Furtul miresei
Raspunsuri - Pagina 4
estera spune:
m-am prapadit de ras cand am citit mesajele voastre: si cu mireasa scapata pe jos, si cu nasu', si cu mirele pe capota... etc. E o chestie foarte amuzanta... furatul altei mirese, ca eu una nu vreau furata si apoi nici nu are cine sa ma fure. Va fi o nunta restransa, numai in familie, si majoritatea rudelor sunt .. mai inaintate in varsta. Asa ca.. astept sa va citesc iar mesajele in care sunteti voi eroii principali si sa rad de voi
http://photos.yahoo.com/narcesteh
ninocikap spune:
si eu am fost furata la nunta si chiar fara voie, ca va intrebati mai devreme pe aici daca poate sa te ia fara sa vrei.
Prietena mea cea mai buna, de la care nu ma asteptam, i-a zis sa coboram, ca sala era la etaj, sa mergem la baie sa ne aranjam sa facem si noi poze. Cand am ajuns jos am fost luata pe sus de cel care a fost si primul meu prieten si prima iubire si dusa in masina, S-a intors si l-a luat si pe fratele meu si cameramanul, au lasat pantoful meu mirelui si ne-am oprit la o terasa. Pe peste tot am fost dusa in brate ca doar eram desculta, si dupa ce au negociat si cu mirele si cu nasul, pentru ca am prins si inainte si dupa 12, ne-am intors mirele ma astepta la usa restaurantului, m-a incaltat, si apoi am mers sus unde toata lumea ne-a aplaudat si am dansat.
Eu zic ca totusi este frumos, mai ales daca vrei sa fie si nu lasi nimic sa te supere.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Darria spune:
Fetelor va multumesc pentru tot ce ati scris. si un Asa am aflat si eu ce trucuri se folosesc pentru miresele ce nu vor sa fie furate. Nici eu nu vreau, nu imi place. Daca ar fi fost cineva cu acest gand acum nu mai are nici o sansa. Aveam o alternativa: angajarea unui si atunci sa vad cine mai are chef de furat mireasa. Asta a fost o gluma
m_monique spune:
eu imi doresc sa fiu furata, sper sa mi se indeplineasca dorinta.inca prietenii nu m-au amenintat cu furatul...
il tot pregatesc sufleteste de iubi ca trebuie sa fiu furata. ii tot dau exemple cu prietene care erau la un moment suparate ca pe ele nu le fura nimeni.
la nunta unei prietene sotul ei a tinut-o de mana tot timpul sa nu cumva sa o fure cineva, desi eu i-am spus ca: ce mireasa este aceea care nu merita sa fie furata? pana la urma tot au furat-o. si ea a fost asa de fericita.
Catalin spune:
Subiect initial: "Daca nu vreau..."
postat de ralnied1, 05/07/2005, 11:10:47
... sa fiu furata? Are asa mare importanta? Cum sa procedez? Anunt dinainte pe cei care cred eu ca vor avea astfel de intentii?
Pur si simplu nu-mi place chestia asta...
SI daca totusi se gaseste vreo unul mai... care ma fura? Cum sa reactionez, tinand cont ca face ceva impotriva vointei mele?
raspuns postat de leyla, 05/07/2005, 11:16:41
Nici eu nu am vrut sa fiu furata, ca atare mi-am anuntat toti prietenii dinainte ca nu cumva sa indrazneasca careva. Nu am fost furata pana la urma dar am aflat ca au fost cateva tentative din partea unor persoane carora le spuneam in fiecare zi ca nu vreau. Dar au fost "turnate" de catre fotograf:))
raspuns postat de Fabya, 05/07/2005, 12:19:58
ralnied1>>> ai grija sa nu fii furata ca daca esti atunci nasu e bun te plata el trebuie sa aibe grija de tine sa nu dea bani de cadou la masa ca sa cumpere mireasa inapoi....asa e obiceiul la nunti
sau sa iti fure cineva pantofu sau sandeaua depinde ce ai in picioare tot asa de procedeaza ,nasu plateste.
Eu iti doresc sa ai o nunta ca in povesti si sa fii fericita pe tot parcursul vieti alaturi de cel ales.
Cu drag Fabya
raspuns postat de flafi, 05/07/2005, 12:53:47
Eu vrea sa fiu furata si iubi se pregateste cu sticle de bauturici ca sa ma rascumpere. Dar eu o sa ma las furata dupa 12 ca sa plateasca nasu, ca inainte de 12 plateste mirele!
raspuns postat de vmariejeane, 05/07/2005, 13:03:26
Este tocmai invers, dupa 12 plateste mirele
raspuns postat de ralnied1, 05/07/2005, 13:08:17
Va multumesc!
Deci cel mai bine ar fi ca potentialii "hoti" sa fie anuntati in mod direct ca nu accept asa ceva... Nu stiu de ce, dar chiar nu imi place... Si nu vreau...
Nu am nimic cu miresele care au fost sau vor fi furate (chiar si eu am participat la asa ceva), dar cu mine nu sunt de acord sa fiu furata si gata...
Sunt prea mofturoasa, sau fiind nunta mea (+a sotului), am dreptul???
raspuns postat de Darria, 05/07/2005, 15:09:37
Nici eu nu vreau, nu-mi place obiceiul.
Antifurt: stat de manuta cu mirele toata noaptea, atenta la tentative, atentionarea posibililor "candidati".
Sau: mirele a spus ca angajeaza o paza de corp 2m/2m si sa vad atunci cine mai ai are chef de furat mireasa?
Si mai e ceva: la mele cine se incumeta fratilor sa ma fure? E? Nimeni nu risca sa aiba probleme cu spatele.
Eu mai am o vrabiuta: nu-mi place dezgatitul miresei Daca nasa tine musai am gasit o solutie: in locul palariei, a baticului sau a nu mai stiu eu ce se aseaza pe cap imi voi pune un trandafiras.
raspuns postat de ralnied1, 05/07/2005, 15:24:52
A... de faza cu dezgatitul... partea a doua... alt moment pe care nu-l sufar...
raspuns postat de Alyna24, 05/07/2005, 15:33:58
Nici eu cu puyu nu suntem de acord cu furatul miresii!
Si pt asta am anuntat cam pe toata lumea insa pt a fi siguri vom aranja furatul pt a nu dura mult!Cel mult 30 min!
Nu vreau sa lipsesc tocmai de la nunta mea!Ce naiba!
Pupy!
Alyna
raspuns postat de ralucah, 05/07/2005, 16:17:07
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by flafi
Eu vrea sa fiu furata si iubi se pregateste cu sticle de bauturici ca sa ma rascumpere. Dar eu o sa ma las furata dupa 12 ca sa plateasca nasu, ca inainte de 12 plateste mirele!
--------------------------------------------------------------------------------
Vezi ca s-ar putea msa fie teapa..ca e taman invers :)))))
raspuns postat de crista-s, 06/07/2005, 08:54:18
Eu am fost la o nunta unde mirele a anuntat ca cine fura mireasa o poate pastra sanatos el nu are de gind sa o rascumpare .
Nu au fost tentative ....
raspuns postat de krelia, 06/07/2005, 09:03:44
Originally posted by flafi
Si eu cred ca este "zi azar uei"...luand-o logic (ca nu degeaba am facut atata timp medi la mate ...dupa 12 se presupune ca esti deja mujer casada, nu? Asa ca e normal sa plateasca el marido, nu?
Ca nashu' nu mai are nici o treaba cu tine, decat pana in ora 12.
Eu asa vad problema
raspuns postat de Hirondella, 06/07/2005, 09:04:01
Ba eu vreau sa fiu furata si deja am vorbit cu verisorii mei si o sa ne ducem la o discoteca ce se afla foarte aproape de restaurant...va dati seama ce frumos o sa fie ...mireasa in discoteca ...o sa fiu vedeta. Bineinteles ca nu vreau sa stau mult, vreo 30 min dar cred ca o sa fie frumos.Acum depinde de fiecare dar eu as zice sa va mai ganditi ca s-ar putea totusi sa fie o amintire foarte frumoasa.
Cat despre faza cu dezgatitul nu stiu inca ce o sa fac pt ca nu-mi place nici cu batic si nici palarie , iar cu trandafir cum a zis o fata pe aici nu se poate pt ca deja o sa am o gramada de trandafirasi in par .Poate o esarfa micutza legata in jurul cocului ?...
raspuns postat de krelia, 06/07/2005, 09:15:56
Iubi a zis ca n-o sa ma scape din ochi toata seara, insa, daca se va intampla "intamplarea intamplatoare"...o sa am si eu un plan de rezerva...o sa aranjez sa-l fure si pe el, si sa mergem juma' d eora sa ne destrabalam numai noi 2 in alta parte....sau, poate, cine stie, ma duc doar eu si-l iau pe fratelo cu mine sa filmeze sa-i arat lu' iubi ...ne mai gandim, mai avem destul timp.....
raspuns postat de floricika, 06/07/2005, 09:29:22
Si eu vreau sa fiu furata si...am si eu pitic:sa merg sub arcul de triumf!Cand eram mica aveam o nedumerire mereu"de ce nu ne lasa sub arcul de triumf? eu vreau sa merg acolo!" Si acum o sa ma duc sa stau sub el si ma si pozez
raspuns postat de olim, 06/07/2005, 17:32:35
Si mie mi-ar place sa fiu furata, dar ma gandesc ca daca al meu nu plateste rascumpararea ce ma fac.Sau daca imi place cine ma fura si nu ma mai intorc la el.
Eu le-am zis alor mei sa ma fure dupa ce se aduna banii, asa pot sa plec cu bani cu tot.
Ce parere aveti?
vmariejeane spune:
Eu astept cu nerabdare acest moment...furatul miresei. Ce daca nu voi sti ce s-a intamplat in perioada cat am fost eu lipsa? Voi afla din caseta video...oricum chestia asta cu furatul mi se pare si amuzanta....mai ales negocierea.
ralnied1 spune:
Krelia, multumesc! Si sa stii ca m-am distrat citindu-ti mesajele...
Catalin, multumesc!
Ralu, scuze ca m-am bagat peste subiectul deschis initial de tine, dar nu a fost cu nici o intentie... Ma ierti?
Adevarul e ca nu faptul ca lipsesc de la nunta mea ar fi o problema, ci... cu cine ajung si cine stie pe unde... Partea cu negociatul e de-a dreptul neplacuta (vobesc din perspectiva mea, nu dati cu pietre!!!), ca si jucatul miresei de catre "hoti" dupa... Eventual daca mai este si vreunul beat... s-a zis... pe jos cu mine... Si cu el... In fata tuturor!!!
E si maine o zi!!!
Hirondella spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Catalin, multumesc!
Ralu, scuze ca m-am bagat peste subiectul deschis initial de tine, dar nu a fost cu nici o intentie... Ma ierti?
Adevarul e ca nu faptul ca lipsesc de la nunta mea ar fi o problema, ci... cu cine ajung si cine stie pe unde... Partea cu negociatul e de-a dreptul neplacuta (vobesc din perspectiva mea, nu dati cu pietre!!!), ca si jucatul miresei de catre "hoti" dupa... Eventual daca mai este si vreunul beat... s-a zis... pe jos cu mine... Si cu el... In fata tuturor!!!
E si maine o zi!!!
Draga mea, daca rapirea va fi ''regizata'' nu vor exista evenimente neplacute ci va fi ceva foarte frumos. Trebuie doar sa te pui de acord cu rapitorii ce sa ceara pentru tine( de obicei se cere o sticla de bautura sau bere) si sa te fure inainte de 12 noaptea caci astfel ai mai putine sanse sa intalnesti cetateni turmentati
Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
ralu_trancu spune:
ralu, nu-i problema, ca nu e forumul lu tata.
eu in principiu am negociat cine sa ma fure. ma fura, nu ma duc departe si ma aduc inapoi repejor, maxim juma de ora, nu de alta da ei nu stiu orasul , si ma pot intoarce repede fara ca ei sa se prinda
eu nu ca nu vreau sa fiu furata, ci nu vreau sa lipsesc mult de la cel mai important eveniment din viata noastra de pana acum.
poze
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Multumesc, multumesc! Deh, ce sa-i faci, asa sunt eu, ...glumeatza!
Adevaru' e ca negocierea mi se pare si mie foarte amuzanta..mai ales daca se negociaza cu pistolul pe masa...cum le-a propus tata "hotilor" cand au furat-o pe fina noastra!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006