Bebelusi de iulie-august 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Philip - merci de raspuns ! M-am calmat !
Sunt io o deplasata si paranoica
la gasca !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
kim222 spune:
Salutare...este 8.30 si Luca s-a trezit de la 7 cind a sunat ceasul )ca deh am uitat sa-l opresc!) si de atunci se joaca si eu mor de somn.....tati doarme asa ca eu trebuie sa mentin linistea...asa ca am intrat sa citesc reactii la biografia mea :) hi,hi,hi
La multi ani Naomi!
La multi ani de Sf. Gheorghe si Florii...
Andreea uite aici link-ul pt semineu dar este unul foarte simplu http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=e377&.dnm=5043.jpg&.src=ph
Cum nu ai gasit bandane? la noi erau chiar pe centru la vedere ,linga articole pentru copii...
Zilele astea cumparam si noi olite ...dar o facem ca americanii:) adica citiv review-uri...sa vedem care - cea mai buna...pentru ca Monica are dreptate pentru baieteti olita trebuie sa aibe deschiderea mai larga. Eu vreau pina la 1 ani si jumatate s-o rezolvam...stiu ca se poate...este doar o chestie de rabdare...multaaaa
Azi cica ploua asa ca s-ar putea sa mai revin...m-as apuca de curatenia de Pasti...
roxanaz spune:
hello si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!!!!
hehehe si mie mi-au placut discutiile de aseara, pacat ca n-am fost si eu pe acolo! imi aduc aminte de anul trecut cand o tineam asa pret de vreun capitol de ne tot imbiau moderatorii la un chat....si noi nimik!
Olivia eu sunt biolog si lucrez in industria farmaceutica. de aia stiu medicamentele. hehe am nimerit-o cu bacteriologia mie mi-a placut mult de tot, mi-am facut diploma in microbiologie (si genetica).
Daria, daca face indigestie vomita in maimx 30 de minute (am scirs eu vineri dimineatza dupa aventurile cu budinca).
Simona, bine ca e ok pufulescu.
nu mai stiu ce mai ziserati....Irina bine ai revenit...sper sa dai mai des pe la noi.
Marina distractie placuta cu gagicile.
pupi tuturor si o simbata frumoasa!
philip spune:
kim, de cati ani sunteti voi in America. merci pt link si spor la treaba
philip&andreea
cristalina spune:
Buna seara mamici si pitici!
La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume astazi !
La multi ani florilor pentru maine !
Petrecere frumoasa tuturor!
Noi maine ne luam casa in spinare (ca o sa impachetez toata casa pentru excursia asta) si plecam la socrii mei mai spre munte.
Stam multicel, cred ca 3 saptamani.
O sa-mi lipseasca forumul, citeam si eu si ma relaxam chiar daca la scris nu aveam spor ca-mi sarea Botosica in cap cand auzea tastatura...:))
Asa ca am sa va urez de pe acum Paste Fericit!
Iepurasul sa va aduca tot ce va doriti si inca un picutz pe deasupra (bonus de la buburuza mea...)
Petrecere frumoasa la toata lumea si sa ne citim sanatoase in mai!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
philip spune:
noi din iunie 2003. suntem nouti pe-aici. bine, andrei mai fusese de vreo 2 ori inainte
philip&andreea
gongutza spune:
Si uite asa mai pierduram o saptamana din viata noastra de pe forum.......imi pare rau ca nu am apucat sa va citesc din lipsa de timp(a se citi Alex mamos rau si maraicios) dar sper ca nu am pierdut nimic important.
Paste fericit,sa va aduca iepurasul tot ce va doriti,multa bucurie si lumina in suflet!
Pupe la bebei si mamici
rain spune:
Hristos a inviat !!!!!
Sfintele zile de sarbatoare sa va aduca bucurii, sanatate si tot ce va doriti voi!
fericit alaturi de cei dragi!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
naomi_ioana spune:
HRISTOS A INVIAT
MULTA SANATATE,FERICIRE,LINISTE SI MULTA LUMINA IN CASA SI SUFLETELE VOASTRE SA VA ADUCA IEPURASU
pt LUCALA MULTI ANI pt cele 8 lunisoare,
PASTE FERICIT TUTUROR