Dezamagita de sexul copilului

Dezamagita de sexul copilului | Autor: Ina82

Link direct la acest mesaj

Nu este vorba despre mine...am un baietel minunat pe care mi la-m dorit toata viata...prietena mea cea mai buna are doua fetite si e insarcinata cu a treia.De cind a avut ecograful si a aflat ca va mai avea o fetita a cazut intr-o stare de depresie din care nimeni nu reuseste sa o scoata...Cum sa o consolez??
Ea a sperat toata viata sa aibe in baietel si asta era ultima speranta dat fiind ca sotul ei nu mai doreste copii.Am inceput sa vad un trend de gelozie de fiecare data cind ne intilnim si chiar mi-a cerut sa il las pe baietelul meu sa mearga in vacanta cu ei....baietelul meu are doar 10 luni deci eu cred ca este o cerere foarte ciudata.Nu vreau sa imi pierd prietena dar nici sa traiesc cu gelozia si cudateniile pe care le-a manifestat in ultima vreme.Aveti vre-un sfat?? Voi ce ati face??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Ina draga, nu ma pricep sa filozofez eu sint directa ...si iti spun un lucru:cind prietena ta si-a asumat decizia de a mai face un al 3-lea copil...exista "riscul" sa fie tot fata nu?! Atunci ce se mai "sufera"atita...sa se roage ca fetita ei sa fie sanatoasa ca acest lucru e cel mai important.Nu vezi citi copii cu probleme de sanatate sint pe aici?Si nu dau exemple ca nu are rost!Iar in ceea ce priveste cealalta intrebare , daca sa iti lasi sau nu copilul la ea...parerea mea e ca e mult prea mic !Dupa o anumita virsta (depinde si de copil bineinteles)3-4 ani ...de ce nu ?Daca sinteti prieteni si ai incredere in ei...da! Dar acuma cit timp baiatul tau e dependent de tine(mincat \schimbat \culcat si toate alea)eu una as fi mai "sceptica" .Doar tu poti decide in final ce faci cu copilul tau si in grija cui il lasi!Cu prietenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Consoleaz-o spunandu-i ca are toate sansele ca una din cele trei fete sa-i faca un nepotel cand va fi la casa ei. Poate va avea noroc sa fie bunica de baietel. La urma urmei, daca tine mortis, de ce nu mai adopta si un baiat dupa ce mai creste a treia fetita?

Intre noi fie vorba, astea mi se par mofturi. Mi se pare deplasat sa cazi in depresie pentru ca nu ti-a iesit sexul dorit in conditiile in care sansele au fost de 50%-50%! Ce va face, nu va putea sa fie o mama buna pentru fetita care vine? Sa se roage mai degraba sa nasca un copil sanatos, numai asta conteaza!

Cat despre copilul tau, eu nu l-as "imprumuta" pentru vacante, nici macar pentru o perioada mai scurta. Sa mearga in vacanta cu voi, ca sunteti parintii lui! Daca faceti vacantele impreuna cu familia prietenei e altceva. Altfel iar forteaza nota!

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ca s-o consolezi zi-i ce-mi zicea mie o matusa: "Fata e a ta toata viata, baiatul doar pana se insoara."
Eu am baiat :).

Al meu are 3 ani si 8 luni si nu l-as lasa in concediu cu nimeni, decat poate cu sora mea sau cu mama mea. Iti dai seama ca la 10 luni nici nu mi-as fi pus asa o problema.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

nu e o regula, dar la al doilea copilas al meu toata sarcina (dupa echo) mi s-a zis ca o sa ma fetita si cand am nascut a fost baietel, so........daca e sigura ca e tot fata si nu si-o doreste de ce nu face chiuretaj????

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nu cred ca daca recurge la chiuretaj, iese din depresie...

O inteleg pe printesa Japoniei sa fie deprimata, ca nu a putut da nastere la un mostenitor, sau pe Regele Mihai, ca in incercarea de a face un baiat, a facut 6 fete.......da pe prietena ta ?!?

Sanatate sa fie si depresiile trecatoare!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Sotul e vinovatul ca face numai fete, sa-l traga de urechi.
Acum lasind gluma la o parte, e o prostie sa gandeasca asa, risca sa-si urasca copilul inainte de a se naste si bietul bebelus nu are nici o vina. Starea de depresie trebuie depasita si cel mai bun ajutor este chiar sotul care trebuie sa o sustina.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Multumesc de raspunsuri....nu cred ca este o regula sa fii regele Mihai ca sa fii dezamagit de sexul copilului,eu ii inteleg dorinta de a avea un baietel si dezamagirea de a nu i se implini dorinta dar nu inteleg de ce musteste in depresie si gelozie....aluzia la a face chiuretaj mi se pare extrem de cruda-groaznica.Cum oare dupa ce ai facut un copil poti sa-i spui la cineva sa avorteze cind stii ce minunatie si comoara este un copil??
Sotul a dorit baiat foarte mult deasemenea deci dezamgirea de reciproca.
Si ea si sotul ei ne-au cerut sa il ia pe baietelul nostru in vacanta ca sa "macar experimenteze cum e sa ai un baietel" ca sa ii citez....nici eu nici sotul nu suntem de acord dar nu stiu in ce fel sa ii spun sa nu o ranesc.Suntem prietene de-o viata si asta e cea mai grea situatie de care ne-am lovit pina acum dupa atat amar de ani de prietenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Prieteniile se leaga intre oameni "egali", altfel pot aparea concurenta si invidia. Sau ... adevarati prieteni pot fi numai oamenii deosebiti, care se pot bucura de succesele tale chiar si cand ei sunt in situatii neplacute.
Sfatul meu e sa tii la distanta relatia cu "prietena" ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Arsh!
Din lipsa de timp nu prea recitesc ce-am scris.
Rog moderatorii se rectifice:
pot aparea concurenta si invidia
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Spune-i asa: nici nu stie ea de ce a ferit-o Dumnezeu dandu-i tot o fata.
Daca facea un baiat si ala la adolescenta lua la rand traficantii de droguri? Daca se facea hot de masini ca Radu Bolgiu?
Apropo, cunosc familia ipochimenului, sunt oameni foarte de treaba, si-au dat toata silinta sa-l educe frumos si nu i-au suflat in fund. Dar el a fost soi rau si a dat peste un anturaj nasol.
Deci sa se bucure ca are fata, sa multumeasca lui Dumnezeu si sa lase ambitiile prostesti!
Si NU, sub nici o forma nu-i da baietelul in vacanta fara sa mergi si tu. Mi se pare o solicitare de-a dreptul bolnava si, te rog sa ma ierti pentru exprimarea mai dura, dar cred ca prietena ta a luat-o bine pe campii. Ce-i aia "sa vedem cu e sa ai un baietel?" As rade, daca n-as plange!
Maine poimaine iti cere si sotul, ca sa vada cum e sa traiesti cu un om ca el. Accepti? Chiar daca ti-e prietena de 100 de ani...
Fiecare cu copiii lui si casa lui.
Parerea mea, hic!

Mergi la inceput