Bebelusi de iulie-august 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Cristos a inviat!
Pe noi ne-ati uitat...azi Luca face 8 luni...dar nu-i nimic...noi nu ne suparam :)
alexa22gandi81 spune:
PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT!!!!
La multi ani LUCA ,sa cresti mare si ascultator
pupici.
alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
roxana1974 spune:
Adevarat a Inviat!
Buna Dimineata tuturor mamicilor frumoaselor si bbilor minunati!
Roxana
Aveti grija sa nu bagati prea multa mancare ca sa nu plangem dupa aceea.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
roxanaz spune:
Va dorim tuturor ca Pastele sa va aduca fericire, pace si linsite! Christos a inviat!
Roxana, Patrick si Mugur
Catinca spune:
Hristos a inviat! si va transmitem pace sufleteasca, liniste si belsug in casa alaturi de toti dragi voua.
philip spune:
Adevarat a inviat!
LA multi ani Luca!!!!SA fii cel mai misto american din California si cel mai istet si sa-i bucuri pe ai tai!!!
Eu tot nu inteleg de ce scriem pe topicul 61 (sau cum s-o mai fi chemand). Unde au disparut restul/. Am ramas tot la sf. Gheorghe si Florii. Strange...
Cupilul meu s-a culcat aseara la 7.30, s-a treizt si a papat la 6.30 si a adormit la mine in brate. Cu grija l-a mutat in patut si doarme si acum. E 8.15!!!Sper ca n-o fi bolnav sau mai stiu eu ce. Acu tre sa pandesc ca n-am ridicat marginea la pat si mi-e frica sa nu aterizeze in capatana.
va pup si sa aveti o duminica minunata alaturi de cei dragi voua
philip&andreea
philip spune:
na, ca acum am alta suparare, ca mi-a disparut si steluta pe care o capatasem.of, of. iar am sub 100 de mesaje. ce se intampla? vreun moderator pe aici?
philip&andreea
polux spune:
Adevarat a inviat!
Sper ca Sfintele sarbatori sa va aduca numai lumina in inima si suflet, iar micutele minuni de langa voi sa va bucure pana la adanci batranete.
Liliana
Andreea s-a pierdut o saptamana de mesaje. Gazdele sitului, au fost nevoiti sa faca un back up computerului, si acesta a fost din data de 23 apr. Lasa ca-ti recapeti tu steluta la loc curand. Pupici
roxana1974 spune:
Ola gagici. Bey si mie mi-e ciuda zau, scrisesem inca vreo 20-25 de mesaje, ptuiiu si ma laudam voua cu neste pozne noi cu Serban si una cu maicasa pe la escapade nocturne. Hai ca le pun inca odata sa ma laud ca nu ma lauda nimeni.
Roxa
poze noi cu Serban
mama nebuna
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."