Copilasi de oct-noi-dec 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna fetele!

In primul rand trebuie sa spun ca si eu am facut reteta de friptura a Vikingai si a iesit delicioasa! Frageda(si eu am tinut-o vreo 2 h ore in cuptor, Valeria), aromata, un deliciu! A mancat si Cristi cu placere, el care la mama-sa acasa n-a mancat in viata lui miel! Sar'na de reteta si sa mai vii cu sugestii de astea misto!

Noi tot ne chinuim cu somnul, adoarme, il pun la el in patut, ca de obicei, si peste 1 h ora urla, il luam la noi in pat unde doarme la picioarele patului Drept pentru care am pus acolo, pe jos, 2 plapumi, in caz ca pica odorul.....Asta e , cu asta defilam deocamdata!

In rest toate bune, ne-am bucurat de caldura nesperata din zilele astea, dar uite ca nu-i chiarv asa de optimista situatia, cel putin la noi: http://wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EU;RO;BISTRITA;&metric=1

Planuim si noi zilele astea vacanta la mare, care sper din suflet sa fie undeva in Grecia! Mergem doar daca gasim varianta cu avionul, cel putin cu demipensiune si cu aer conditionat in camera. Si cel putin 3 stele am vrea.
Pana atunci planuim si un weekend la Baile Felix, pe la sfarsitul lui mai. Abia astept!

Va pupez!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Ileana, v-am vazut povestea de dragoste si sunt invidioasa pe voi....E lipicios haiducul, asa-i?

Am mai pus si noi ceva poze noi.

Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Salutare!

Conversatia de ieri a lui tati cu Luca:
Tati: ce ai mancat azi, tati?
Luca: ooooo (oua)
Tati: si ti-au placut?
Luca scutura din cap in semn de nu si strange din ochi ingretoshat.
Tati: si maine ce mananci?
Luca: oooo

In rest e ok, face nazdravanii multe....

Multumim ca v-ati uitat la poze.
Ven, e tare iubaretz Luca, vine dintr-o data la mine si ma pupa, chiar daca nu cer pupic.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hello.Ileana....am vazut si eu pozicile. E un dulce si un grasan. Poza cu burticul....sa-l papi nu alta. Da' ti-am mai zis...are o privire de copil cuminte si dulce, nu zici ca-i nazdravan deloc. Il pupacim pe burtica dulce
ven poate trece cu somnicul de la sine, cum am patit si noi cu Isabel. Trei sapt am crezut ca o iau razna de oboseala si dintr-o data si-a revenit.
Succes cu vacanta. Eu v-as recomanda Mallorca...n-are cum sa nu va placa. Preturile ... nu stiu, dar nu cred sa fie dif prea mare.
Vera ce dragut vorbaretul mic. Cred ca lesinati de ras cu el.Ce o mai face yael ? Daca citesti...mai povesteste. Cum e burticul, cum e cu gradi ... ?Noi avem o oarecare problema cu monstrulica si anume:
dupa ce coboara din carut...nu mai pot sub nici o forma sa o introduc la loc. Are o rezistenta, mama mama. Merge pe jos oricat, pana acum nu am reusit sa o obosesc nici macar o data. Mergem oriunde, oricat si ea e ok. Da' eu nu...ma lesina. In plus intra in magazine, terase, restaurante...de capul ei, singurica.
Ieri a intrat intr-un local unde era muzica mai tare, s-a dus in mijloc , a ridicat manutele si a inceput sa danseze. Erau toti pe jos de ras, dar am avut un scandal cu duduia pana am luat-o de acolo....
In plus e absolut incantata cand rad cei din jur de ea...asa ca s-ar putea sa mai oferim spectacole ca asta. Voi cum procedati cu mititeii vostri ?
Intram mai tarziu, profit ca doarme gargarita sa mai aranjez cate ceva pe aici.
Pupicei la toata lumea,
Alexandra si Isabelita linda

Mergi la inceput

Super mami, Luca protesteaza doar putin daca vreau sa-l pun la loc in carutz, proteste care de regula trec cu un biscuite, altceva de rontaiala sau bibe cu apa. Eu nu am atata rabdare sa ma tin dupa el pe jos, ma dispera cum merge in toate partile si niciodata in directia cea buna. Uneori mai merge si frumos, dar nu tine mult minunea, apoi o ia de la capat cu mersul pe 7 carari.

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Hai fetelor, ca m-ati bine dispus! Si Luca, cu "intelepciunea" lui, si Isabel dansatoarea prin localuri

Super-mami, era si Mallorca pe lista, dar am auzit ca-s preturi mult mai mari la sucuri, beri, pizze si chestii de-astea decat in Grecia. Plus ca m-am gandit eu, mama-grijulie, ca acolo e nebunie mai mare, si ca Grecia e mai linistita, mai potrivita pentru o vacanta cu copilul dupa noi. Dar mai astept pareri, info, daca aveti.

Poze - si

Mergi la inceput

Fetelor, ia uitati aici:

CURS DE FORMARE PENTRU BARBATI

Tema stagiului : Sa devina la fel de inteligent ca o femeie (deci, sa fie perfect).
Obiectiv pedagogic : Curs de formare care permite barbatilor sa-si trezeasca acel organ, numit creier, a caror existenta o ignora.
Program : 4 module sunt propuse, din care 1 obigatoriu.

Modul 1 : CURS OBLIGATORIU

1. A invata sa traiasca fara mama sa (2000 ore)
2. Sotia mea nu e mama mea (350 ore)
3. Salariu i-l dau sotiei mele (550 ore)
4. A intelege ca fotbalul e doar un sport, iar Ronaldo e un cretin (500 ore)
5. Sotia mea nu e infirmiera mea
6. Sotia mea nu e bona mea

Modul 2 : VIATA IN DOI

1. A avea copii fara a deveni gelos (50 ore)
2. A inceta sa spun prostii cand sotia mea isi primeste prietenele (500 ore)
3. A invinge sindromul telecomenzii (550 ore)
4. Nu fac pipi pe alaturi. Mai avansez putin, mai uit de pretentii ...
(exercitiu practic insotit de caseta video) (100 ore)
5. Nu transform baia in piscina municipala atunci cand fac dus ...
6. Cum sa ajung la cosul de rufe murdare fara sa ma ratacesc ? (500 ore)
7. A sti sa ma inbrac singur, sa-mi aleg singur hainele si sa nu ma fac ca nu stiu unde este sifonierul (200 ore)

Modul 3 : TIMP LIBER SI DISTRACTII

1. Calcatul in 2 etape : a) 1 camasa in mai putin de 2 ore
b) idem pentru celelalte articole (exercitii practice).
2. Menajul ... o activitate familiala si valorizanta.
3. Tin minte zilele cand trebuie sa duc gunoiul.
4. Invat pe din-afara definitia cuvantului « aspirator » : « aparat de uz casnic, care serveste la aspirarea prafului, a deseurilor » (pentru a castiga
timp, urmaresc Nivelul 1 al modulului 4)
5. A sti sa ma servesc de un servetel ...
6. A sti sa adun deseurile dupa o sedinta de bricolaj ...
7. A-mi revizui limba romana : femininul de la « asezat in fata televizorului » nu este « in picioare in fata aragazului »

Modul 4 : CURS DE BUCATARIE

Nivel 1 (debutant) : Aparatele de uz casnic : - "ON" = punere in functiune - "OFF" = oprire (... a aparatului)
Nivel 2 (avansat) : Prima mea supa instant fara a evapora apa.
(Exercitii practice : Fierberea apei inainte de a adauga spaghetele)
Nivel 3 (expert) : Facutul cafelei, fara a uita nici apa, nici cafeaua, si fara a utiliza ness-ul, care este incompatibil cu filtrul de cafea.
Nivel 4 (best of) : A sti sa servesc cafeaua, fara a varsa jumatate pe alaturi ...

- rad io rad, da' nu e rasu' meu...

Poze - si

Mergi la inceput

Ven, minunat curs pentru barbati. Ma prapadesc de ras, dar stiu ca rasul e pe mine apoi. Am sa il trimit la sotul meu, sa vezi apoi ce scatoalce imi iau,
Cat despre vacanta ta... Ti-am zis ce parere am eu de Grecia in varf de sezon. Alta oferta se face in functie de buget. :))

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am poze noi de Paste si pe 3.05.2005. Imi pare rau ca nu am baiat dar (referitor la curs)si mai mult ma bucur ca am fetita. E o dulce si o viitoare printesa celebra.
Pupici tuturor.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Paula, am vazut tanara domnisoara in rochie rosie. Mai, ce clama frumoasa de par. Vreau si io. Sa va traiasca!

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput