Sms-uri gratis
Raspunsuri - Pagina 2
otis41 spune:
www.myx.net
www.yoofi.com poti da un mesaj,oriunde.
www.itxt2u.com 3 sms pe zi oriunde vrei
cele 3 sms-uri gratis pe zi le primesti doar in primele 14 zile de la creerea contului si aceasta nota e ascunsa destul de bine
Sper sa mearga!
Otilia
ilinkutza spune:
quote:
Originally posted by otis41
www.myx.net
www.yoofi.com poti da un mesaj,oriunde.
www.itxt2u.com 3 sms pe zi oriunde vrei
cele 3 sms-uri gratis pe zi le primesti doar in primele 14 zile de la creerea contului si aceasta nota e ascunsa destul de bine
Sper sa mearga!
Otilia
Myx -->am inteles ca nu pot sa trimit sms-uri in afara tarii,doar in Ro
Yoofi--> m-am inscris.Vad ca e pe puncte.Cum se primesc punctele?Stii ceva?
Itxt2u-->m-am chinuit de groaza sa ma inscriu si nu resusesc.Imi tot apare o pagina alba si nu ses schimba si am asteptat destul de mult
Multumesc pt link-uri
lumit spune:
cu siguranta nu gasesti in .ro...
nu inteleg insa cum te-ai inregistrat...
ca parca iti cereau un nr de mobil...
ilinkutza spune:
quote:
Originally posted by lumit
cu siguranta nu gasesti in .ro...
nu inteleg insa cum te-ai inregistrat...
ca parca iti cereau un nr de mobil...
Eu m-am inregistrat(ilinka@o2.ie),mi-au ceut un nr de telefon,dar era optional.Asa ca,daca vreau sa trimit sms imi trebuie cartela si nu sunt un Ro.
lumit spune:
uite ce zice:
"your O2 mobile phone number is required for this service!
If you forgot to enter your O2 mobile number when you joined www.O2.ie, then please update your registration details now.
Once you have updated your details, you will be sent a security code (by text message to your mobile) which allows you to access all areas of O2.ie."
deci nu merge fara numar de mobil....
ilinkutza spune:
Vad,eu nu mai inteleg nimic.Iar m-am logout si i-am dat un print screen si vreau sa-ti trimit pozica.Nu pricep,vreau sa-ti trimit si sa ma lamuresti tu,ca eu
dante01 spune:
hai sa incerc sa te lamuresc...
ok, te-ai inregistrat, dar pentru a putea da mesajele alea de care ziceam eu trebuie sa dai in procesul de inregistrare si un nr de mobil...numar pe care ei iti trimit un mesaj cu un cod, cod care iti va trebui cand incerci sa activezi acesta functie (250 smsuri gratuit pe luna...)
altfel, ai doar un cont de mail la O2.ie...si atat...
ai vazut ca si zic asta, ca daca vrei sa dai mesaje trebuie sa updatezi informatiile din contul tau si sa bagi si nr de mobil...
deci nu o sa mearga...
sorry...iar cartele o2 nu o sa gasesti in romania cum nici connex nu o sa gasesti in irlanda...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
lumit e sotia, nu am bagat de seama ca eram logat ca ea...
ilinkutza spune:
dante01,multumesc frumos.M-ai lamurit.Ai dreptate,am doar cont de mail.
Am ramas doar cu contul.
josefine spune:
mai, dar in ce tara vrei sa trimiti mesaje? ca asa e mai simplu de gasit. pentru anglia, de ex, este un site care te lasa sa trimiti mesaje, indiferent de unde ai fi si nu trebuie sa te inregistrezi. asa si pentru sua, pentru verizon, gasesti pe site-ul lor o pagina de trimis sms-uri. in general, www.sms.ac este foarte bun, eu il folosesc sa trimit mesaje in romania, dar m-am inregistrat cu un numar de aici si imi dau 8 mesaje/zi. din pacate, daca te inregistrezi pe sms.ac cu un numar din romania, nu poti trimite nicaieri mesaje, pentru ca ei nu au nici un fel de contract cu retelele din ro ca sa primesti mesaje gratis. daca ai avea un numar din strainate si te-ai inregistra la ei, ai putea sa trimiti oriunde mesaje. insa, banuiesc ca nu vrei sa trimiti pe cele 5 continente sms-uri, asa ca cel mai bine e sa specifici exact ce doresti si poate gasim ceva.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"