Panourile mele decorative sunt gata
Raspunsuri - Pagina 2
Freia spune:
Mei Caprioara io una as lua sa fac cadou asa ceva mamei mele ca e fascinata.
uite am o propunere constructiva, zic eu, daca tu esti de acord si exita amatori ar fi extraordinar: sa pui la toate bazarele care sunt pe www.desprecopii.com un anuntz cu linkul o parte din bani ii donezi si o parte ii opresti sa-ti acoperi cheltuielile.
Eu una vreau un tablou cu scoici si stelutze de mare pt mama.
Freia si Alexa
Guestus spune:
Tablourile sint frumoase. Sorry ca am pus esteticul cu USD in aceeasi balanta ....dar alta metoda reala de evaluare nu am in cap.
motanik spune:
Frumos! Bravo!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
Arhistefy spune:
Sunt foarte frumoase
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
ankalaura spune:
Parerea mea ti-am mai spus-o! Imi plac tare tare mult, poate tocmai pentru ca sunt geometrice, simetrice...
Iar ca afacere, nu vad de ce n-ar fi o ideee bune, macar pentru inceput, pentru timpul liber! Materiale sa ai si timp, ca vad ca de imaginatie nu duci lipsa!
Bravo!
Si pupici lui Matei!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Andra_ spune:
Frumoase, eu as fi facut albastrul ala mai "cu ape", nu chiar asa uniform, ca sa fie impresia de mare mai profunda. In rest mi se par fr. ingenioase, cum le-ai facut?
Aaa, si poate pui si niste nisip intr-un colt, undeva.
pup u,
Andra
Caprioara spune:
Va multumesc de raspunsuri.
quote:
Caprioara - mie mi se par foarte misto... numai o intrebare: in pozele 2 si 4 se vad niste dungi pe panza albastra, unele mai deschise si altele mai inchise, adica culoarea nu e uniforma. ai vrut tu sa-ti iasa asa, cu mici dungi, sau asa au iesit? mi se pare ca albastrul putin mai deschis, ca in partea de jos a pozei 3, merge mai bine decat albastrul inchis din poza 4.
Asa am vrut, sa nu fie uniforma culoarea.
Cat priveste culorile, racul are un fond mai deschis, iar cele doua de pe margine sunt mai inchise, insa nu asa de inchise cum se vad in poze. Nu se vad bine culorile, doar la rac se vad bine. Tre ' sa fac niste poze mai bune, dar nu mai aveam rabdare...
quote:
Ce as avea de criticat ar fi aranjarea, parca prea simetrica a stelutelor de mare.
In rest...toata admiratia mea pt o astfel de idee.
Deh, deformatie profesionala, nu puteam sa nu fac putina "ordine" si aici, nu numai in cifrele mele de la serviciu si prin casa. Am notat, merci .
quote:
foarte frumos!!! si eu sunt fascinata de scoici si obiecte maritime.
Deh, eu sunt in zodia racului, asa ca e explicabila atractia mea fata de mare.
quote:
poate iti face Mirela vreo propunere sa le pui la magazinul buburuza...
Ar putea fi o idee de a face o licitatie pentru asemenea obicte in scopul de donatii pentru copii, cu pretul de plecare al materialelor intrate in ele (munca o donez eu). Insa materialele nu-s chiar asa ieftine, si nu stiu cine le-ar cumpara cu o suma de bani din care sa iasa si acel plus pentru copilasi.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Tzuni spune:
Stati asa, ca io nu pricep!
Panourile astea...sunt....panouri sau....tablouri?
Ca io, citind "panouri" mi-am imaginat niste chestii cat peretele sufrageriei!
Oricum, sunt foarte simpatice!
Caprioaro, banuiesc ca stii ca parerea noastra nu conteaza prea mult! Important e sa te simti TU bine in casa ta, in camera cu panourile TALE. Si io sper sa fie asa!
Cu drag,
Tzuni
Caprioara spune:
Am uitat sa va spun ca o parte din scoici le-am primit de la Ankalaura, careia ii multumesc si pe acesta cale. Mi-a oferit niste scoici nemaipomenite (culese chiar de ea), pe care eu nu as fi avut de unde sa le iau, si calutii de mare.
Deci, Ankalaura are si ea o contributie aici si pentru asta merita din toata inimioara mea un .
Tzuni, nu sunt asa de mari, sunt fiecare de 35/50, sau cam asa ceva (am uitat exact). Daca le faceam cat tot peretele ma rupea in doua costul... Si nici nu am vazut panze asa de mari (eu stau la casa si am pereti maaari).
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud