Bebelusi de sept-oct 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
elyanne spune:
Ana am curaj sa plec pentru ca de la o luna jumate doarme toata noaptea ne-ntoarsa (are cu cine semana )... Nu mi s-a trezit niciodata noaptea, iar cel mia devreme s-a trezit pe la 5 dimineata. Asa ca pot sa lipsesc un sfert de ora.
De exemplu, intr-o seara am iesit cu al meu sot si n-am mai trezit-o pe soacra-mea sa ii spunem ca plecam si bb ramane singura in dormitor. Daca nu ii spuneam dimineata ca am fost plecati nici nu stia...
Acum sper sa nu faca in seara asta "figuri"... asta pentru ca tocmai am laudat-o...
Eliana si Elena (23.10.2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by elyanne
[br
De exemplu, intr-o seara am iesit cu al meu sot si n-am mai trezit-o pe soacra-mea sa ii spunem ca plecam si bb ramane singura in dormitor. Daca nu ii spuneam dimineata ca am fost plecati nici nu stia...
Eliana si Elena (23.10.2004)
Ferice de voi!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
HRISTOS A INVIAT!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
daniver31 spune:
HRISTOS A INVIAT...............SI ADEVARAT A INVIAT..........PASTE FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!
daniver31 spune:
Herra sa inteleg ca si tu esti acasica?????Atunci nu mai plang ca sunt singura in casa acum....ai mei au plecat toti la biserica sa ai-a lumina si eu am ramas cu Danny acasa(nu imi pare rau).
georgiana.david spune:
HRISTOS A INVIAT SI PASTE FERICIT!
Si eu sunt acasa cu Dami, al meu sot cu Ioana, mama si cumnata mea au plecat la biserica. Eu ii astept cu masa pusa, sa vina cu paste de la tata popa.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
daniver31 spune:
Pai daca tot sunt singurica pe aici.....hai sa va spun si eu cate ceva....Danny se inscrie si el pe lista cu cazaturii,dintisorul ala enervant cred ca mai are 2-3 zile si iese,la vaccinul de 6 luni nu am avut probleme,nu prea mancam si nici astampar nu avem.Iar tati este muuuuult mai bine si binenteles ca si eu mult mai linistita si ....(dar asta nu se pune!!!!)
Imi pare rau ca au disparut mesajele de saptamana asta...tocmai ma pregateam si eu sa recuperez....
LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele trecute si multi pupici.
PS Eliana mare curaj ai...Danny cred ca re senzori la noi daca plecam din camera...dar din casa!!!!!
Va pupicesc pe toate si toti si va doresc tot ceea ce este mai bun pe lume.Petrecere frumoasa.
daniver31 spune:
Georgiana lasa ca noi mergem la anu cu buburuzele dupa noi...Doamne Doamne nu se supara anul asta,nu-i asa?
Cu masa pusa ii astept si eu ...numai ca am cam dat iama pe acolo...sunt mai pofticioasa din fire !!!!!
georgiana.david spune:
Eu ii astept cu pastele, nu mananc nimic inainte, iar dupa paste primul lucru care se mananca este pestele, stiati?
Sa ma laud fetelor, am facut cozonac si pasca, au iesit o minunatie, un deliciu, ce mai......
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ionika spune:
Hristos a inviat!
Adevarat a inviat!
Paste fericit, sanatate in casa si belsug pe masa!
Abia acm m-am linistit, toata ziua am avut treaba pt ca a trebuit sa fac totul singura, sotul meu fiind racit si "defect".
Imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa vegheze asupra noastra si a celor dragi noua.
In alta ordine de idei, maine mergem la bunici pentru a ciocni oua si dupa aceea cred ca vom merge prin Copou daca vremea va fi frumoasa.
Ne "auzim" maine!
Ioana&Andrei (14.09.2004)