Amenajarea apartamentului
Raspunsuri - Pagina 17
adriuta spune:
www.hgtv.com
www.diynetwork.com
2 site-uri de unde va puteti inspira si "invata" tot felul de lucruri utile
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Niko22 spune:
Avem un apartament cu 2 camere.. si acum vrem sa ne apucam de renovarea lui. O sa incepem sa verificam preturile prin magazine, pentru cada, gresie, parchet... si altele iar apoi ne apucam de cumparat. Am vorbit si cu o echipa de 4 muncitori, si o sa ne ia pe tot apartamentul in jur de 1200 euro..
acum caut ideei de "colorare" a peretilor..
o sa avem si un colt destinat pentru
pe care o sa il desenez eu (o sa fac niste personaje de desene animate) ![]()
Iael spune:
In ce consta concret renovarea ,decopertat toti peretii , gletuit (sau doar reparatii ) zugravit , faianta /gresie (ce suprafata ?) instalatie electrica /sanitara , montat obiecte sanitare , schimbat usi ,refacut glafuri ,carat + transportat moloz,montat parchet ...?
In cat timp va fi gata ?
printesa_roz spune:
Fetelor, noi ne vom muta curind in casa noua si trebuie sa renovam putin. Printre alte lucrari, trebuie sa darimam si un perete inalt de 2.75 m si 1.5 m latime. Precizez ca e perete interior intre bucatarie si Esszimmer si nu e de rezistenta.
Va rog mult sa imi spuneti, daca stiti, cam cit ar costa aceasta operatiune si ce firma sau mester ar putea efectua aceasta lucrare (noi locuim in Karlsruhe).
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
angelseby spune:
Buna fetelor!
Am si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ajuta.Am cumparat un apartament de 2 camere semidecomandat cu balcon mare cat tot apartamentul(12,7 m),vrem sa facem usa la dormitor spre balcon,la dormitor avem un geam mare si vrem sa-l micsoram si sa darmam doar jumatate de perete( nu este de rezistenta),pentru asta avem nevoie de aprobare de la primarie?
IrinaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelseby Buna fetelor! Am si eu nevoie de un sfat daca ma puteti ajuta.Am cumparat un apartament de 2 camere semidecomandat cu balcon mare cat tot apartamentul(12,7 m),vrem sa facem usa la dormitor spre balcon,la dormitor avem un geam mare si vrem sa-l micsoram si sa darmam doar jumatate de perete( nu este de rezistenta),pentru asta avem nevoie de aprobare de la primarie? Angela mami de puiut scump Sebastian-Andrei (02.05.2007) Mamica de ingeras:Eduard-Andrei (N:15.03.2006 - D:17.03.2006) |
angela, eu am intrebat la primarie daca imi trebuie aprobare ca sa desfiintez o usa, adica sa scot tocul si sa fac in loc o arcada, si mi s-a raspuns ca DA. eu am renuntat, inteleg ca ar fi durat vreo 3-4 luni...
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)