Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Am venit de la doctor.Mi-a spus ca am ovulat,spre marea mea dezamagire.De fapt m-am bucurat ca s-a produs ovulatia la timp,dar m-am intristat pentru ca husbandul vine in tara abia joia viitoare.Luna asta s-a dus.Acum problema e sa nu o ia razna din nou ciclul.Momentan nu iau nici un tratament,dar sunt dupa 6 luni de brocriptin.Nu mi-a mai dat analize de facut si nici tratament,in schimb m-a trimis la homeopat.A fost careva la dr.homeopat pe care-l recomanda Tutunaru?
Fetelor,tin pumnii pentru voi ca eu...joc de glezna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Dragă lumit, te înțeleg perfect, din păcate și eu trebuie să bat pasul pe loc cel puțin 2 luni de acum înainte; din cauza unei hipertiroidii, care se speră să se rezolve singurică. Nu ești singură (nici la capitolul soț plecat din țară - al meu se întoarce miercuri noapte), așa că ne putem ține de urât una alteia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Mishulina, iubita, laparo nu e chiar o operatie daca iei ca exemplu semenle mele care dupa 2 saptamini sunt exact ca o zgirietura.
In a saptea zi mi-a scos firele, 4 zile am uns cu unguent galbenele si stii cum arata ecact ca o zgirietura, nimeni nu crede ca in data de 5 aprilie eu eram pe masa de operatie.
Doctor T. stie el ce face si de ce face laparoscopie.
Eu de patru ani,umblu ca o nebuna, din doctor in doctor, somitati, recunoscuti,si nimic, nimicuta. Ovulatie aveam, hormoni- doar FSH-ul era mare, dar in patru ani putea fi un ovul bun(parerea doc, T, este ca in orice luna poate fi bun ovulul, doar ca rezerva mea este pe sfirsite, dar...de sanse ca la 36 ani) si uite asa, eu buna, bunuta, sotul spermograma super OK, nu se mai intimpla nimic, desi cu 7 ani in urma, cum mi-am propus sa ramin insarcinata, am si ramas, doar ca acea sarcina am pierdut-o( fara voia mea)- si a urmat un chiuretaj.
De atunci nimic, de 4 ani sunt numai pe drumuri,temperaturi, hormoni, histerosalpingorama, de cite va ori, histeroscopie, deci...cam toate
stiti voi.
Int-o zi , ca si voi m-am hotarit sa merg la doct. T, a urmat laparo si ce crezi- ovarele erau imbracate ca intr-o folie de celofan de o chalmydie, trompele prinse si ele- au fost curatate, 3 luni o s iau sumamed, doar 3 zile pe luna, am inceput stimularea cu clomifen, luni este prima echografie,si optimismul doctorului m-a imbarbatat exact la momentul potrivit, doar ce incepusem sa ne agitam cu actele de adoptie.Sunt optimista si sunt sigura ca minunea se va intimpla.
Iti doresc tot ce-mi doresc si mie!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Draga Costi (Elena),iti multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta, cred ca am invatat ceva din ea si stiu ce am de facut in continuare! Nu ma tem de laparo(cum as putea sa-mi fie frica de o gaurica in buric cand eu am 4 operatii clasice in care efectiv mi-au pus matele pe masa si si-au bagat mainile in burta mea pana la cot,cum singuri au zis!). Te rog sa ma crezi ca atunci cand ai un cheloid hidos de 17 cm lungime si 4,5 latime pe linia mediana a abdomenului, o cicatrice de 5 cm in fosa iliaca dreapta si 4 gauri de dren (fiecare mai mare de 1 cm)nu-ti mai pasa de o zgarietura sau doua cum ramane dupa laparo! Mie imi e mult mai teama de ce e inauntru(cred ca e dezastru)dar asta nu inseamna ca nu ma duc sa aflu,ca intr-adevar e mult mai greu sa traiesti "in ceata" cum traiesc eu de 12 ani! Nici acum nu stiu sigur ce e acolo si e singura mea sansa sa aflu!
Pupice la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele.Ma lasati si pe mine sa intru sa vorbesc cu voi?Si eu vreau sa fac FIV,dar nu am ovare.Stie cineva ceva de cum se face?N-ati mai auzit de nimeni care sa fi facut asa?
claudia:NU MAI FI STRESATA.Tu singura ai zis ca nu e bine.Si nu te mai gandi numai la asta.O sa fie.D-zeu nu uita pe nimeni.Vede cat ne zbatem si cat ne dorim UN COPILAS.
va pup fetele.

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor,

Ce multe s-au intamplat de cand nu v-am citit, nici acum nu am prea mult timp la dispozitie.
Ma bucur ptr. cele cu 2 linioare inca odata sunt alaturi de bucuria voastra. Nu stiu daca luna asta o sa beneficiez de aceasta surpriza, dar m-ai am inca de asteptat.
Sunt in ziua 15 si temp. mea nu arata nimic in legatura cu apropierea ovulatiei, nu am nici un mucus, am in schimb niste bufeuri ca zici ca acum intru la menopauza. Am dureri in burta cand in dreapta cand in stanga, poate ca oi ovula si eu in curand. De prestat am de gand sa prestez si si in seara asta. M-am tinut de regula, adica tot la doua zile cum zice inteleptul ala de fertility.
Vad ca voi sunteti marea majoritate in forma, ceea ce e foarte bine pentru conceptie. Sper sa fie bine ptr. toata lumea.

Sper sa pot intra in chat cu voi in seara asta, dimineata la voi, si sa mai povestim. Va pup pe toate si numai bine.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Buna dimineata!

Nu sunt gravida. Am fost, dar cred ca la cap...

Fetelor, eu am avut in mod sigur o ursitoare care mi-a ursit sa cumpar toate testele de sarcina defecte care se fabrica! Pai sa va spun: a doua zi dupa acel test care s-a pozitivat foarte repede (l-a vazut si sotul meu, deci nu am avut halucinatii) am facut un clear blue, dupa cum am promis: negativ!!! Normal, zic nu se poate... In aceeasi zi m-am dus si am mai luat un ozone: negativ clar ca buna-ziua, nici urma de a 2-a liniuta. Basca astazi am primit musafirii nepoftiti...

Deci, felicitarile, masa si dansul le amanam pt. mai tarziu! Ma bucur ca ati strans randurile asa de repede. Alexia, felicitari pt. sarcina!

Va urez un Paste fericit!

PS: Pentru ca tot ma bate gandul sa fac si eu o laparo (in scop exploratoriu), desi dr.nu mi-a sugerat asta pana acum, as avea si eu o intrebare vis-a-vis de aceste aderente care am inteles ca se fac din cauza chlamydiei: fetele carora li s-au descoperit, aveati analizele la chlamydia facute? Erau pozitiv sau negativ la chlamydia? Costi?

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele dragi, mai se mareste subiectul asta mai rau ca fat-frumos (care crestea intr-o zi ... stiti voi).
Mirona sa stii ca si io am acelasi diagnostic de ovare polichistice si tot intre parhon si gineco imi fac veacul. Mie mi-a dat o luna tratament cu metformin si duphaston si a venit menstruatia ceas (29 de zile) - cum nu mi s-a intamplat niciodata fara anticonceptionale.
Dupa, adica de ieri, mi-a dat sa iau Ova-Mit 5 zile cate una seara - deci stimulare zic io si vineri merg la echo sa vedem ce si cum. Desi nu sunt teribil de optimista (se pare ca nu am ovulat niciodata), astept cu sufletul la gura.

Pentru fetele care au de facut laparo - nu va fie frica e super usor. Si eu am facut si chiar nu a fost nashpa.

Acu' hop si io cu doua intrebari de baraj:
1. Cine e dr. T si despre ce site vorbiti unde raspunde la intrebari? (sau am luat-o deja pe campii?)

2. Situatie: ziua 4 de CM, luat cu o seara inainte prima pastila de Ova-Mit, temperatura dimineata (6:45) in ziua 4 - 37.1. Ce sa mai fie si asta ? Temp asa mare acusha? Voi ce ziceti?

De restu' va pup si astept vesti bune si super bune sa ne mai incurajam si noi ca destul ne mancam unghiile ...
Pupici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

ariadna33offffff...imi pare tare rau
dar nu te lasa ...vine si vremea cu cele 2 liniute reale, ai sa vezi.
Cata.
Florinini dragutzatu ziceai parca de ceva de mucus egg zilele trecute, sau m-am tampit eu de tot?
Costi(Elena)si eu sunt sigura ca minunea se va intampla ..noua tuturor, trebuie doar sa avem incredere si speranta.
Mishulina ai sa vezi ce repede trece timpul dupa laparo si ai sa sa vezi ca nu ai nimic grav si in final o sa vina si .
Pup toate fetele si va doresc un week-end placut
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ariadna, imi pare tare rau. Asteptam sa ne spui ferm ca esti insarcinata, ca sa te pot felicita asa cum meritai. Parerea mea este ca ai avut un avort menstrual. Testele, oricat de slabute ar fi, nu se pozitiveaza aiurea, cel mult pot da o eroare in sens negativ, asa cum spunea lulu75 (era in 8 saptamani si testele erau tot negative). Nu ma pricep prea mult, dar eu asta cred. Fii optimista in continuare, stiu ca-i usor de zis, dar alta cale nu avem. Incearca sa gasesti cauza, poate este un deficit de progesteron, zic si io.
Te pup cu mult drag,

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput