Bebelusi de noiembrie-decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 13
andreap spune:
Buna dimineata!
Viovio,super poze!
Monica,imi place faza cu suptul din lingurita si mancat din biberon..Las'ca Ruxi e cuminte si se invata ea!Pupici lui Alex cel ranit.
Try,eu stiu ce sa zic?Sper sa nu fie dintisorii,mai vreau si eu un pic de liniste
Mariuca a mancat aseara 80ml.cereale dupa care a supt si laptic.S-a mai trezit la 1.30 apoi la 5.45.Acum doarme de la 9.15.Am reusit si dimineata sa-i indes pe gat aprox.80ml. de piure mar+morcov+banana+portocala.
Ce vreme urata fetelor!Si cred ca-i si frig!O s afacem un Paste cu brad.
Pupici su mai vorbim
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
ad_rianna spune:
simina daca esti la inceput nu trebuie sa-ti faci probleme. si eu am patit asa si mi-a zis tot o mamica de aici, roserb parca......ca pot incerca sa-i dau dupa masa suculet si pireu. si asa am facut cateva zile. nbu e bine sa o stresezi daca nu vrea, sigur va vrea zilele urmatoare
mami & gemeneii
bianca si tudor (03.11.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Siminna
Mai, eu nu stiu ce-are de vreo 3 zile ma miriie non stop si face podu'. da' rau! cred ca o doare burta...parca mai auzisem neste mamici p-aici cu bebeti cu mania podului. Ati aflat care e cauza? pe mine ma scoate din sarite, frate!
Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/
YO sunt aia cu bb care facea podu si era marait... Da motivul... nu-l stiu...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
aime spune:
'neata fetele si de la Iasi!
eu iar sunt Zombi, nu stiu ce are copilu' asta, doarme pana pe la 1.30-2.00 si apoi il apuca foiala...o fi foamea??? daca ii dau sa pape mai doarme, dar se tot foieste si frichineste....eu sunt in picioare imediat...azi la 10 mi-a baut 75 ml suc de maorcov+mar+mandarina. Ieri a facut kk un pic mai tare si a fost prima data cand i-am dat 2 cm de morcov. azi i-am pus si mandarina, l-a supt ca pe el, insa mar ras...cu mari insistente si bolboroseli...oare cand invata si el sa inghita?????a completat si cu san...sa vedem cand i se face iar foame.Voi cum faceti cu pireul de fructe, i-l dati in biberon sau cu lingurita? Eu, sincer, as vrea sa-l invat cu lingurita.
spre surprinderea mea la noi azi e un soare, cred ca o sa iesim un pic, ca nu se stie cu iarna-primavara asta...
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
ad_rianna spune:
andreap ce idee buna mi-ai dat o sa le pun morcov in pireul de mar si banana. acu le fac pireutul. ce are daca nu le dau si suc cu pireul de fructe? ca asa n-am chef sa mai fac si suculeeeeeet
mami & gemeneii
bianca si tudor (03.11.2004)
mami nov-dec 04 spune:
Aime,eu ii dau in biberon cu lingurita,se gaseste la Chicco,nu e scump.Si e comod,practic nu trebuie sa tii si lingurita si canuta/castronas.Trebuie sa faci "compozitia"mai moale,ca o ciulama,sa curga.Eu sunt super multumita.
Ad-rianna,eu pun putin suc de portocala ca sa diluez compozitia asta,sau suc de mar....astea se fac usor
Ele spune:
Buna si de la Galati!
La noi e vremea frumoasa , e un soaaaare dar inca nu sunt decat vreo 7 grade. Pana iesim noi afara sigur se mai incalzeste. Andrea hai la noi sa plimbi bebelina daca la Pitesti e asa urat.
Denisa vad ca doarme bine si noaptea , azi noapte s-a trezit doar odata la 4 si dupa somn pana la 9. Oricum nu e regua , mai sunt nopti in care ma trezeste de 2 ori.
Fetele stiti ceva de Bits??? Pe 20 parca trebuia sa fie in tara. Miki parca tu ziceai ceva de aeroport, nu mai stiu exact..
Speram si fie bine si ea si Stefania si baietzeii la fel.
Pupici si un we frumos.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
andreap spune:
Mi s-a intamplat si mie:postasem un mesaj,apoi ma vazut ca eram logata ca 'mami de nov-dec' si a disparut....Nu-i nimic,mai scriu
Aime,eu ii dau si supa si piureul d efructe intr-un biberon cu lingurita d ela Chicco;nu e scump si e foarte practic,nu ai nevoie de 2 maini,un aptr.lingurita si alta ptr.castronas.Trebuia s afaci "compozitia"mai moale,ca o ciulama,sa curga.Succes!
Ad-rianna,eu ii pun putin suc de mar sau portocala ca sa "lungesc"piureul astfel incat sa curga.Sunt mai usor de facut!
Ele,cu mare placere as veni,dar pana ajung eu vine norul si acolo...
Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Andreap, ma gandeam eu ca asa ar trebui sa fac, eu deocamdata ii rad mar si il dau cu linguritza, e destul de zamos, da, parca nu vrea si pace, il impinge afara...offf, rabdarea asta...
Fetele, nu va suparati pe mine, dar eu am schimbat culorile in listutza, ca erau mai multe si am zis ca e mai frumos sa pastram 2, rosu ptr printesute si albastru ptr printi...nu va suparati, da???si ca sa pastram caracterul size 1, cand scrieti, scrieti inaintea parantezei patrate [ de la size 1, sa nu va mai chinuiti apoi sa refaceti marimea...De accord sau ma
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi