti bune!

Sa aveti grija de voi si sa se intample minunea cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Iepurila, din ce-am citit eu (tot pe aici) despre efectul benefic al HSG: se intimpla ca substanta de contrast care este injectata sa aiba suficienta presiune sa desfunde o trompa infundata de ex. si, daca asta era singura problema, e foarte posibil ca sarcina sa apara fara vreo alta interventie.

Cata, tu parca intrebai de Pregnyl daca poate da teste fals pozitive, nu? Am citit ieri pe net exact timpii de eliminare a Hcg-ului datorat Pregnyl-ului, deci dupa cite zile nu mai risti teste false:
doza de 10000 mIU - 14 zile
doza de 5000 mIU - 10 zile
doza de 2500 mIU - 7 zile

pt. toate fetele si sa stati cu temperatura sus!

Monica
Aspiranta (azi) optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cristinna pina nu vin rusii nu dezarmam..ai vazut si tu ca minuni exista, chiar pe site am citit atitea exemple...numaram impreuna..Maria Alexia sanatate multa si poate reusim si noi sa te ajungem din urma..Monica ce bine ca mi-ai zis..oricum luna asta nu bifez nici un test indiferent de situatie..ca eu la un test fals pozitiv cred ca as ceda nervos...o sa fug de farmacii ca sa nu ma manince palma...tu cum stai azi? In a cita zi esti? Temp. le iei..sunt sus??

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput