Bebelusi de noiembrie-decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 12
danamunti spune:
Si noua ni l-a vazut mama,asa ca e buna de cadou.Cind ajung in tara ma duc pe capul ei.
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
FELIS spune:
Neatza... Azi noapte nu am avut cu cine sa discut... am gasit un subiect "de ce ne iubim barbatii (sotii)"si am aberat pe acolo...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
Sunt cam singura pe aici... Astept mesajul Monicai de buna-dimineatza...
Albumul lui Mihai
monica-elizabet spune:
buna dimineatza felis te hi hi am aparut
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
eu ieri nu am reusit sa postez nimic aici la noi...nu stiu de ce dar imi dadea eroare la alte subiecte nu a fost asa.
din ciclul marilor prostii facute de o mama citez...i-am prins degetul lui alex in usa metalica de la intrareimi venea sa mor, am inceput sa plangpe el l-a durut ce l-a durut dar eu ma speriasem ca e rupt ca nici nu ma lasa sa i-l vad...numai cand ii ziceam sa mergem la dr incepea sa planga si mai rau si sa tipe...asta a fost doar 10 minute dar va zic...pentru mine au fost 10 min de cosmar pana m-am convins ca degetul nu are nimic, nici macar nu s-a invinetit...totul este ok doar putin i s-a luat pielicica...offf...sunt nebuna ce sa mai...promit sa fiu de 1000 de ori mai atenta.
ieri a venit mama soacra prin bucuresti si am umblat cu ea peste tot, am fost la coafor amandoua si ne-am ferchezuit ca maine merg la nashi si deh..sa arat si eu mai bine...daca o fii posibil.eu am mai slabit ceva, ceva...dar tot mai am o gramada 8,5 kg.sunt sigura ca de Paste o sa stagnez ca nu o sa ma pot abtine de la cozonac cel putin si de la pasca...dar dupa aceea reiau dieta FOAMEA.
ruxi a trecut cu bine si peste vaccinul de 4 luni, nu a facut febra si nici nu a fost super agitata.
la ea problema super in momentul de fatza este ca refuza sa manance...saraca e bulversata total...cand ii dau biberonul musca din el, cand ii dau linguritza suge din ea...cred ca am zapacit-o de tot. ieri spre ex a baut la 6,30 cand s-a trezit 165 ml lapte, apoi la 10,30 i-am dat suc combinat din mar plus morcov 40 ml si dupa el nu a mai vrut decat 40 ml lapte(ceea ce mi se pare fff putin)...la 15 abia a mai vrut sa manance lapte 150 ml, si la 19 am incercat sa-i dau cerealele...aici a fost o urlaciune maaaare de tot, nu vroia sa le ia sub nici o forma nici cu linguritza, nici cu tetina groasa...a fsot show...pana la urma cu interpretarea unor cantecele, ba la pian ba din gura si cu sarituri si zornaituri am facut-o sa manance cerealele 80 de grame dar cine stie cat a mancat si cat era pe ea si pe babetica...fiindca totule ra pliiiinnn...apoi la 22 a papat 200 ml lapte si a dormit iar pana la 6,30 cand am inceput la fel...astept masa de la ora 10,30 de suc sa vad ce si cum mananca.
azi ma duc cu sotzul un pic la cumparaturi desi nu am nici un chef cu vremea asta de kko...eu daca nu vad macar putin soarele sunt prost dispusa.
fetele la multi ani sa va traiasca bbelasii si cei aniversati ieri si cei aniversati astazi.
felis si eu stiam ca asa se spune cine vede primul dintisorul trebuie sa-i cumpere ceva nou bbeului...si eu o pun pe mama sa se uite mereu si ea zice...de ce vrei sa-i cumpar eu ceva??? hi hi...glumeste ca deja are ceva pregatit pentru ruxi, asteapta doar momentul oportun.
vio, si eu zic ca nu esti grasa ci mamica frumoasa.
florypop felicitari pentru dintisor...la cat mai multi si frumosi inainte si fara durere.
va pup si nu in ultimul rand urez la multi ani de sf gheroghe...daca poarta cineva numele acesta.
sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
FELIS spune:
AD_RIANNA ce scumpi sunt Albastrelul si Rozalina... Da puteai sa ii imbraci si la fel ca se cunoaste care e baiat si care fata... Tudor e mai maricel... sau ma insel?
Albumul lui Mihai
mami nov-dec 04 spune:
hop si eu pe aici ca dorm "teroristii"
nu stiu cum dar tudor s-a trezit doar la 06.00dimineata. a papat vreo 60ml si apoi somn pana la 08.00. oare sa inceapa si el sa doarma toata noaptea? ce bine ar fi!!!!!
felis ei nu prea au haine la fel, adica au in sensul ca una e roz sau galbena si cealalta albastra, verde...si alea primite ca eu nu le iau la fel. cand imi place ceva iau si nu ma uit sa fie la fel...ultima data i-am luat rochita biencuteui si blugi lui tudor. imi doresc chiar sa nu ii imbrac la fel (nici nu as putea). da tudor e mai mare cu vreo 2cm si 200gr
ad_rianna spune:
am trimis din grteseala un mesaj ca mami nov-dec si nu mai apare!!! unde o fi?
mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)
ad_rianna spune:
asta e....habar nu am ce s-a intamplat cu el
voiam sa-ti zic felis ca nu prea au haine la fel (bine, de culori diferite oricum) si alea luate de altii. eu cum vad ceva care-mi place le iau, ca e pt. tudor sau bibi, nu conteaza
aaaaa...si tudor a dormit azi noapte pana la 06.00
asta da realizare
mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)
Siminna spune:
"neata , fetelor, eu sint stresata cu Maria. Azi dimineata nu a vrut suculet deloc! Si-i pusesem si un pic de para, ii luasem mar Golden, adica mai scumpe, deh!, si mai dulci...nimik!M-a tipat si m-a scuipat de m-a-nnebunit. Am sfirsit prin a-l minca eu...era asa de bun ca-mi venea sa ling si farfuriutza. Si eu care vroiam sa-i bag si supita astazi. Aiurea! Adio supita!
Mai, eu nu stiu ce-are de vreo 3 zile ma miriie non stop si face podu'. da' rau! cred ca o doare burta...parca mai auzisem neste mamici p-aici cu bebeti cu mania podului. Ati aflat care e cauza? pe mine ma scoate din sarite, frate!
Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/