Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 4
thea_m spune:
Ariadna33 FELICITARI! Sa ai un bb sanatos si frumos si sa nu ai nici o problema in timpul sarcinii. Vad ca daca nu am mai fost pe aici sa-ti fac galerie te-ai apucat iar de fumat. Ei, acum ai un motiv foarte serios sa te lasi din nou, macar pentru 9 luni + cele in care alaptezi. Sanatate mamei tale. 
Cred ca ar trebui sa intru mai des pe la voi pentru ca vad ca de aici se pleaca mai repede la gravidute.
fetelor mai vechi si mai noi
Teodora
Felicity spune:
Ariadna, ce vesti bune ne-ai dat, felicitari si multa sanatate si o sarcina fara probleme. ia de indata progesteron, nu are ce sa faca rau, si ajuta macar psihologic, mie mi-a dat o stare de comfort. stiu ca ai temeri, dar totul va fi bine.
ariadna povesteste-ne putin, ai simptome? in a cata zi esti?
ai urmat vreun tratament de ti-a crescut asa de voinic folicul sau endometru? sa vezi ce copilas pe cinste o sa iasa din asa folicul!!!
Chi draga de tine, bine ca nu ne-ai uitat si mai intri din cand in cand. sper sa auzim in curand ca vei fi mamica, usor usor devenim toate de aici mamici 
fetele care faceti teste pe curand, nu asteptati simptome, uneori ele nu apar desi e sarcina sanatoasa. eu nu am avut nimic pana acum. acum am o foame de nu imi rezista nimic in fatza, nu stiu cum sa ma mai temperez si sa o iau mai usurel cu mancarea.
danangie, ai facut monitorizari? in ce zi esti? tin pumnii 
cata, la tine cum mai e? luna asta dai lovitura, nu? e randul tau.
la toate fetele le urez teste pozitive cat mai repede si cat mai multe ganduri de optimism.
Mishulina spune:
Alexia,tare as fi vrut sa te intreb cate ceva despre dr. T dar nu ai PM si nici mail
... ca eu ma duc maine la el si-s innebunita! (de emotii)
Intr-adevar,foarte ironic ce ti s-a intamplat tie dar vestea buna e ca,dupa ce-ti investighezi tiroida,totul va fi bine! (sunt sanse mari cu asa un endometru si ovar asa de activ ).Ia-le pe rand,pas cu pas si va fi OK!![]()

Alexia27 spune:
Mishulina dragă, sper că reușești să citești mesajul în timp util. oricum, mare lucru nu știu ce să-ți spun. La el la ușă erau o grămadă de
de puteai să faci o grădiniță cu bebeii lor. La mine s-a uitat la ovar pe toate părțile, la uter la fel, le-a măsurat pe amândouă, l-a beștelit pe chirurgul care mi-a scos ovarul stâng și cam atât.
A! Și m-a informat că o să am menopauză precoce pe la 30 și ceva de ani din cauza asta, dar că pot să am copii după ce tratez tiroida.
Mare lucru nu ți-am spus, dar eu nu am fost la el pentru făcut bebe și nici el nu avea timp de stat la povești, că l-aș fi întrebat eu multe.
Te pupic și îți țin pumnii mâine. La ce spital mergi mâine?
Mishulina spune:
Draga Alexia,multumesc pentru informatii,oricat ar fi de sumare,prind bine! Eu maine ma duc la cabinetul lui. Tu la ce spital ai facut analizele?
Ma intriga teribil ce ti-a spus: cum adica sa intri in menopauza precoce doar la 30 si ceva de ani??? Inseamna ca asta o sa-mi spuna si mie,ca si eu tot un singur ovar am...
Dumnezeule,nu stiu daca mai pot indura multe vesti din astea....

Acum mi-e si groaza sa ma mai duc !
utocatalina spune:
Mishulina si Alexia 27 si pe mine ma asteapta menopauza precoce..FSH-ul de 9 la 28 de ani o demonstreaza, plus ca mama a intrat si ea devreme la menopauza...ce sa-i faci se pare ca am consumat cam multe ovule cind eram mai tinerica, sper sa avem suficiente cit sa raminem si noi cit mai repede grele
...Hai ginditi pozitiv, ca vom da si noi lovitura asa ca sa gindim numai de bine, da???
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Alexia27 spune:
Ei și tu Mishulina! Ce, parcă tot ce spun doctorii se adeverește?! Fii optimistă, drăguțo, că nu se știe niciodată și oricum, nu a dat semnătură pe afirmația asta. Îl citez: "Când o să intri la menopauză la 30 și ceva de ani să te duci la el (la chirurg) și să-i mulțumesc. Lasă frica și du-te călare pe el cu ce vrei să afli. Eu am fost la Elias.
Și tu, Cătă, eu una nu am auzit ca menopauza precoce să fie ereditară. Oricum, fetelor nu avem nevoie decît de un ovul sau două, depinde câți copii vreți, și pun pariu că avem o grămadă...
Sinceră să fiu, după ce mi-a spus chestia asta, mi-a trecut așa prin cap varianta cu criogenia...just in case
ariadna33 spune:
Fetelor-dragelor, sunt coplesita! Am ajuns de putin timp acasa, mama mea e bine, a 2-a zi dupa operatie deja se poate ridica din pat. Va multumesc din suflet pt. incurajari Cristinna, Florinini, coralia si tuturor celorlalte, nici nu va dati seama ce mult inseamna pt. mine in starea de tensiune in care ma aflu, dupa ce am pierdut 3 sarcini pana in 6 saptamani... Ai dreptate, Tonnia, am facut tahicardie cand am vazut testul, sunt speriata, dar incerc sa ma controlez. Am inceput sa iau utrogestan, aspenter si magneziu. Maine dimineata sper sa am confirmarea sarcinii prin intermediul testului clear blue... Daca iese tot pozitiv voi face testul de sange pe care il voi repeta peste 2 zile.
Felicity, in primul rand felicitari pt. baietel si pentru sarcina ta fara incidente neplacute, nu-ti mai face atatea griji pentru silueta, suntem in stare de orice sacrificiu pt. bebei. Simptome am din belsug exact ca atunci cand am ramas in iunie anul trecut, ma dor sanii de nu mai pot purta sutien, am niste junghiuri uneori spre axila, temperatura era 37,1 azi dimineata, fac pipi des, am pofta de mancare de am speriat colegii de servici de cate ori am mancat in cele 8 ore de program... Somnolenta o pun pe seama progesteronului... Dar ce ma ingrijoreaza este faptul ca azi am vazut secretia putin colorata si tot mi se pare ca am tot felul de junghiuri, nu sunt cele pe care le cunosc atat de bine dar tot sunt ingrozita... Pentru ca m-ati intrebat, si tu si danangie, nu am facut absolut nimic pentru endometru luna asta deoarece luna trecuta am luat de capul meu clomifen si am facut pregnyl (2), iar cand am facut criza datorita careia am ajuns la spital mi-am facut o mie de griji ca am facut chisturi din cauza stimularii... asa ca am stat cuminte. Am fost foarte mirata si de dimensiunea foliculului 17 mm in ziua 11.
Danangie, scumpa mea, nu-ti face griji ca e prea mic endometrul de 6 mm in ziua 13, Tannia_z l-a avut la fel la ovulatie si acum e graviduta. Chestia cu dimensiunea endometrului e valabila si pt. maria alexia, draga mea fa test nu mai astepta! Adelamaria, te rog sa faci si tu test, ai toate sansele!
Catalina, stiu foarte bine cum e in prima zi de rushi, eu eram la pamant, dar nu dispera, ia-o ca pe un nou inceput (stiu ca e un pleonasm)...Temperatura ia-o din prima zi fara sangerare, iar de prestat e bine sa prestezi cand zice dr., de aceea mergi la monitorizare. E bine sa prestezi din din 2 in 2 zile in perioada fertila, iar monitorizarea sa o faci in ziua 10, 12, 14 si cand mai spune dr. sa mergi la eco.
Chi, esti tare scumpa la vedere, mi-a fost dor de tine si de Alé... Despre tratamentul de sustinere, am unul beton dat de dr. T avand in vedere antecedentele mele, dar il voi aplica dupa ce am confirmarea sarcinii... Bafta multa lumit, Cata, Alexia27, maria alexia, Mishulina la monitorizare, inteleg ca mergeti la acelasi medic cu mine, mai putin Alexia27 care a nimerit din intamplare, dar o intamplare benefica, nu? Alexia, am impresia ca din greseala ai inversat dimensiunile, endometrul tb sa fie de 13, 3 mm iar foliculul de 17 mm, ceea ce e super!
Teodora, citesc mereu mesajele tale, esti de admirat in perseverenta si optimismul tau! Pentru ca ai un suflet deosebit, Domnul iti va da bebelusul mult visat, sunt convinsa! Merit o mustruluiala pt ca m-am apucat de fumat dupa 2 luni de abstinenta, voi avea pt. ce sa-mi fac mustrari daca se intampla ceva rau...
Noapte buna, fete dragi, si nu uitati, mai devreme sau mai tarziu fiecare din noi ne vom indeplini menirea, aceea de a aduce un sufletel pe lume!
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
utocatalina spune:
Fetelor eu sunt
...ziua 6..temp. 36.6...hai sa va zic programul meu pe calul balan saptamina viitoare la monitorizare
..
Luni ora 20:00 ( ziua 10) monitorizare Tutunaru
Marti ora 17:00 (ziua 11) monitorizare Moisa
Miercuri ora 18:15 (ziua 12) monitorizare Tutunaru...ce ziceti fetelor de mine, m-am dilit
sau ce? Sper sa nu-mi ziceti ca cine alearga dupa doi iepuri nu prinde nici unul!!!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Chi spune:
Ariadna (Carmen - esti o luptatoare si dupa nume) ghinionul s-a dus, o sa-ti fie bine, o sa vezi!