Sfaturi pt. cine doreste!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

vaz ca e nevoie sa se explice ce e copyrightu'. deci atunci cand furi si nu mai stii de la cine ai furat, crima nu se iarta, caci ignoranta nu e circumstanta atenuanta. nu e nimeni iertat pentru o infractiune pe motiv ca nu stia legea, nu? furtul ramane furt. DC are aceasta politica a copyrightului si mi se pare curios ca sunt permise incalcari ale intereselor DC pentru ca unii au polite personale de platit. daca nu stii sursa, nu oferi marfa, scurt. au fost trimise la gunoi o gramada de topice pe acest motiv, de ce face asta exceptie? numa ca s-a intamplat sa ma nimeresc eu prin preajma?

in fine, descurcati-va si singuri cu Injeri si alti demoni (e parafraza), promit sa nu mai voluntariez detectivistic fara sa fiu intrebata. ceau, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

conchita,,e bine ca ai hotarat sa te opresti din "munca de detectiv" care duce inevitabil la atac la persoana.
credeam ca a fost limpede ca am intervenit in calitate de "organ competent" si am spus limpede ca inger alb nu e troll,e mamica din pozele pe care le-ai vizionat inainte de a-i spune ca nu-s pozele ei si ca-i troll.
nici hosen nu e troll si e o persoana diferita de inger alb.
presupun ca din acest moment lucrurile sunt clare pe aceasta tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

draga mea,,Lia"sa stii ca sunt deacord cu tinesper sa-ti placa este din Kochi sity,de la tara,ok,cu stima si respectdin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Sincer imi pare rau de intorsatura acestui subiect!

Hosen-bine ai venit!
Carmita-baby
Devylla-
Letidia-
Ilinkutza-
Catache-
Ramonika-
Alexa-
Danyelana-
Bubbles-
Teodora Do-
Otis41-

Lia,Ortansa si Marina multe

ps. ultimul raspuns la subiectul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

draga mea,,Letitia"sa stii ca mai suprins siti dau un buchet mare........... detrandafiri,dinsper sa le primesti cu drag,si multa bucurie poate le folosesti de paste,ok,ceau,ah?!-da?! am auzit ca-n tara a nins?cum mai e tinpul pe la noi?no bine pa,fericit si cu multe bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by hosen

draga mea,,Letitia"sa stii ca mai suprins siti dau un buchet mare........... detrandafiri,dinsper sa le primesti cu drag,si multa bucurie poate le folosesti de paste,ok,ceau,ah?!-da?! am auzit ca-n tara a nins?cum mai e tinpul pe la noi?no bine pa,fericit si cu multe bucurii

hosen

Hosenu hai sa-ti raspund da'repejor sa nu ma certe lumea de off topic.
A nins in centru si prin nord.Iar in vest,in Jud.Timis si Caras-Severin e jale.Inundatii,s-a spart un baraj,oamenii-s pe drumuri..E groaznic,saracii de ei.
Gata cu off-topicu ca vin rosiile spre mine acu'.
Te pupic dulcic si ia si tu niste flori sa ai de Paste.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

va rog sa reveniti la discutii on-topic.multumesc.
posibila sursa a codului bunelor maniere:
http://www.geocities.com/pastefan4u/Codbman.html
Oana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Cristos a inviat!
Adevarat a inviat!

Mergi la inceput