Bebelusi de sept-oct 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

...NINGE si la noi!Asta dupa ce ca alaltaieri mi-a facut varza gradina de flori...ca a plouat cu gheatza pute-ti vedea ultimile 2 poze din albumul "flori din gradina mea 2005"

Fetelor o intrebare: URGENTA! Cum as putea sa desfund nasul lui Stefan fara sa-l "atac" cu pompita?Ca nu vrea sa stea nici in ruptu capului!Imi urla de i se infunda mai tare de la lacrimi!!! Si nici cu spray nu prea vrea sa ma lase sa-i dau....Aveti vreo alta alternativa?Oare daca fac un ceai fierbinte si incerc sa dau aburul spre el il ajuta?

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza mamici si bebici!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Ilinca si Armin!!!
si LA MULTI ANI ELENEI pentru cele sase lunisoare pe care le face maine!!!! ..noi plecam pentru 3 saptamani in vizita la bunici.

Hihi...ma inscriu si eu in clubul taticilor somnorosi...dar noidupa cateva tentative esuate de a dormi impreuna in care euma trezeam zombi ..si nici el nu era prea odihnit si cu coastele invinetite am decis sa dormim separat si vine dimineatza si se cuibareste langa noi..ce-i drept nu prea avem loc in pat..cutoate ca e 180x200..pt ca Ina sta ca un belfer..eu o i-au cu mine in pat dupa ultimul alaptat.

Blue77-dr cu ai reusit tu sa-l ezvetipe marc de trezitul noaptea..l-ai lasat sa planga sau cum? Ca imi doresc tare si eu o noapte cu mai mult somn..

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pentru cele care ati intrbat de alocatie pe card... pentru Bucuresti (am inteles ca acolo este pt. toate sectoarele)

Trebuie mers in str. Venerei nr. 8 (acum cred ca se cheama Parintele Galeriu) - se intersecteaza cu Calea Mosilor, unde era restaurantul Odobesti (acum este Banca Romaneasca)... Este o casa veche, are un steag, dupa ce treci de o cladire construita recent. Programul cu publicul este 9-15, Luni, Miercuri si Joi.

Acte: certificat de nastere, B.I./C.I. celui care e trecut la dosar sa primeasca alocatia si extrasul de cont. Trebuie sa mearga parintele care e trecut la dosar ca ia alocatia...

Acum contul trebuie facut la una din banicile cu care lucreaza ei (la unda din sucursalele cu care lucreaza - ca nu merge asa oriunde... asta ca sa ne plimbe). Eu de ex. am fost si am deschis cont la Reiffeisen (cred ca asa se scrie) de la intersectia Mosilor cu Eminescu... deci daca nu aveti cont in alta parte sau o preferinta pt. o banca anume va puteti duce direct la banca asta sa deschideti cont... Apoi cereti extrasul de cont si mergeti cu el inapoi in str. Venerei.
Completeaza aia de acolo o hartie pe care trebuie s-o semnati, ataseaza extrasul de cont si gata...
Mi-a spus ca alocatia incepe sa intre in contul respectiv de la sf. lunii iunie... pana atunci tot la posta.

Cred ca asta e tot... sper sa nu fi uitant nimic... mai ma intebati daca aveti nelamuriri.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Da fetelor. Aici ninge de aseara. Zapada nu se prinde decat pe acoperisuri si pe crengile copacilor, dar NINGE.
Roandre, nu sunt eu superstitioasa. Dar ma gandeam ca ajunge ca i-a taiat popa la botez.
Blue77, soacra ta din Toplita :), frumos. Poate mai veniti pe aici si ne vedem. E adevarat, aici aerul e curat. De munte...dar iarna e si ffffff frig. Au fost si temp mai mici de -30 grade de cateva ori.
Vara (cam scurta) dar e frumos.
Elisa doarme, ar trebui sa fac curat dar cu vremea asta nu am chef de nimic. Facem amandoua dupa ce se trezeste. Eu adun si ea arunca totul pe jos. Sa vedeti cum arata dupa ce ii dau un biscuite sa pape.
Parca nu e niciodata ordine la noi. Mai ales dupa ce vine taticu` seara acasa.
Va pup

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Loreema nu stiam ca asa e obiceiul. Poate se iarta.... Cat despre lungime, noi suntem la categoria "pitic si dolofan". Cel putin asa pare, de mancat mai mult san. Cum va mai ziceam...cu mancarea ne chinuim. Tocmai i-am pregatit iarasi piurede legume cu carnita de pui. POate, poate....
Tati` nostru nu sforaie decat f rar si destul de incet. HIHi
Na gata, s-a trezit...plec poate mai fac si eu ceva. Pana acum am adunat retete de pe net ca sunt in pana totala cu GATITUL.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

pt Ilina si Armin
Ana, pe la noi se spune ca daca nu tratezi raceala, trece in tocmai 7 zile, iar daca o tratezi trece in doar o saptamina . Sa stii ca si Paula a avut faza din asta, era plingaciosa, nu minca bine, toata noaptea ma tinea treaza, nu se mai juca singurica, tot in brate vroia. Dar acum parca se amelioreaza situatia, noaptea asta a dormit mai bine, de mincat -–nu stralucit, dar mai bine, mai bine si acum de vreo 2 ore sta in patuc la ea si face ordine in jucarii. Nu stiu ce s-a schimbat, ca dintele tot nu a aparut, dar iti urez muuuulta rabdare si o de la noi. Cu nasucul, la noi se pare ca s-a obisnuit deja cu salinul, serul si pompa.
Olita din aia ce are curea avem si noi, dar eu i-am scos cureaua, ma gindeam ca se ridica cu tot cu oala dupa ea. Ramona, felicitari pt reusite!
Pufymic, sper ca sinteti bine!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Anielas da l-am lasat sa planga la indemnul pediatrului, ca singura nu indrazneam.Mi-a zis ca nu de foame se trezeste ci pentru ca stie ca e mami cu titi acolo.
Asa ca l-am lasat si a plans cam 30 de minute o singura noapte spre fericirea mea si apoi nu s-a mai trezit. Unii bebici mai incapatanati pot sa reziste si sa se mai scoale maxim 5 zile, dar trebuie sa rezisti in cazul asta la plansetele lui si stiu ca e greu dar alta cale n-ai.
Bafta! si inima tare :)

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Tatici SFORAICIOSI vroiam sa zic

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI! piticilor care implinesc azi inca o luna!

LA MULTI ANI! Inutza pentru ziua de maine... va spunem de pe acum... ca inteleg ca o sa plecati din Bucuresti... Si un Paste fericit!

Wow Ana_a, Tyaa... la voi ninge... de ce ma mai mir? Ca nu e primul an cand ninge de Paste... asa ca totul e posibil... de Craciun fara zapada si de Paste avem zapada...

Mihaela misto faza cu filmatul... mi-ai dat o idee... ca si al meu mai are momente din astea si nu ma crede... bine la noi se intampla foarte rar... dar nu ma crede ce se mai intampla. Si la noi tot cu coatele sau picioarele se rezolva problema...

Ana_a cu desfundatul nasului nu stiu ce sa-ti zic... la noi merge cu spray... nici a mea nu sta sa ii desfund cu pompita, dar cu spary-ul s-a obisnuit. Nici ea nu statea la inceput.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

salutare, fetelor!
Azi am hotarit sa imi iau o mica pauza si sa nu lucrez pentru serviciu.
LA MULTI ANI LA TOTI BEBICII SI LA TOATE REALIZARILE: DINTI ALERGAT PRIN CASA, TIRIT....
Cred ca se apropie momentul in care dupa cum scria mai demult o mamica la un subiect( pe care nu il mai gasesc acum)" alearga-ma mami cu chifteaua pe dupa sifonier"
Noi mai avem pina acolo, dar ma pregatesc moral citin ce scrieti voi.
Ana, sa stii ca mie mi-a spus cineva ca de de multe ori antibioticul da dureri de burtica la bebelusi pina intr-un an. Poate de aia Stefan e mariit, mai adaugam si dintii...
Mihaela, pai tu stai spuer bine la greutate, la 165 ai 53 kg, ai mai putin decit se zice ca ar trebui( inaltimea minus 110 stiu eu).
Danyce si Tyaa, ma inscriu si eu in rindul piticilor. Am 156 inaltime. Si port si eu 35, foarte rar 36 la incalataminte si sandalele st o problema majora.
Tin minte ca intr-un an eram asa nervoasa ca nu gaseam nimic sa imi vina ca am luat incataminte de la raionul ptr copii. Inchipuiti-va cum aratam eu, anul 2 la facultate cu sandale de fetite( ei, nu erau chiar cu fundite)
Ioana, felicitari pentru vaccin. Noi am vorbit din nou cu assitenta si am ajuns la concluzia ca mai bine asteptam sa terminam cu ghipsul si pe urma reincepem cu vaccinul de la cel de 2 luni.

vroiam sa ve intreb: voi alegeti semintele la banana? eu am un fix de cind ii dau banana sa nu aiba nici o semintica din aia, punct negru. Voi cum faceti?
Si inca ceva: are ceva daca ii dau marul prin razatoare de metal, ma refer la faptul ca e de metal, ca de fin iese fin. Inca nu am gasit din aia de sticla si pina gasesc....
Pupici la pitici si mamici...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput