Bebelusi de sept-oct 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

S-au pierdut si stelutele??? hm...
Va doresc si eu din toata inima un Paste fericit, caldura si mai ales lumina in familiile voastre!Si multa sanatate tuturor!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Chestia asta cu pierdutul mesajelor nu imi place deloc!

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Fie ca ziua de maine sa ne gaseasca mai buni, mai plini de dragoste, impacati cu noi insine si cu D-zeu! Paste fericit, dragele mele!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Nu va suparati fetelor asa ca o sa recuperam noi stelutele. Important e ca si-a revenit DC-ul si putem povesti in continuare. A fost ceva defectiune tehnica la server si de aceea s-au pierdut din mesaje. Hai sa vedem totusi partea plina a paharului: nu s-au pierdut toate mesajele si nu a disparut DC-ul

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by danyce

Nu va suparati fetelor asa ca o sa recuperam noi stelutele. Important e ca si-a revenit DC-ul si putem povesti in continuare. A fost ceva defectiune tehnica la server si de aceea s-au pierdut din mesaje. Hai sa vedem totusi partea plina a paharului: nu s-au pierdut toate mesajele si nu a disparut DC-ul

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi

Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Asa este...tot optimismul care nu se dezminte!
daca disparea/nu mai exista DC-ul, trebuia re-inventat!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Paste fericit Va uram si noi si sa va aduca iepurasul cat mai multe bucurii!

Mergi la inceput

Fetelor....eu acum am terminat de vopsit ouale....
Tare greu cu timpul asta!Am spus eu ca as mai vrea macar 3-4 ore in plus pe zi ca sa-mi termin treaba la timp...
Oricum, biserica greco-catolica e la un pas de mine si la ora 12 dau o fuga pana acolo sa-mi iau pascutza, tati ramane acasa cu piciul.
Am sa pun pozici cu ouale rosii desi...cele de la Pastele Catolic mi-au iesit parca mai frumoase....
Pupici la toata lumea!

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow... ce ciudat arata... La mine e textul cu fonturi fooooarte mari

Asa... noi ne pregatim sa mergem la biserica... Stam doar sa luam lumina si pe urma fuga acasa, ca pitica ramane singura un sfert de ora, pana ne intoarcem... n-are rost s-o luam cu noi daca a adormit.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

tocmai "butonase" Elena la calculator si nu stiu cum a reusit, dar la starile Explorer-ului era la text size: largest...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

elyanne sa stii ca si eu am patit asa zilele trecute...si eu butonam calculatorul...da nu stiu ce am facut de m-am trezit cu caracterele super marite
ai mare curaj sa o lasi pe pitica 15 min singura in casa...inseamna ca doarme bine!Stefan se trezeste destul de des si plange...eu nu am curajul, desi as vrea si eu sa-l iau pe tati cu mine...noroc ca biserica e la 3min de casa

flori din gradina mea

Mergi la inceput