Sfaturi pt. cine doreste!
Raspunsuri - Pagina 7
ilinkutza spune:
Ce familie frumoasa ! Mamaaaaaa,dar bebele e scump tare,imi vine sa-l mananc,e reusit nu gluma.
Sa fiti fericiti si sanatosi !
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Inger albquote:
Originally posted by AdynaB
Carmita merci,eu la linkul dat de ea,nu puteam vedea nimic
Inger alb,ai o familie reusita,felicitari!
Dar vezi ca poza cu dedicatie strica albumul! (trebuia neaparat sa fie?)
Adyna si Selina bambina
Azi noapte chiar la 12 si ceva eram INFURIATA! Adica eu sunt TROLL si FUR poze de pe net si fac si PUSCARIE!
Am vrut sai DEMONSTREZ ca eu sunt in persoana (inger alb) iar sotul si copilul sunt sufletele mele fericirea si tot ce viseaza o fata pe lumea asta!
Iar semnul acela o fost o dovada sa ma creada pe cuvant ca eu sunt!
Imi pare rau pentru pers.....care vad semnul desi chiar nu ma reprezinta !
Si cele 2 poze cu mine la cal...... si sotul/bb doarme sunt facute SPECIAL chiar atunci cad mia adresat vorba cu puscaria!
ps. imi cer scuze pt. semnul acela!
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us.
Draguta, ceea ce nu pricep eu este de ce te enervezi asa. Aici suntem pe internet, nu ne vedem, nu ne cunoastem si, in fond, fiecare poate sa faca ce vrea. Eu de exemplu pot sa copiez niste poze de pe net, nu importa ale cui, sa le postez pe Yahoo si sa zic ca sunt ale mele, haide lume si priveste, familia mea! Repet, se poate face orice, nimeni nu iti poate verifica identitatea. Deci, nu vad de ce te aprinzi asa. Daca esti banuita drept troll este pentru ca semeni foarte bine cu alti trolli care au bantuit pe forumul asta - ghinionul tau. Si daca in loc sa iti sustii cauza elegant vii cu comportament de mahala, nu iti faci nici un bine, cel putin pe forumul asta, care nu are nimic in comun cu mahalaua.
P.S. A, am uitat sa iti precizez, daca ai ceva de replicat te rog fa-o la modul civilizat, altfel zau ca nu merita sa iti pierzi timpul.
Marina, ai dreptate, nu a fost cea mai potrivita modalitate de a spune ceea ce am vrut de fapt sa spun. Sorry.
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
Marina spune:
Catalina plizzzzzz,aduce a gramatica si nu ar tb sa existe astfel de comentarii...ar fi pacat sa se pravale sacul cu bile din cauza asta.
Pt toata lumea care ar mai avea intentia va rog sa nu comentati stilul de scris ci doar ideile.
Marsi mult
Marina spune:
Si pt Inger...
Conchita a adus vorba de puscarie in contextul copyrightului. E o problema critica si traind in SUA probabil ca ai mai auzit de asta.
Forumul asta e proprietatea cuiva tangibil care ar putea avea probleme pt ca tu nu mentionezi sursa articolelor. Drept care politica site-ului este de a face precizari ori de cate ori se prezinta astfel de articole. Ai dreptul sa scrii ce vrei pe acest forum atat timp cat ii respecti regulile.
Inger alb spune:
quote:
Originally posted by Marina
Si pt Inger...
Conchita a adus vorba de puscarie in contextul copyrightului. E o problema critica si traind in SUA probabil ca ai mai auzit de asta.
Forumul asta e proprietatea cuiva tangibil care ar putea avea probleme pt ca tu nu mentionezi sursa articolelor. Drept care politica site-ului este de a face precizari ori de cate ori se prezinta astfel de articole. Ai dreptul sa scrii ce vrei pe acest forum atat timp cat ii respecti regulile.
Marina
Marina sincer nu am autorul oare ce trebuie sa fac sa ma credeti! Le am copiate de mult timp !
Iar eu am citit de multe ori mesajul ei! Nu ma deranja pana la urma ce scria! PANA LA FAMILIE!Dar uitate mai bine jos se vede/citeste destul de clar!
Ori oi fi eu chioara sau ce...???????
daca ar fi doar prostie, as mai zice, dar e mojicie deja. tu vezi foarte bine ca lumea s-a prins ca esti troll si continui cu circul. fuse simplu sa furi pozele altei familii de pe net si sa spui ca is ale tale?? sa stii ca si aia tot de copyright tine, mai pe limba ta - e furt, care s-ar putea lasa cu sedinte de bronzare la lumina becului de parnaie. daca esti asa tare, sparge-i fatza lu devillya, hosen, si mai erai una -whatever, tot un nick neinspirat- celelalte multiple personalitati ale lipsei tale de personalitate. beork.
Leditia spune:
Mi-am sters mesajele in urma lamuririi lucrurilor pe PM.Decizie personala.
Sper sa nu vina careva cu rosii/pietre.
Pupici cu lipici la fete
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Lia spune:
Inger alb,eu stiu ca in pozele respective sunteti tu,sotul si bebelusul vostru.Sa-ti traiasca bebe si sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!
Daca spui ca nu stii autorul,de bun simt ar fi ca participantele la aceasta discutie sa te creada pe cuvant.Presupun ca atata vreme cat i-ati atras atentia ca e necesara precizarea sursei e suficient si cred ca daca ar fi cunoscut sursa ar fi postat-o deja.
Conchita-iti sugerez sa combati idei,nu persoane.
hosen spune:
dragele melevii era dor de mine?okay,am citit o parte din ce se scriea,am vazut si pozele,sincer sunt superbe,este o reusita superba,dintr-o romanca romanizata,si un negru,asta da vreau si eu asa frumusete sa am,recunosc si scunpetiea mea-i frumoasa dar nui corsitura?!ok,nu astai bai faza este-n felul urmator,eu sincer draga mea,,Conchita"teas sugera s-o lasi in pace pe,,Inger Alb"de ce va legati de familiea ei si altele,si faza cu copiatu-l,sincer eu zic ca nu conteaza,fata nea facut un bine tuturor,ascris pe sait ce unele persoane habar nu aveau ca de exemplu eu,si unele persoane care vreau sa para modeste,sau care uita de unde pleaca si poate care sau ajuns,scuze de expresie,sa leaga de alte persoane,acest lucru oribil il face doar,persoane care sunt plictisite de tot,eu intel;eg ca este greu de parte de tara ta natala,si etc,dar totusi vas zice s-o lasati in pace,este un Inger superb si ea si familia ei,va rog mult de tot nu va mai legati de cuvinte,nici de vocabular,nu zic ca am un vocabular superb,dar totusi recunosc,si toate la rindul nostru trebue s-o facem,eu zic ca totusi nu a copieat si daca totusi a fost asa astai problema dinsei nici de cum al altor persoane,din contra trebue sa-i multumim,ca totusi sa gindit la noi,si a vrut sa faca sa fie bine,sincer as sugera sa terminati cu prostiele,sper ca astazi nu ai luat prea multeu sincer ma-m saturat de atita criticasi certuri de pe forum,hai deti fetelor,doar avem toate7 ani dea casa,eu iti sugerezi sa faci o rece sa esi putin pesa tragi o gura de aer,si sa veti citi vei riveni emideat,si vrei nu vrei iti va reveniacest lucru,ca sa stii cu stima si respectdin
Leditia spune:
quote:
Originally posted by hosen
dragele melevii era dor de mine?okay,am citit o parte din ce se scriea,am vazut si pozele,sincer sunt superbe,este o reusita superba,dintr-o romanca romanizata,si un negru,asta da vreau si eu asa frumusete sa am,recunosc si scunpetiea mea-i frumoasa dar nui corsitura?!ok,nu astai bai faza este-n felul urmator,eu sincer draga mea,,Conchita"teas sugera s-o lasi in pace pe,,Inger Alb"de ce va legati de familiea ei si altele,si faza cu copiatu-l,sincer eu zic ca nu conteaza,fata nea facut un bine tuturor,ascris pe sait ce unele persoane habar nu aveau ca de exemplu eu,si unele persoane care vreau sa para modeste,sau care uita de unde pleaca si poate care sau ajuns,scuze de expresie,sa leaga de alte persoane,acest lucru oribil il face doar,persoane care sunt plictisite de tot,eu intel;eg ca este greu de parte de tara ta natala,si etc,dar totusi vas zice s-o lasati in pace,este un Inger superb si ea si familia ei,va rog mult de tot nu va mai legati de cuvinte,nici de vocabular,nu zic ca am un vocabular superb,dar totusi recunosc,si toate la rindul nostru trebue s-o facem,eu zic ca totusi nu a copieat si daca totusi a fost asa astai problema dinsei nici de cum al altor persoane,din contra trebue sa-i multumim,ca totusi sa gindit la noi,si a vrut sa faca sa fie bine,sincer as sugera sa terminati cu prostiele,sper ca astazi nu ai luat prea multeu sincer ma-m saturat de atita criticasi certuri de pe forum,hai deti fetelor,doar avem toate7 ani dea casa,eu iti sugerezi sa faci o rece sa esi putin pesa tragi o gura de aer,si sa veti citi vei riveni emideat,si vrei nu vrei iti va reveniacest lucru,ca sa stii cu stima si respectdin
hosen
Hosenu..pe unde-mi umbli mey?Ca mi-era dor de tine.Vino si tu mai des pe forum.
Te pup..
Fetelor..faceti pace,ca acu vine Pastele.Va pup dulce pe toate.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by hosen
hosen
mah, merci de grija, dar stai linistit ca la betie nu sparg fetzele oamenilor, fie ei si ne-prieteni cunoscuti. emoticonul cu sticla l-am folosit in duioasa amintire a unor vremuri nu demult trecute, cu alte cuvinte, era un citat. nu spun nici eu sursa, ca, vorba ta, nu conteste.
Injerasule, povestea cu Petrica si lupul iti spune ceva? e cam asa: strigi ca vine lupul o data -vezi atacul la persoana lui Guestus ("derbedeule"), caz in care nu ti s-a fluturat regulamentul-, mai strigi odata ca ii spargi fatza nu stiu cui-nici atunci reactie, acu vii si zici ca ti-am jignit eu familia. dai dovada de multa perspicacitate si de o buna intelegere a cuvintelor, cum de nu te-ai prins ca eu puneam la indoiala faptul ca pozele iti apartin, fara sa folosesc vreun epitet la adresa familiei, ci la adresa ta? e dreptul meu sa cred ca nu esti cine pretinzi, nu numai tu ai voie sa scrii ce vrei despre cine vrei, nu? problema copyright-ului ar trebui sa-ti fie familiara daca chiar locuiesti in Florida si cunosti care sunt consecintele unei asemenea infractiuni.
Ortansa, in cazul Paraschivei si a Zetei nu mi s-a cerut sa fac dovada, ci organele competente au verificat IP plus proxy. imi asum consecintele a ceea ce am spus, dar sursa n-o dezvalui. repet ca acelasi haloimas s-a intamplat curand si pe alt forum, iar personajele sunt ultra-cunoscute in lumea virtuala. gandeste-te la DC inainte sa fii tentata de acest incident sa platesti polite vechi, sincer. aviz si celorlalte amatoare.
p.s. Injerasu, Hosenul, e miraculos cum va recapatati coerenta la furie. daca n-ati purta barba, as fi chiar tentata sa va zic ca steti mumoase. ma bate gandul sa scriu un indreptar al trollului, cu tips de succes. unul vi-l dau pe gratis, deci fara copyright: excludeti din start ca locatie Japonia si Florida.
Postarea Conchitei mi se pare tare rautacioasa.. Parerea mea. Nu inteleg de ce atata inversunare.
Mello motanelul iubit