diferenta de varsta intre soti
ce parere aveti de acest subiect?nu stiu daca a mai fost discutat ,daca da...sorry
intre mine si viitorul meu sot e o diferenta de aproape 3 ani ..eu sunt mai marecredeti ca asta poate afecta in vreun fel relatia pe tot parcursul vietii???noi ne intelegem foarte bine si nici nu bagam in seama diferenta asta dar...gura lumiii
Raspunsuri
anangel_lexi spune:
Si eu sunt mai mare decat ubi al meu cu 1 an 5 luni si 2 zile, ca sa fiu foarte exacta. Dar nu cred ca asta are importanta atat de mare avand in vedere faptul ca ne intelegem super
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
ad_risnov spune:
Si eu sunt mai mare decat al meu sotior cu un an si 4 luni.
La inceputul relatiei mi se parea tare naspa, dar cu ajutorul lui, mai ales, si cu timpul, mi-a trecut.
Acum nu mai conteaza DELOC!!!
Asa ca lasati in pace gura lumii si vedeti-va de viata voastra care va fi f. implinita, indiferent de varsta.
Sa fie intr-un ceas bun!!!
Giova spune:
lumea vorbeste ca asa suntem noi. daca nu era diferenta de varsta, gaseau un alt subiect. nu le dati importanta. tot ce conteaza e sa va intelegeti voi. cum intre voi e totul ok, nu va mai ganditi la ceilalti. mereu va fi unul care sa aiba chestii de comentat. asa e viata!!!
http://community.webshots.com/user/ioananemes
Darria spune:
Ar fi trebuit sa-ti faci griji daca diferenta era de 10-20 de ani (desi nici atunci) dar asa care e problema? Diferenta de varsta era o problema(ca multe altele) in perioada bunicilor dar acum......... Niciodata sa nu fii atenta la ce zice lumea. Tu nu te unesti pe viata cu "lumea" ci cu persoana pe care o iubesti. Cu el o sa imparti bune si rele. Are dreptate Giova, lumea gaseste intodeauna ceva de comentat indiferent ca faci bine sau rau. Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batranete.
estera spune:
Intre mine si al meu sot este o diferenta de 14 ani(eu 25, el 39).. dar amandoi avem aceeasi minte de copil, rar se simte diferenta..
http://photos.yahoo.com/narcesteh
nushulica spune:
ma bucur pentru toate fetele care sunt fericite cu jumatatea lor si nu dau importanta diferentei de varsta
sa fiti fericite si sa va iubiti pana cand moartea....
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Si eu ma bucur ca nu tineti cont de virsta...ai mei sunt casatoriti de 30 de ani, iar mama e mai mare decit tata cu 2 ani..., in alta ordine de idei iubi meu e mai mare decit mine cu opt ani, da` ce ma distreaza cel mai tare e ca nimeni nu-i da virsta....
Pupici la fete
dana_ene spune:
Intre mine si sotul meu diferenta este de 1 an si 2 luni (el este mai mare). E OK !
Dar cunosc familii in care sotia este mai mare decat sotul (cu 1-2 ani) si diferenta de varsta nici nu este vizibila, nici nu deranjeaza pe nimeni.
Nu cred ca aceasta diferenta este atat de importnatna.
Daca cei doi sunt compatibili, totul este OK.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Ileana Cosanzeana spune:
Eu sunt mai mare decat dragostea mea cu 1 an si 8 luni, dar suntem ASA DE FERICITI SI DE NOROCOSI CA NE-AM GASIT! Varsta nu e o problema pentru noi, nici nu se vede diferenta, si eu sunt aia "mica si rasfatata"
Diferenta de varsta nu e o problema, e o prejudecta pentru oamnenii ingusti la minte care nu au altceva mai bun de facut decat sa comenteze in fel si chip relatiile altora, uitand, poate, de cat de nefericiti sunt ei...isi cauta o modalitate de scapare din trista lor realitate! Astfel de diferente nu sunt esentiale in nici un fel, ca degeaba am eu un sot mai mare decat mine ( ca asa e considerat " normal" cica...) daca nu ne intelegem si imi face viata un iad...
Eu sunt fericita si iubesc un barbat cu 1 an si 8 luni mai mic ca mine! Si invidiosilor le spun ca am fost desteapta si mi-am luat o prospatura! Asa, sa moara si mai tare de invidie!
Va pup dulce si nu tineti seama de prostiile acestei lumi nebune in care traim!
http://community.webshots.com/user/elenas21
ratusca79 spune:
Conteaza ce simtiti voi si nu ce spune lumea si/apoi 3 ani nu e o diferenta mare, in fond conteaza daca va iubiti...in rest vorbe in vant...