Panourile mele decorative sunt gata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Andra_

Frumoase, eu as fi facut albastrul ala mai "cu ape", nu chiar asa uniform, ca sa fie impresia de mare mai profunda. In rest mi se par fr. ingenioase, cum le-ai facut?
Aaa, si poate pui si niste nisip intr-un colt, undeva.

pup u,
Andra

Luca Pitu

ASa as fi facut si eu....si te mai poti juca cu culorile....ca sa devina mai ingenios....ca marea nu e intotdeauna doar albastra,poate fi si o furtuna....bla bla.....si ce vroiam sa iti mai zic,pune-ti imaginatia la contributie ca daca ai reusit sa faci asa ceva sigur ai de unde,in legatura cu simetria scoicilor...priveste dintr-un alt unghi.In rest totul e super,ti-au iesit foarte frumoase si ce mi-a placut este racul pe care l-ai facut.
Sper ca nu te-a deranjat spiritul meu critic,dar am avut parte sa vad mai multe tablouri si nu intotdeauna laudate.Oricum bravo tie,eu una nu cred ca as fi facut asa frumos.INtotdeauna din afara ai ceva de spus dar cand te apuci tu ti se par foarte mijto!
Inca o data felicitari!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Foarte frumoase !
Felicitari !

Ar merita sa te gandesti la o astfel de afacere, sa ne anunti daca te hotarasti .

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Caprioara
Daca sunt astea bazele unei mici afaceri, io mai vin cu materiale! Ofer de la marea neagra, de la Dunare, si o data pe an si de Mediterana. Numa' sa stiu din timp.

Se pot face si mai mari, si pe panza de sac vopsita, ca e mai ieftin, ce zici? Cu doua paie, ceva...
Poate o sa am si eu timp, sa mai creasca gaza....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Frumos. Imi place ce ai facut. Ai avut imaginatie. Mie imi place mai mult fondul de la tabloul cu racul.
Ca o curiozitate cat a costat panza?

Eu am niste bucati de piele intoarsa pe care vreau sa le colorez , sa lipesc scoici si nisip. Dar eu vreau sa fac fondul mai deschis. M-am gandit sa colorez bucatile de piele cu vopsea lavabila (din aceea ptr. pereti) . oare merge?

Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Caprioara, ti-am lasat un mesaj pe celalalt subiect, dar am si o nelamurire: unde sunt calutii de mare, ca eu nu-i vad. Si din ce sunt facuti, tot din scoici? (ca ei nu au o cochilie, ma rog, ceva care sa reziste dupa ce mor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Carola, o panza a costat 170.000 lei*3=510.000. N-am idee daca merge cu lavabila... Am vazut ieri o panza tare faina, in forma de triungi, destul de mare, dar costa parca 570.000 lei. Tare imi venea sa o cumpar; m-am abtinut eroic si am luat una de 163.000 (parca 30/50).

Devylla, multam de sfaturi si ia un .

Relyana, uita-te mai bine, sunt caluti fosilizati, pe panza cu racul in cele 2 colturi cu scoici portocalii lipiti pe ele si pe panza din stanga in centru tot asa (sunt trei in total).

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

UAU!sunt superbe !!!poti sa le pui linistita si sa fii mandra ca sunt creatie proprie,iar despre afacere ,eu zic ca e o idee fantastica .cred ca multi oameni ar plati sa aiba asa ceva in casa.banuiesc ca se pot face si cu alte culori ,nu?

laura si andy(7.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Foarte, foarte frumoase! Bravo, felicitari! Imi plac foarte mult. O intrebare: de unde ai reusit sa iei materialele, calutii, scoicile, stelutele de mare? Se pot cumpara de undeva? Mi-ar place sa-i fac si eu unul fetitei mele, iubeste foarte mult marea si scoicile! Si camera ei e decorata in bleu si galben, ar merge perfect.

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Te superi daca incerc sa fac si eu? Sunt minunate, daca te gandesti sa le vinzi, sa stii ca vreau si eu una!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

quote:
Originally posted by Caprioara
[brRelyana, uita-te mai bine, sunt caluti fosilizati, pe panza cu racul in cele 2 colturi cu scoici portocalii lipiti pe ele si pe panza din stanga in centru tot asa (sunt trei in total).

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Acum i-am vazut, e inedita ideea calutilor de mare pe panouri.

Mergi la inceput