diferenta de varsta intre soti
Raspunsuri - Pagina 2
mamini spune:
la noi sotul e mai mare la virsta- un an, iar eu la inaltime-un lat de palma...asa ca mereu e ceva...daca e intelegere,nimic altceva nu conteaza.
M
tzuchi spune:
Si eu sunt mai mare decat sotul meu cu 4 ani....so what? Ne intelegem si ne iubim foarte mult, iar cand mai am eu crize existentiale ca sunt mai batrina, imi spune ca mi-a dat el 2 ani de la el si avem amindoi aceeasi varsta! Daca era sa ascult gura lumii si astazi as fi fost singura si nefericita , asa ca asculta-ti inima!
ellamiss spune:
Nu conteaza varsta,daca va iubiti este perfect.Viitorul meu sotior este mai mic decat mine cu 1 an si 4 luni si cred ca este mai bine.Ne intelegem perfect, comunicare exista intre noi, pasiune, de asemeni, si nu in ultimul rand dragostea.iubiti-va mult!!!
photos.yahoo.com/ellamiss2000
dana n. spune:
Intre mine si sotul meu este diferenta de 8 ani.Eu 24 si el 32.Diferenta de varsta nu conteaza atata timp cat intre doua persoane exista dragoste si respect!
Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207
nushulica spune:
multumesc pentru toate raspunsurilesi pentru faptul ca imi divulgati si voi situatiile voastre
emaaimee spune:
Diferentele de varsta nu conteaza,atata vreme cat exista dragostea.Sotul meu e mai mare cu 1an jum.
si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z
loreema24 spune:
Stai linistita! Intre mine si sotul meu e diferente de aproape 16 ani(eu 25 si el 41) si nici nu iti poti imagina ce a putut scornii lumea despre noi , chestii la care daca ma chinuiam 10 ani si tot nu ma gandeam .
Cu toata diferenta dintre noi tot suntem foarte fericiti si nu ne pasa despre ce spune lumea despre noi. Avem si o fetita de 8 luni care ne-a intregit familia si totul este perfect!
Iubiti-va , indiferent de ce spune lumea si sigur ve-ti fi fericiti!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
ralucah spune:
Eu am zis asaa: mai mult de 60 de ani diferenta sa nu fie :))))
In rest...ce are varsta si cu amorul?????
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!