Copilasi de oct-noi-dec 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Zeeva- bine v-ati intors din concediu si asteptam poze si comentarii la vacanta.
Am crezut ca au sa reapara paginile disparute, dar de unde......

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

zeeva, ma bucur pentru voi ca a fost frumos la disney.Si noi tot asa am spus ca disney este super pentru copilashi.
zici tu de crocodili si aligatori ...hihihih...pai eu stau chiar langa canal(acum cateva zile am vazut pui mici (in jur de 1 metru) de crocodili), cand povesteam la inceput ca sunt pe langa casa crocodili(aligatori) si iguane nu stiu daca a-ti crezut.

Eu sunt super fricoasa dar am inceput sa ma obisnuiesc.
Acum cateva saptamani la o vecina i-a mancat aligatori catelul

In spatele casei avem plasa ca sa nu fuga Alvarica la canal dar in timpul zilei cand merg cu el la plimbare vad IGUANE peste tot si sunt marisoare adica ating tot la 1 metru lungimea...

Gata merg sa plimb "aligatorul meu" ca ma striga de zor si nu va mai spun ca de cateva zile este tare nervos si daca nu ii fac pe plac incepe sa se muste singur de manute sau pe mine de picioare sau de unde apuca...asa ca trebuie sa ma ridic de la calculator ca de nu vine el si ma ridica fortat

sanatate multa si sa auzim de bine.

ciuf, si eu sunt super multumita de reteta lui vikinga a iesit mielul suuuper am mancat pana nu am mai putut si eu si sotulsi la pastele care vine tot reteta "VIKINGA" o sa prepar.

va rog sa imi spuneti si mie cat de mult vb copilashi vostri ca alvaro tot ce zice sunt 10 cuvinte si pronuntate cu greu...ma tot cert cu sotul ca el zice ca are probleme copilul si sa mergem cu el la Dr sa vedem de ce nu vb.Eu i-am spus ca la varsta lui sunt copilashi mai vorbareti dar sunt si asa ca el....voi ce ziceti , sa merg cu alvaro la dr ca nu vb mai mult de 10 cuvinte? de inteles intelege muuuulte dar de vb putin

www.americanbaby.com/photocontest/vote.jhtml?entryId=837300012" target="_blank">Votati de 5 ori zilnic

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Elena, va scarpinati invers. Fara suparare. Lasati mai puiul in pace. Alta grija acum ca nu vorbeste.
Vrei sa-ti spun ce cuvinte spune Luca??? Nana (multe sensuri: laptic, paturica), papa (apa), dar spune si apa, bye-bye, tata, mama, meau (miau), muuuu, uuuuuuuu(cand trece trenul) si cam astea is.
Te mai linistisi? Sa stii ca eu am mers la scoala si tot nu pronuntam ca lumea cuvintele. Cu mine seamana Luku.
Asa ca nu te mai ingrijora.
Pupicei pe obrajorul tau ca sa fii linistita.

Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

cand sa intru cu bicicleta pe alea din parc a inceput sa ploua cu galeata

am ajuns acasa si eu si bebe uzi leoarca si am intrat direct sub dus iar acum nu avem decit sa ne punem la tvca altceva nu avem ce face.
nu stiu ce va faceti dragelor cand ploua,ninge sau este frig rau afara ca eu inebunesc aici daca ploua si nu pot sa merg afara cu alvarica...si el saracutzul daca nu il scot afara parca turbeaza
ma gandeam la voi cele care stati in casa cu copilashi din motive serioase cum sunt frig tare , ploi sau ninsori...vai dragelor va cred ca ca este greu.

ciuf, multumesc mult.
O sa traduc si sotului ce cuvinte stie LUCA ca sa vada ca nu este alvarica "bolnav" asa cum crede el despre copil.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata natiune.Elena...10 cuvintele eu zic ca e bine. Adica absolut normal.Isabel zice 27 dar ea e mai vorbareata de fel, dar prietenul ei (mai mare decat ea cu vreo 3 sapt)...nu zice nici mama. A zis cand avea vreo 10 luni...dar acum nici macar o vorbulita..nimic. Doar aaa, aaa...si arata cu degetul.Copilul e ok, destept, vesel...normal...dar nu vrea el sa zica nimic.Isabel de azi zice cum o cheama : BABEL. E tare incantata de realizare.Mey, o sa visez crocodili la noapte....mi s-a facut pielea de gaina...cum sa mergi printre soparlite si crocodilasi mititei de 1 m....brrr.Fug, ca duduia izbeste cu aspiratorul de dulap...e gospodina mare daca nu stiati ...Va pupacim si va dorim o zi super frumoasa
Alexandra si puiutul scump "Babel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hristos a inviat!

Cum ati petrecut? Noi am mancat mult, am beut la fel de mult si am stat de pomana cu burtile in sus, in masura in care ne-a lasat copilul. :))

Luca a facut si el ceva progrese la vorba: mama, tata, gaga, mmmmmm (vaca), maaaaau (pisica), porc, catelul ace tot ca porcul, spune cum il cheama (ca-ca - in cel mai fericit caz :))), spune da, la nu da din cap, cam atat...

Am pus poze noi!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

HRISTOS A INVIAT!

Salutare la toate mamicutele si la toti puiutii vostri.Am reusit sa vad poze cu voi si ma minunez ce mult cresc si repede.

Imi pare tare rau ca nu pot intra asa des pe cat mi-as dori,dar...de aici de la cabinet ori de cate ori am putin timp intru macar sa va citesc.

Noi de Sf.Paste am stat acasa cu familia,iar dupa somnul de pranz am mers la nasii lui Vladutz in parcul Tineretului.Am stat 3 ore.Ca niciodata si culmea nu i-a trebuit nimic(de mancare).Vladutz alerga dupa papadii.Si daca nu ajungea la vreuna ne trimitea sa ii aducem.Imi pare rau ca nu va pot pune poze cu el.Cu toate ca l-am tuns la 1 anisor,acum are parul maricel,ondulat la spate si e asa de frumos ca nu imi vine sa il tund.Dar va trebui.Acum lucrez si cu un medic care are pacienti mai putini si pot sa intru mai des,asa ca sper sa pot pune si poze.Asta daca merge si netul,ca nici aici nu merge srtalucit.
La ciocnitul oualelor Vladutz ne-a intrecut pe toti pt. ca,cum ii dadeam unul cum cioc cu el in oul nostru unde apuca,pe lateral si normal sa il sparga,nu?
De papat a papat sarmale,ciorba de perisoare,cozonac,pasca.Cel m-ai mult i-au placut sarmalele.Le spune "amale".
La capitolul vorbaraie sta foarte bine:lu' tasu ii zice "tati Geoge".Il cheama George.Iar mie imi zice "Via".Asta daca aude ca ne striga ai mei.De fel tot ce aude repeta si el.E f. receptiv.Eu am obiceiul cand face o boacana sa ii zic:mama,mama ce a-i facut?Iar el zice "mama,mama" La aoleu zice "aio-io".M-ai zice:pisica,mamutza(maimutza),popii(copii),toba(ciorba) si multe altele care nu imi vin acum in minte.A!Zice "de tze?"(de ce?)Iar ca propozitii:A pus mamii pacacu(capacul),asta cand pun capac la sticla de suc.Lui isi spune "Dudutz" de la Vladutz.Daca ccc cade zice:"a caut Dudutz"."A pus..." "A baut..."
Aaaa!!!Cand vin acasa ii spun "buna ziua",iar el a invatat sa zica "buziuna"E asa de haios.La noapte buna zice "noate buna".
daca papa ceva bun zice "ce bun eee" Vorbesc f. serios.Nu glumesc.Vam zis ca sta f. bine la vorbaraie.

Gata.Sper ca nu vam plictisit.Ma duc la treaba.

Va pup.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!!!

Hristos a inviat!!!

Va citim des, dar nu prea apucam sa mai scriem, desi ne este dor de voi.
Am sarbatorit acasa, ca toata lumea am mancat de imi crapa burta, si mai mult am obosit. Ieri am iesit si noi la iarba verde, la un gratar si a fost super.
Alex are 16 dinti, caninii de jos ne-au cam dat batai de cap, dar din fericire au iesit si ei acum 3 zile in sfarsit. Face multe progrese si el, se vede ca a inceput sa creasca, se face si el un baiat mare!
Va pupam!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetelor,

Se pare ca v-ati distrat bine de Paste....Ma bucur tare mult pentru voi...
Si eu am incercat reteta "vikinga"...Ce sa mai spun?! NO COMMENT.Am mancat precum purceii toti 4 din fripuritzion si ne-am lins degetele precum oamenii din pesteri...Marius,fomistu',cica el taia si impartea friptura la fiecare,dar stiti ca cine imparte,parte isi face...Nu-i nimic ca a doua oara a cantat gaina,adica eu si am impartit eu fripturica...
Fetelor sa stiti ca noi am stat acasa,in Timisoara...A fost tare cald si frumos.Am iesit afara ,la plimbarica si la joaca,prin cartierul de case de langa noi si am descoperit intr-un parculet un nou topogan instalat de curand....A fost o nebunie!Copilasii mei s-au dat acolo 3 ore,iar la plecare a fost jale:am plecat in urlete de Luana.
Elena,sa stii ca Luana nu zice nici macar 10 cuvinte.Stie doar apa,da-i,huta,Aiex(Alex),tata...In rest vorbeste perfect Luaneza,pe care nu o pricepe niciunul dintre noi,dar nici nu facem efortul...Pupici Lui Alvaro cel frumos si,mai mama draga....brrrr....am pielea gaina numai cand spun aligator,dar-mi-te sa-l mai si vad...aveti grija pe acolo cu toate soparlele alea...
Pupici la toti copilasii si la toate mamicutele...
PS.Poze noi cu Luana si Alex la topogan...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal,
mai-mai-mai ce slaba activitatziune pe ici.
Na sa mai scriu si eu ca sa mergem mai departe.
So, dupa cum v-am spus, friptura mi-a iesit super. Problema era ca nu stiam cat sa o las la cuptor. Pun repede mana pe telefon si o sun pe a mea soacra care cica e bucatareasa priceputa sa o intreb de friptura. Cica 45 minute. Mai, pai eu stiam ceva de cateva ore. na ca nu am fost multumita de raspuns si sun o prietena. Mi-a zis sa o las vreo 2-3 ore. Fetelor, atat am lasat. Stiti cum a iesit??? Frageda, ti se topea in gura, simteai un pic de gust de vin, ba parca si rozmarin, usturoi. Un deliciu. Am primit nota 10.
Vorba Elenei, aceasta va fi friptura numita Vikinga. Saru'mana inca o data, Laura. M-ai scos dintr-o mare problema.
La biserica nu am avut parte sa ne ducem. Am incercat noi sa mergem toti trei seara, pe la 10. Pai la ora aia nu era nici naiba pe acolo. Preotul ne-a spus sa venim la 11.30. Ok, hai repede acasa sa manance odorul, prinde o ora de somn si apoi il sculam si mergem cu totii. Dar ... lenea mare. Ne-am asezat sa vedem un film si ala a fost. Luku dormea asa de bine si de frumos, ca n-am rezistat si am imortalizat pozitia lui "ciudata", ca am hotarat sa se duca sotul a doua zi cu copilul sa ia Paste.
Si IOC. Biserica la ora 9, duminica dimineata, era inchisa. Deci e al treilea an cand nu mergem de Paste la biserica.
Sper la anul.
Eu am facut diverse pregatiri pentru masa, v-am spus ca am avut musafiri, printre care si prietena lui Luca, Andreea, care are 2 ani jumate. Pentru o ora a fost dezastru. Ea tipa din orice, toate jucariile erau ale ei, numai ce se apropia Luca de ea si incepea sa traga un tipat din ala isteric de nu stiam cum sa-i potolim pe ai dracusori. dar apoi s-au linistit. Cred ca ea a depasit faza aia nasoala cand iti e somn si nimic nu-ti convine.
Musafirii au plecat pe la 6, iar al meu sot si-a luat geanta si a plecat in delegatie in Florida. Wow. Aseara imi punea sa ascult valurile la telefon. Nerusinatul. Si cand ma gandesc ca puteam sa mergem si noi cu el, dar am preferat sa ne ducem in New Mexico. Asta e. Data viitoare.
Azi ma duc cu fiara de caine la veterinar sa-i faca un vaccin ca sa-l putem "caza" la un hotel de caini cat timp vom fi plecati in minivacanta noastra.
Cam astea is noutatile.
Pupicei si mai dati si voi cate un semn de viata.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput