Panourile mele decorative sunt gata

Panourile mele decorative sunt gata | Autor: Caprioara

Link direct la acest mesaj

Buna,

Pentru ca vreau neaparat parerile voastre (cat mai multe, avizate sau neavizate) despre "opera mea de arta" indraznesc sa postez aici, la discutii generale. Sper ca moderatorii sa nu mute subiectul foarte curand din acest considerent (si imi cer anticipat scuze ca l-am postat aici, dar dincolo nu l-a vazut nimeni, si ca atare n-am aflat ce vroiam).

Eu mi-am facut singura pentru sufragerie trei panouri decorative: panze pe care am vopsit in ulei un fond albastru marin, iar apoi am aplicat scoici, stele de mare, caluti de mare. E prima oara cand fac asa ceva, asa ca nu dati cu rosii . Vreau sa le criticati un pic (eventual primesc si laude ). Nu de alta, dar mi-am luat deja alte panze sa mai fac, asa ca acu-i momentul sa primesc niste sfaturi...

Se pot vedea aici (pozele nu sunt prea bune, tre' sa fac altele la rezolutie mai buna, iar culorile se vad cel mai bine la cel cu racul; in plus ar trebui sa fac poze si in cotext- adica sa se vada canapeaua deasupra careia le-am atarnat pe perete, si o parte din sufragerie, dar inca nu am avut cum) :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/abiolan1975/album?.dir=b3ad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Deci, ce parere aveti?

Pupici,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

stai asa breh... nu poci vedea nik. ai dat linkul la yahoo photos, si cica tre sa "sign in". asigura-te ca ai dat share la poze si da linkul corect.
eu chiar vrea sa vad despre ce e vorba

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Scuze,

Acum merge.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Intrucit sint fascinat de cum se pot cistiga bani pe ebay propun sa le punem la licitatie timp de 1 luna. Asa vedem valoarea lor in USD...metoda ochiometrica a unora sau altora lasa de dorit. Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mie mi se par foarte frumoase si ingenios facute combinatiile. Ce as avea de criticat ar fi aranjarea, parca prea simetrica a stelutelor de mare.
In rest...toata admiratia mea pt o astfel de idee.

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

foarte frumos!!! si eu sunt fascinata de scoici si obiecte maritime.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Parerea mea sincera: imi plac LA NEBUNIE! Felicitari, ai talent!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Guestus tata, vrei sa te faci impresar pt Caprioara? parca nu-ti mai incapeau banii in shlipi...

Caprioara - mie mi se par foarte misto... numai o intrebare: in pozele 2 si 4 se vad niste dungi pe panza albastra, unele mai deschise si altele mai inchise, adica culoarea nu e uniforma. ai vrut tu sa-ti iasa asa, cu mici dungi, sau asa au iesit? mi se pare ca albastrul putin mai deschis, ca in partea de jos a pozei 3, merge mai bine decat albastrul inchis din poza 4.

asta e parerea mea.

Mergi la inceput

poate iti face Mirela vreo propunere sa le pui la magazinul buburuza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Frumoase, frumoase ! Bravo !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Intrucit sint fascinat de cum se pot cistiga bani pe ebay propun sa le punem la licitatie timp de 1 luna. Asa vedem valoarea lor in USD...metoda ochiometrica a unora sau altora lasa de dorit. Ce zici?

Pe mine ma intereseaza valoarea lor estetica , nu cea in USD, bei .
Cat despre valorea lor in usd se calculeaza usor: aduni costul materialelor+comisionul de asamblare, care difera de la omul de rand- vezi io, la artistii adevarati- pentru care am toata admiratia ).

Eu nu le-am facut sa le vand, ci pentru "uz intern". Daca mai fac altele le voi pune in casa mea, nu m-am gandit sa le comercializez. Cine draq ar cumpara asa ceva ? Ca doara nu-s vreo artista de renume...

Cred ca m-ai inteles gresit, sau eu n-am inteles ce vrei tu sa spui... Si ce e aia ebay, ca eu nu stiu?

Caprioara & Matei

Mergi la inceput