diferenta de varsta intre soti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Diferenta de varsta e buba cea mai mica intr-o casnicie. Daca exista dragoste si intelegere, restul nu mai conteaza. Si eu sunt mai mare cu 4 ani decat al meu sot (din fericire nu se vede diferenta de varsta) si suntem la fel ca-n prima zi. Sigur ca la inceput au fost voci contra (mai ales de prin familia lui), eu avand si un copil din prima casatorie. Cu timpul insa s-au lamurit cu totii ca n-au ce sa ne faca, ca nu poate nimeni sa ne desparta si pana la urma nu numai ca au acceptat situatia, dar se simt asa de bine cand vin la noi ca uita sa mai plece...
Asa ca fruntea sus si nu pleca urechea, lumea a avut dintotdeauna si o sa aiba intotdeauna prejudecati. Nu trebuie bagata in seama.
si bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

varsta ca varsta...dar ce te faci cu diferenta de inaltime? Cunosc un cuplu in care ea are cam 1.90 si el 1.65. Is tare simpatici, dar cand ii vezi, nu ai cum sa nu te holbezi la ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

quote:
Originally posted by loreema24

Stai linistita! Intre mine si sotul meu e diferente de aproape 16 ani(eu 25 si el 41) si nici nu iti poti imagina ce a putut scornii lumea despre noi , chestii la care daca ma chinuiam 10 ani si tot nu ma gandeam .
Cu toata diferenta dintre noi tot suntem foarte fericiti si nu ne pasa despre ce spune lumea despre noi. Avem si o fetita de 8 luni care ne-a intregit familia si totul este perfect!
Iubiti-va , indiferent de ce spune lumea si sigur ve-ti fi fericiti!

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

na ca am fost depasita.. si eu care ma dadeam mare ca sunt in capul listei cu o diferenta de 14 ani sa va traiasca fetita si sa fiti fericiti!!!

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

loreema24- sa fiti fericiti si sa va traiasca fetita
tzuni- e amuzant intr-adevar sa vezi asa un cuplu pe strada si e si normal sa te holbezi
fetelorpentru toate raspunsurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

loreema24> multa fericire si sa va traiasca fetita.
Intre mine si viitorul meu sot este o diferenta de 4 ani, el fiind mai mare. Mereu am fost atrasa de barbatii maturi si nu de colegii mei de facultate, din generatia mea. Parerea mea e ca ar fi bine ca intr-un cuplu barbatul sa fie mai mare decat femeia, dar din cate am citit aici si din ce am mai auzit exista intelegere si fericire si in cazul invers.Ceea ce se intampla e ca la noi inca sunt oameni cu prejudecati, insa nu trebuie sa te iei mereu dupa gura lumii. consider ca daca e iubire nu mai conteaza nimic.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

de acest subiect,este super,imi place sincer nustiu cit de mult conteaza virsta dar intelegerea si increderea conteaza cel mai mult,sotul meu nu arata rau acceptabil uniori o ea pe ulei cu gelozia este si normal ca intre mine si sotul meu,diferenta e de 22 de ani 2 luni,si 10 zile,inrest inca bodaproste inca nu ma pling si nici nu-mi doresc in ce as putea sa ma pling,ca-l iubesc enorm de mult si stie dinsul dar totusi din cauza virstei ma gelozeste in loc sa se mindreasca,si e frica ca ma poate perde ori cind,zice ca aici nui frica dar ii este frica daca plec in tara,ii e frica ca nu ma mai intorc,asta bai,ori cum stie ca alte persoane nu ma intereseaza ok,pupici in continuare,cu stima si respectdin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mie nu mi-a placut niciodata sa am prieteni mai mari ca mine la varsta, nu stiu de ce anume, dar am dat de sotul meu, care este cu 8 ani si jumate mai mare ca mine (eu 26, el 34/35) si nu am simtit deloc chestia asta.
Cred ca tine de varsta sufletului si nu de varsta fizica.

Mergi la inceput

salut draga mea,,FLAVIA RAMONA"sa stii ca sunt dea acord cu tine,cu stima si respectdin

Mergi la inceput

din nou eu,si ca sa va dau un alt exemplu,tatal meu pentru a trea oara sa recasatorit,tatal meu are 53 si noua lui nevasta19,si sunt chear foarte fericiti bravo lui,sper sa fie ultima casatorie si sper sa sa potoleasca,odata,ca prea ea placut femeile la veata lui ,ok ceau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hosen o diferenta de 34 de ani e destul de mare , e o viata de om daca e sa gandim la rece si este de apreciat faptul ca se iubesc asa de taretotusi asa o diferenta eu nu as accepta...parerea mea

Mergi la inceput