Sms-uri gratis
Stie cineva adrese de unde se pot trimite sms-uri free? Ma intereseaza sa trimit international.
Daca a mai fost un subiect asemanator,as dori link-ul si ii rog pe domnii moderatori sa-mi inchida subiectul.
Va multumesc !
Raspunsuri
kim222 spune:
Eu foloseam myxnet...dar nu situ ce se intimpla, ca nu-l mai pot folosi...a mai patit cineva?
arboria spune:
la mine functioneste www.myx.net/MyX/mps/Portal?cmd=FreeSMS" target="_blank">myx
Julia
ilinkutza spune:
La myx trebuie sa am cartela de connex?
Se trimit sms-uri international? Sau numai in tara?
kim222 spune:
Eu trimit SMS de aici (US) in Ro...folosind insa numarul de mobil al cumnatului meu( care este in Ro)...deci merge international
dante01 spune:
cand zice international eu cred ca vrea sa zica sa trimita pe numere de provideri di afara tarii...Vodafone, O2, etc...
nu stiu ca MyX-ul sa mearga la asa ceva...
eu folosesc MyX-ul pentru a da sms-uri in ro pe connex, din cate stiu nici macar pe dialog nu merge, deci ma indoiesc ca merge pe international...
foloseam mai de demult, www.sms.ac si parca mai erau unul, dar de ceva vreme am descoperit ca O2, providerul la care am atat eu cat si sotia telefon da 250 mesaje gratuite pe luna pentru fiecare cont (respectiv noi avem 500) si ce e misto e ca merg catre romania...se duc in doar cateva minute in cele mai multe cazuri, dar uneori se mia si intampla sa intarzie sau sa soseasca aiurea, dar asta mai rar...
am incercat si merg si pe dialog...
dar, iti trebuie sa iti faci cont la ei, adica numar de mobil la O2...cartela sau abonament, nu conteaza...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
ilinkutza spune:
dante01 ,lamureste-ma si pe mine ce e cu O2 ? Vrei sa zici Orange?
Nu mai este Dialog,de multi ani.
M-am interesat de Myx,nu pot trimite in afara tarii.E valabil doar pentru connex si orange,deci...a sarit din schema.
iepurash spune:
Pt vodafone poti folosi www.libero.it care iti permite sa dai un sms pe zi in retea vodafone si in romania ( cred dar nu sunt sigura ) si mai ai 10 sms-uri in italia pt reteaua wind . Contul se face gratis .. iti cere un nr de tel dar poti pune ce vrei tu .
ilinkutza spune:
quote:
Originally posted by dante01
www.O2.ie
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
M-am inregistrat.Dar nu gasesc cartele de cumparat.Nu cred ca sunt in Ro