Bebelusi de iulie-august 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Christos a inviat!

Sarbatori fericite si multa sanatate!

Si noi am facut ieri 10 luni.
La multi ani, Luca!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Adevarat a inviat!
Luca & Tudor
mey ce mari se fac bubucii nostri ooooof:) mai aveti o luna, doua sa va bucurati ca sunt "cuminti"
pe Mielu n-o poci dezlipi de prize si taste...asa ca i-am legat o tastatura de premegator si e on-line flate rate:-)))))))))
avem 2 sau 3 dinti. nu-mi dau seama cast multi coltzi pe gingia de jos.
in rest s-a dopat cu pasca si cozonac...si outz rosu:-)
sta singurika in picioare citeva momente bune, merge singura dar trebuie sa fiu linga ea pt ca se sperie si vrea sa se sprijine. danseazzzzzaaaaaa:))) da din maini si din funduc
aici is 24-25 de grade la umbra. cald de mori:(
pupe*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

La Multi Ani Luca si Tudor si sa nu va suparati ca v-am uitat!Promitem ca n-o sa se mai intample
Papadie felicitari pt mielu dintos si la mai multi dintisori...
Alex a facut febra si diaree ca i-au mai iesit doi dinti jos...e prima data cand face,s-o fi defectat saracu,in rest am fratenizat cu Andreea-moata si a facut si el un rosu in gat care se trateaza acum cu antibiotic(keflex),asa ca de sarbatori,sa nu se lase mai prejos ca la Craciun ca si atunci a fost bolnav.In rest urla non stop dupa mama-baba,mai nou scoate niste sunete pe care nu le poci identifica,merge merge si nu se mai opreste...doar cand isi da seama ca s-a terminat mobila/canapeaua si nu mai are de ce se tine si se pune pe strigat mama-mama....si se arunca in fund sau pe cel mai apropiat punct de sprijin
Haideti ca revin ca am un pic de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Christos a inviat va spunem si noi!
Si La multi ani bebicilor sarbatoriti Bobo, Luca si Tudor
Si Eva mea face pasi dar numai tinandu-se de masa. Asa ca trebe luat de urgenta carut din ala de impinge bebicu' si o ia la sanatoasa.
De unde luarati atata caldura Papa?? Pe la noi a plouat cu bulburuci, mai sa cred ca veni vara Macar doarme cupilu' si poci sa cetesc si io ceva...

Mergi la inceput

Bobo, Alexandra si Yasmin

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adevarat a inviat!

piticilor ce au implinit lunisoare.

Noi miercuri seara plecam spre Romania....uraaaa!uraaa!Stiu ca ma asteapta un drum luuung si chinuitor dar o sa fim acasa pentru cateva zile.
Daca vreti ceva de pe aici...spuneti si va servesc cu placere.

pupici

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Philip s-a pierdut tot ce s-a scris in ultima saptamina...din pacate n-am intinerit c-o saptamina a fo doar o eroare tehnika
si io ieri credeam ca sunt in "ziua cartitei" toate ziarele de vineri(logic a ieri nu s-a lucrat da nu m-am prins), subiectele pe forum de sapt trecut zic hait sa vezi ca mai vine Pastele de fro 2-3 ori
_
Beeeeeeeeeeeeeeey va mai amintiti cit de mult dormeam anu trecut pa vremea asta? uliuuuuuuuuuuu ce bine ereaaaaaaaaaa

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

si din partea noastra pt Bobo, Alexandra si Yasmin!!!

Papadie m-am prapadit imaginandu-mi cum danseaza Catrina. Pe Serban daca-l pun pe jos si-i spun Joaca, joaca Mos Martine/Ca-ti dau paine cu masline, da si el din fund si se lasa din genunchi. E asa de haioooos :-) ah si sare :-)

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Bobo,Alexandra si Yasmin

Astazi Naomi s-a ridicat pt prima data in picioare,simt ca din ce in ce se apropie greu

o dupa amiaza placuta tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ei, m-am consolat deja cu steluta. a fost doar o gluma, doar ca incepusem sa-mi fac probleme daca intr-adevar e Pastile, sau doar Floriile. Dupa ce-am vazut mesajele cu Hristos a inviat! m-am mai linistit. Eu ma laud cu un pui marait (cica dintii, bai, da' greu ii mai ies fratele meu, ca de mult tot maraie...), care mananca numai cand si ce are chef si plange dupa tat-su, ca el e ala de-l distreaza mai frumos. acum, fiind singuri, incercam sa ne suportam unul pe altul, asa ca el isi face de treaba cu scaunul de masina si eu mai arunc un ochi pe forum.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput