Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, m-am si intors de la medic, ca n-am mai avut rabdare

Mi-a repetat legea cu totul sau nimic in aceste prime zile.
Si intr-adevar mi-a dat ceva pentru sustinere, dar Duphaston, nu Utrogestan. Plus acidul folic, pe care fix luna asta nu l-am mai luat, desi il iau de luni si ani de zile . La echo nu se vede nimic inca, revin prin 10 mai. Sper sa fie ok pana atunci... Intre timp, m-am inarmat cu diverse marci de teste, de facut in zilele urmatoare

Mirona, faina idea ta cu evenimentele comunitatii .
Tinem pumnii pentru toate fetele care au nevoie, sa veniti numai cu vesti bune!

Altfel, eu nu prea inteleg ceva: spui ca foliculii nu se sparg. Dar pentru asta se da Pregnil, din cate zic fetele. Duphastonul e pentru insuficienta de faza luteala, si se ia numai dupa ovulatie. Si, intr-adevar, ajuta si la provocarea menstruatiei.
Sper sa treaca cat mai repede timpul pana cand o sa poti ajunge la medic, si sa gasesti raspuns si rezolvare la toate problemele !

Carmen-e, e bine si daca ajungi in z15 la analize, chiar am citit un raspuns al dr. T in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirona ti-am scris pe pm..
Maria Alexia foarte bine ca ai ajuns la doctor...si acum sa inteleg ca ai un stoc de teste...cind bifezi un Clear Blue?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata , eu n-am devenit fan Clear Blue, poate si pentru ca nu l-am vazut niciodata. Dar o sa fiu multumita cand o sa mai am in colectie inca ceva teste "normale".
Acum ma apuca groaza: daca m-am grabit ?? La urma urmei, a fost un sigur test!!!
Dar tot sunt fericita ca am vazut a doua liniuta acolo.
Cred ca v-am mai spus eu: chiar nu credeam ca ea exista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Maria_Alexia - la mine foliculii nici nu ajung la maturitate - ovare polichistice - ce sa mai vorbim de spargerea lor. Am uitat sa precizez asta.
Eu le tot dau inainte la doctori sa-mi dea pregnil (ce stiu si eu de la voi) - dar astia toti se axeaza doar pe venirea si reglarea menstruatiei si abia apoi voi avea voie sa fac ceva stimulari. Se pare ca tre sa ma apuc din nou de anticonceptionale. Mama lor de pilule! Sorry.

Miro

Mergi la inceput

Inteleg ce spui Mirona...
Dar tu parca mai aveai analize de facut, nu? Ai deja un diagnostic clar?
Poate scapi de anti, totusi !

Am cautat acum: se pare GnRH pulsatil se foloseste la stimulare pituitara pentru inducerea ovulatiei. Nu stiu ce inseamna, dar rezultatul suna bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Maria_Alexia suna bine, dar nici eu nu stiu ce este. De cand mi-a raspuns dr. T pe site-ul acestuia ... tot caut si intreb in dreapta si-n stanga.
Eu sunt cu picioarele cam in doua barci, merg la endocrinolog, la planificare familiala, in 2 iunie la gineco si uite asa. Un diagnostic clar? Ovare polichistice, amenoree secundara, uter de dim. normale.
Solutie:
1.LAPAROSCOPIE. - doctorul pe care il frecventez
2.stimulare cu FSH sau clomiphene. - dr. T
3.GnRH in mod pulsatil. - dr. T
Laparo nu vreau sa fac, de aceea schimb din nou gineco, dar abia in 2 iunie am programarea.
Analizele: am facut cateva sapt. trecuta, azi (si primesc maine rezultatul) am mai facut si rstul de hormoni, mai am si saptamana viit. ceva de facut - un papanicolau si un eco.
Deja exagerez, asa-i?
Cred ca o iau razna in curand, de batut pasul pe loc, m-am saturat asa ca actionez si eu cum pot.
Gresesc? Unde? Luminati-ma, poate nu mai vad eu bine.
Oricum ... cu voi, aici ... am invatat multe, am din nou speranta in suflet. Multumesc fetelor.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele dragi, am aterizat si eu. Doamne ce dor mi-a fost de voi toate si cat ma bucur sa va gasesc cu asa vesti bune (cred ca ar trebui sa plec mai des ca sa mai dati de teste pozitive si eventual sa trag o fuga pana la Sibiu poate se pozitiveaza si la mine). M-am gandit la voi si m-am rugat pt voi.
Mishulina si acum stau cu pumnii stransi si nu le dau drumul pana nu vii cu vesti.

Asa ca Maria Alexa si Ariadna va felicit din tot sufletul. Aveti grija de voi si luati toate masurile necesare ca sa fie bine.
Cristina, tu ce vesti mai ai cu foliculii aia?
Cata te pup dulce si fa-mi si mie o actualizare in ce zi esti, si cum evoluezi (am vazut ca ai organizat turneu pe cai luna asta), ca tare-s batrana.
Miro, eu nu cred ca exagerezi deloc. Sau ma rog exagerarea ta, daca exista, are o explicatie. Dar nu intra in panica. Fa-ti si celelalte analize, aduna rezultatele si vezi ce-i de facut. Eu as avea mare incredere in pozitia Dr. T. Nu il cunosc, nu am vorbit niciodata, dar am o incredere oarba in acest om.

Va pup, va tin pumnii si sper sa recuperez timpul pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ariadna33 multumesc pentru aprecieri. Incearca sa gandesti pozitiv, spune-ti ca totul va fi bine. Sper din tot sufletul ca de data aceasta sa reusesti sa duci sarcina la sfarsit si sa iti tii copilasul in brate.
Maria-Alexia felicitari si tie! Sa auzim numai de bine!
vad ca ploua cu gravidute aici, cred ca am sa scriu mai des, poate ma molipsesc si eu!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ciao fetelor!sunt si eu intr-o situatie asemanatoare voua,de 6 ani tot temperaturi,tratamente etc....2 insemintari artificiale la activ...Eu sunt in spania si am gasit aici in farmacii niste teste de control pt ovulatie(sunt 6 teste pt 6 zile)pe luna.ar trebui sa cautati si voi in farmacii sunt mult mai simple decat termometrul si se fac exact cum se face un test de sarcina.vreau sa va intreb daca ati facut vreuna dintre voi insemintare artificiala si daca dupa4-5 zile ati sangerat usor?nu mai am rabdare pana in ziua cand trebuie sa-mi fac testul de sarcina!va pupacesc pe toate si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna seara, fetele.
Iertati-mi lunga absenta, dar am fost super agitata. Ne luam masina noua si trebuie s-o vindem pe cea veche ca s-o putem achita. Sa nu sariti cu felicitarile, ca inca n-am luat-o si sint superstitioasa rau .

In alta ordine de idei, ma bucur s-o vad din nou pe Adriana, mai ales cu asa vesti! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme si sa te bucuri in sfarsit de bebic.

De asemena, salut si revenirea "veteranelor" ca prea disparuserati cu toatele.

In alta ordine de idei, sint in ziua 13, si desi pina acum o zi sau doua n-aveam nici un simptom, acum sint sigura ca ovulatia e aproape: ma doare burtica, albus am de doua zile, temperatura mititica...suficient, din cite ma stiu eu. Din nefericire, insa, imi lipseste apetitul sexual, spre deosebire de alte luni cind in aceasta perioada eram ca o mita in calduri... Ma gindesc io c-o fi de la stres, basca o depresie de zile mari, la care se adauga si niste nervi de-mi vine sa ma dau cu capu de zid .

Ma chinuie rau astia de la servici si de obicei suport, dar acum le am si io pe-ale mele si zau daca mai pot. Eu sint destul de tare ca fire, dar tocatul asta maruntel la cap, zilnic si de mai multe ori pe zi ma termina. Am ajuns sa stau pitita intr-un colt de birou si ma uit in gol, de m-ar vedea, ar zice lumea ca-s nebuna. Dar n-am timp nici sa gindesc. Si daca stau io asa si cuget, zice lumea ca stau degeaba.
Si nici perioada care urmeaza nu-i usoara, ba dimpotriva... Ma rog, oi vedea eu, si-oi trece si peste asta. Nu va suparati ca mi-am spus si io pasul.

Va pupa fata

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput