Bebelusi de sept-oct 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Adevarat a inviat Nina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Hristos a inviat! ..........Adevarat a inviat!

Paste fericit fetelor , lumina luata azi sa va calauzeasca in viata si iepurasul sa va aduca tot ce va doriti+sanatate, fericire, dragoste, liniste si intelegere in casa+SANATATE LA BB !

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Noi am lasat fata cu verisorii acasa si am plecat la biserica, am luat lumina si ne-am intors.

Cand am ajuns acasa bine'nteles ca am pus sa mancam(soacra nu era cu noi) si cea mai laudata a fost pasca mea(normal ca nu si de cumnata, care a avut ceva de comentat, dar i-au inchis ceilalti gura), dar cel mai haios a fost ca ouale facute de cumnata sunt moi! Asa ca, sunt o fericita(stiu ca nu trebuie, dar nu ma pot abtine)!

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

HRISTOS A INVIAT!
CU ADEVARAT A INVIAT!

Noi mai avem 4 ore pana plecam la Biserica :)

Multa sanatate, Dumnezeu sa ne calauzeasca pe toti!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

HRISTOS A INVIAT!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hristos a Inviat!!!!

Buna dimineata fetelor! Aseara nu am mai stat ca eram rupta dupa 2 zile de bucatareala. Nu ca azi as fi stat degeaba, ca pana acum am fiert supa si carnea pentru Alexandra. Mi-a iesit un tort frumos rau (dar nu ma pot compara cu ce face Danyce) si o tarta acceptabila pentru prima data. Le puteti vedea aici sa ma laud si eu ca mi-au murit laudatorii.

Vreau sa va arat si pozitia de somn adoptata ieri de fata mea. Nu stiu cum poate sa doarma asa, dar ea se simte bine. O puteti vedea aici

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

HRISTOS A-NVIAT!
ADEVARAT A-NVIAT!

Eu nu stiam ca se pot pierde mesaje, cu tot cu stelute . Noi am fost nebuni cand ziceam ca o luam pe Uca la Inviere, a stat acasa cu unicii si noi am fost sa luam lumina, cand ne-am intors dormea, am papat fara ea dar azi tre' sa ciocnim cu ea un ousor...Eu ieri am stat in bucatarie de la 5 la 22.30 cu 1 ora pauza si azi noapte am dormit 3 ore, la pranz plecam la mama sa facem gratarel.. cam asta e ordinea de zi.
Aissa, super tortul , bravo... iar bebelina - daca asa a prins-o nea Ene cu ursulache deasupra ce vrei.. e o scumpica...
Ramona, ti-am zis eu ca pasca ta va fi cea mai tare ..... hihi, cred ca ale noastre cumnate se pot lua de mana cu criticile... iar faza cu ouale ei moi e marfa
SANATATE SA LE ADUCA IEPURASUL BEBEILOR BOLNAVIORI SI NE-BOLNAVIORI! Si sa ne umple sufletele de dragalasenie ca si pana acum....
Va pupacim pe toti si toate!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI pentru bb Damian!

Aissa de ce zici ca n-au iesit la fel de frumoase ca cele ale lui Danyce... Am vazut si pozele tale si ale lui Danyce si mi se par la fel de frumoase... si cred ca sunt si foooarte gustoase

Vad ca nu sunt singura la ora asta pe forum ... M-a trezit maimuta deja a doua oara... A papat pe la 6 jumate si acum s-a trezit din nou. Asta ca sa ma invat minte si sa nu mai umblu teleleu...
Aseara am fost si am luat lumina... am vazut ca erau foarte multi cu bb dupa ei, chiar mai micuti ca Elena... chiar imi parea rau ca nu am luat-o, dar o trezam si ii stricam somnul. Dupa ce ne-am intors de la biserica, am verificat daca doarme bb si ne-am facut curaj si am mai lipsit o ora... am mers cu prietenii la o bere... Cred ca a dormit ne-ntoarsa maimuta... asa doarme mereu.
Acum ne pregatim sa plecam pe la niste prieteni la tara, care ne-au invitat si pentru ca e Pastele si pentru ca e ziua unuia dintre ei.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by loreema24
[br

dar cel mai haios a fost ca ouale facute de cumnata sunt moi! Asa ca, sunt o fericita(stiu ca nu trebuie, dar nu ma pot abtine)!

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Da - am ramas acasa aseara; dar a si plouat marunt; acum in schimb e SOOOARE! si e o binecuvantare sa ai curte si gradina!
Vlad doarme de 2 ore, apoi vom merge pe faleza...
o zi frumoasa tuturor!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Hristos a inviat! si Adevarat ca a inviat!

Aissa, super ti-au iesit tortul si, respectiv, tarta. Nu consider ca eu fac treburi mai frumoase.Sa le papati sanatosi. Si pupici multi Alexandrei mici care e o scumpa cum doarme si nu numai. Si Alma are animalutul ei preferat, un iepure, cu care doarme mai mereu pe burtica.
Loreema , bravo pentru reusita. Ma faci sa imi aduc aminte de un Revelion petrecut aici cu o prietena (era pe vremea aceea, nu mai e de cand a incercat sa-i agate pe rand pe prietenii sotului). Eram in vacanta de sarbatori si eu am adus-o cu mine sa se distreze si ea. De Rev am facut impreuna pregatiri, ea a ales unele aperitive, eu altele. Eu nu am spus nimanui ce am pregatit personal , dar totul s-a papat super repede, in timp ce ea refuza sa guste din ce am pregatit, indopandu-se cu mancarea ei si laudandusi-o , respectiv gasind nod in papura la salatele si aperitivele mele. Mda, eu nu mai comentez nimic ca destule mustrari de constiinta mi-am facut fata de parintii ei care ma cred Omul Negru pt. ca le-am trimis fiica cu primul avion acasa dupa ce incercase sa se stabileasca ilegal aici (de aici incercarile ei de agatat) si pe mine nu m-a lasat inima sa le spun ce fel de planuri avea de fapt mademoiselle (acum e maritata cu un american) si de aceea tot eu sunt Tapul Ispasitor.Dar asta e... Nu stiu de ce ma mai gandesc la asta. Incerc sa uit si in anumite momente revine totul la suprafata (poate si pt. ca ne credeam cele mai bune prietene in facultate, iar eu acum realizez ca eram o mare fraiera).Gata, ma opresc ca am luat-o rau in jos pe aratura
Noi (adica Alma si eu) ne pregatim de mers la gara ca plecam la o zi de nastere si ne racoleaza bunicul dupa cateva statii sa ne duca mai departe cu masina.
Un Paste Placut, Fericit si Imbelsugat! tuturor si celor din Ardeal, cat mai multi stropitori maine!
Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput