Amenajarea apartamentului

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Uf....am incheiat si noi procedeul de achizitie apartament...gata l-am luat....dar urmeaza amenajarea lui. Daca ma puteti ajuta cu sfat legat de arhitect si echipa de mesteri va rog sa o faceti pe PM. As prefera sa ii aleg pe baza de recomandare. Va multumesc anticipat!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

in curand ne vom ocupa si noi de amenajarea apart pe care l-am cumparat. inca nu ne-am hotarat cum o sa arate fiecare camera, insa cum va trebui sa ne incadram intr-un buget oarecare nu cred ca va fi f greu. intrebare pt voi: unde gasesc perdele de dus frumoase/deosebite? thx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuby68 spune:

Stie cineva cum se optine autorizatia de la primarie si cam cat ar costa pentru renovarea unui apartament la bloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

quote:
Originally posted by otilix

in curand ne vom ocupa si noi de amenajarea apart pe care l-am cumparat. inca nu ne-am hotarat cum o sa arate fiecare camera, insa cum va trebui sa ne incadram intr-un buget oarecare nu cred ca va fi f greu. intrebare pt voi: unde gasesc perdele de dus frumoase/deosebite? thx.

Aoleu, Otilix, am vazut niste perdele de dus super frumoase la Bam boo, nu stiu daca ai la tine in oras, dar aratau intr-adevar bine!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Duracel spune:

Salut,

Poate sunt off topic lucru pentru care imi cer scuze. Pentru cei care tocmai isi renoveaza si va urma pasul "po****rii" casei cu mobila ofer:

canapea 3 locuri si fotoliu piele naturala cumparate de la Elvila acum 3 luni, in garantie, culoare "buttermilk" (bej unt). Pretul de achizitie a fost 4300RON, pretul pe care il cer este 3500RON.

Daca sunteti interesati 0724 251 714. Am si o fotografie insa nu stiu sa o postez astfel ca o pot trimite la cerere.

Multumesc si Sarbatori fericite.
Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor cu perdele pt dus, nu mai stiu unde am auzit, parca pe Travel & Living, ca retin bacteriile, le speli tu , dar alea nu se duc cum trebuie, ceva de genul asta, ei recomandau un "perete" de sticla mai degraba ...si mie imi plac tare mult dar m-a pus pe ganduri ce am auzit.

LARISA, scumpa, acum am vazut ca v-ati mutat in ap nou, sa va fie de bine!!!!!!!!!! Va largiti familia? Ii faci Alexiei o fratioara???

SI noi vrem un 3 cam, dar e blocata piata imobiliara frateeeee, nu tu cumparator, nimik ...cine vrea 2 cam???????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna. vin si eu cu ale mele.
avem si noi un apartament in renovare. am terminat cu gresia si faianta in bucatarie. mai avem in baie acum. de munca oricum mai este.

insa ma gandesc de pe acum la mobilat. bucataria este ingusta cam de 1.5 m si lunga cam de 5 m. acum stau si ma gandesc cum sa fac sa mobilam cat mai cu cap, sa spun asa. adica sa avem tot ce trebuie intr-o bucatarie moderna dar si senzatia se spatiu. cum aveam si balcon la bucatarie am desfiintat iesirea si am facut la comun. noi ne gandeam ca intr-un capat al fostului balcon sa punem aragazul, iar in celalalt capat sa venim cu o masa si cu scaunele acelea de bar, inalte, ca sa avem un loc de servit masa, dar eu stiu...

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

perdeluta la geamul din baie

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele, cam cit estimati voi ca ar costa amenajarea unu ap cu 3 camere de vreo 75 m2, cu varuit, gletuit si pus gresie si faianta in bucatarii si baie...sau cel putin un pret pe m2 la varuit si la pus gresie si faianta...mi s-a cerut 80 mil...cu materialel mele...e mult e putin???

Mergi la inceput

anymony, la mine pentru pus faianta mi-a luat 20 lei pe m2. dar a fost asa pt ca era cumatrul meu, altfel ar fi luat 25 - 30. pentru varuit si gleduit, nu stiu, ca asta facem eu si sotul. la pus parchet, tot in jur de 25 lei pe m2.
noi pana acum am bagat cam 17000 lei, daca nu si mai mult in apartament, in 2 ani. si tot nu am terminat. dar modificam absolut tot.
spor la treaba.

viitoare , te DD

Mergi la inceput