Bebelusi de sept-oct 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
herra spune:
LA MUUUUUUULTI ANI PENTRU IUBIREA MEA!
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
aissa spune:
Ana, azi-noapte si eu i-am tras patul langa mine sa o mangai cand geme (cand ne ies dintii aia?????), dar degeaba, pentru ca acum a invatat sa scuipe suzeta pe cealalta parte si tot trebuie sa ma scol ca sa ajung la ea, asa ca mai rau m-am lovit.
Acum i-am trimis si eu la plimbare. Ca tati nu reusea sa o adoarma si eu bucataresc (incerc retete de pe culinar....) asa ca am imbracat-o si le-am dat papucii. Ca vad ca e destul de placut (12 grade, fara vant). Tare m-as fi plimbat si eu....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
bozo spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri!! Asta cu filmatul e o ideea f buna, trebuie sa o pun in practica, pentru ca nici macar nu ma crede cand ii spun. O fi de la sinuzita (deviatzie de sept nu are). Cel mai tare ma ingrijoreaza ca poate sa duca la alte nazbatii, dupa cum am auzit, mai ales ca face pauze maricele cand nu respira. Dar cred ca mai e si de la oboseala, ca in ultima vreme sta treaz si 48 de ore. Cam asta cu tatici sforaiciosi.
Cat despre rusi.. merg miercuri la control... daca nu or veni chiar atunci, si sa speram ca nu am surpzize .
Ca tot vi l-am laudat pe mancaciosul meu, azi nici nu a vrut sa vada piureul de legume. Cu toata incapatanarea mea, am ramas cu el in castron. Mai avea putin si se dadea jos din scaun de nervi ca nu vroiam sa inteleg ca el nu vrea. Na! sa il mai laud si alta data.
Pufy, sa stii ca si al meu mananca de 2 ori pe noapte macar. Si daca il iau in pat ... langa mine doarme pana dimineatza. Asta de cand am mers acasa si a dormit cu mine in pat o luna. Nu stiu cum il mai dezvat, ca eu nu am taria sa il las sa planga nici ziua, dar noaptea
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
timea spune:
Salutare,
noi mai rarut caci nu prea reusesc sa-mi fac timp de net. Mara nu mai sta o secunda singura, cum ma vede disparand din raza ei vizuala hop cu scANDALUL... la calc. nu am acces decat cu ea in brate:(
Noi inca nu ne laudam cu dintisori. A inceput de cateva zile sa-si suga iarasi degetul cand adoarme dupa ce se oprise. Stam bine in picioruse, ii place tare mult, in fundic sta iarasi foarte bine, se joaca singura daca ma vede in preajma:)....
Cam atat, numai bine,
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
mcm spune:
timea Mara e o superba.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
cami-florina spune:
La multe lunisoare Vlad , Irina Georgiana, Elena!
La multi ani tuturor care isi serbeaza azi si maine ziua de nume!
Fetele azi am patit-o si eu cu Ben! A cazut din pat! Pana acum nu are nimic dar m-am speriat asa de tare cand l-am vazut jos, cred ca mi-a stat inima in loc!
Noi suntem tare ocupati pentru ca ne-am apucat sa facem bagaje. Miercuri plecam in U.K. pt o saptamana( atat are tati concediu) si am atatea lucruri de luat cu mine ca nici eu nu mai stiu ce sa iau si ce nu!
Imi e groaza de drum, ca-i tare lung si mai ales cu avionul pt ca nu stiu cum o sa reactioneze Ben!
Dar vedem noi cum facem!
Pupici si numai bine!
http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
georgiana.david spune:
Multumim de urari fetelor si voua mult noroc si sanatate si pentru ca din seara asta pana maine o sa fiu tot in chefuri, urez de azi la toate "FLORIILE" multa sanatate, fericire si cat mai multe clipe faine langa cei dragi.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ellen spune:
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de azi, bb-ici si mamici. Multa sanatate si fericire.
La noi a venit azi pediatra pentru controlul de 7 luni si Alexuta are 8 kg si 73 cm. Totul este in regula. La alimentatie nu mai trebuie sa adaugam nimic in plus fata de cea de la 6 luni.
Eu nu am inceput sa ii dau capsuni si miere o sa astept pana la 1 an, cred ca este mai sigur asa. Kiwi i-am dat doar zeama, dar nu a fost asa incantata si nu i-am mai dat de ceva timp. Trebuie sa mai incerc luna asta sa vedem. Am uitat sa-i mai dau si gref. Daca nu i-am mai dat suc am uitat sa-i dau in fructe, trebuie sa revenim si la gref in curand.
Cat despre iaurt, noi folosim Covalact, am incercat la inceput si Campina si am observat ca mai dadea cate putin afara dupa ce manca asa ca am renuntat la Campina si am ramas pe Covalact. Danone nu mancam nici noi, iar Alexutei nu o sa-i dau chit ca nu o sa vrea nici un altfel de iaurt. Bine totusi ca momentan il mananca pe cel de la Covalact fara probleme.
Alexuta mea nu mai vrea sa mai stea singurica deloc. Vrea numai pe jos sa se taraie sau sa se rostogoleasca. Iar cu laptele nu am rezolvat inca, tot nu vrea sa manance. Azi dimineata i-am dat laptele la lingurita si asa incerc in fiecare dimineata, iar seara numai dupa ce adoarme bea laptele. Sper sa-i revina si ea cu laptele ca nu bea 500 ml pe zi ci poate doar jumatate.
Gata am plecat sa-l las pe tati la calc.
Pupici si distractie maxima sarbatoritilor de azi.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
loreema24 spune:
LA MULTI ANI GEORGIANA SI IRINA GEORGETA, VLAD, ELENA!
Eu azi nu m-am simtit deloc bine asa ca abia acum am reusit sa intru un pic!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
mcm spune:
Ultima mea isprava - am observat in ultimul timp ca sucul din morcov, uneori mar si (neaparat) mandarina pe care ma straduiesc sa-l dau Alexiei in fiecare seara e uneori amar. Initial am dat vina pe mere, ca au stat peste iarna si nu mai au gustul lor, apoi m-am gandit ca oxideaza repede si sucul devine amar. Si azi ma pocneste ideea ca eu curatz mandarina de coaja si o bag direct in storcator, cu tot cu samburi care stiu ca sunt amari........si de aici gustul amar al sucului. Si biata bebelusha il bea asa, mai cu strambaturi dar il bea.
Sa nu faceti ca mine...
Va pupam.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)