M-am hotarat......adoptie(partea a 11-a)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Irina Ina,la multi ani lui Alex!Doamne ,cat de repede se scurge timpul.Parca a fost ieri cand imi scriai si ma sfatuiai cum sa pornesc pe drumul adoptiei,povestindu-mi despre ingerasul care nu demult va luminase viata.Si noi ne pregatim sa-i serbam ziua Ancai pe 1 mai,avem o intreaga colectie de jucarii pe care vrem sa i-o facem cadou cu aceasta ocazie.Ea se bucura pentru absolut fiecare dar pe care il primeste,de la imbracaminte pana la jucarii.Va doresc petrecere frumoasa in week-end si numai bucurii!

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Irina Ina, sa-ti traiasca puiutul sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii !!!




carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Ma altur din nou voua dupa o scurta pauza . Mami a lipsit pentru ca a fost foarte ocupata cu puiul ei , Teodor Stefanut . Azi sunt 3 saptamani de cand este alaturi de noi , iar ieri am implinit deja 1 luna . Am recuperat bine si greutatea , avem deaj 3,2 kg ( la nastere a avut 2.050 , iar la externare 2.420 kg ) . Suntem un nazdravan , dar si cumintel foc . Colicile ne mai dau de furca cate odata , dar le vine mami de hac . Avem deja si hotararea de plasament , iar la 60 de zile vor incepe procedura de incredintare . Acum mami va pune niste poze sa ne vedeti cand eram noi mai mici , adica cum 2 saptamani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gata, am primit si eu citatia, scrie la fel ca la Briantis, deci sunt sigura de intalnire!
Silvia, sa va traiasca si voua puiul si sa va mearga repede actele!


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Silvia sa va traiasca puiutul si ateptam pozici.
Inapopescu si eu sunt o aspiranta la mamica care a adoptat un puiut pentru ca tratamentele au dat gres.Pot sa te asigur ca nu te vei simti mai putin mamica ci mult mai fericita si mai implinita.Mult succes!

Azi Razvanel a mers singurel si din proprie initiativa.
Stanca
http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irina_Ina "LA MULTI ANI" pentru puiutul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Irina-ina ,la multi ani pt puiutul tau !
Silvia Pui,sa-ti traiasca bebitul si sa va bucurati de el !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Aissa, mersi pentru informatii. Inca nu am inteles cum ai dat declaratie pe proprie raspundere ca bb-ul este sanatos. oar nu esti medic sa declari acest lucru. Eu mai am pana ajung la bb asa ca te voi intreba la momentul respectiv.
Rosi, mersi si tie pentru informatii.Eu inca nu am ajuns in etapa in care sa am o asistenta sociala. Sunt la faza cu strins acte pentru dosar.
Mai am o singura nelamurire in aceasta etapa: asistenta sociala de cate ori vine la familia adoptatoare (inainte de a avea bb-ul)? Te anunta inainte, sau vine neanuntata? Dupa ce ai bb-ul mai vine sau nu? Poate eu sunt plecata la servici sau la cumparaturi.
Mersi mult anticipat pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina1973 spune:

Draga Rozi,
Legile (atat cea veche cat si cea noua) nu prevad nici o astfel de declaratie notariala. Declaratia notariala, care intr-adevar trebuie data, este cea care se refera la acceptul vostru privitor la adoptie...atat. Cine te-a informat era intr-o eroare, partiala, ca sa ma exprim asa. Declaratia este absolut necesara pt. dosarul instantei, in Comisie nu este relevanta.


Mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

irina, si la noi a fost aceeasi problema, dar pana la urma notarul sau secretara a redactat declaratia in care se spunea in felul urmator:"subsemnatii....declara pe propria....ca nu au avut copii si prin urmare nu au fost decazuti din drepturi" Oricum este obligatoriu la dosar, cel putin asa ne-a zis noua aici.
Succes

Mergi la inceput