Copilasi de oct-noi-dec 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Ana, ma bucur ca ti-am putut fi de folos.
Lena, eu ii dau lui David de la inceput Fluorvigantoletten. prima data de 500 si-acum de 1000(nu ma intreba ce-i cu cifrele, cred ca ceva legat de concentratie). Are si fluor si vigantol si e ok, are dintisorii frumosi. Eu am o fixatie cu dintii celorlalti, poate din cauza ca nu prea-i mai am pe-ai mei.
Si apropo de asta, compatimiti-ma si pe mine, dupa ce ca nu mai am dinti ma lasa si memoria. Azi aveam programare la dr. sa-mi faca operatie de implant. Ok., m-am gandit sa-mi fac o placere inainte ca sa trec mai usor peste chinuri si ma dusesem la cosmetica sa-mi fac niste impachetari. Tocmai incepuse sa ma dea cu smacuri cand suna telefonul, dr. meu(tanar si dragut). Raspund si ma-ntreaba ce fac, bine, zic eu(ca doar nu era sa-i spun ca sunt dezbracata la cosmetica), dupa care ma-ntreaba "pai nu mai veniti?", "da, sigur ca vin dar la ora 2, nu-i asa?", "nu, aveati programare la 12". Asa era, si-aveam si biletel in portofel dar eram sigura ca scrie pe el ora 14. Nici nu stiu cum mi-a dat jos toate alea de pe mine, m-am imbracat si-am zburat. Acum insa sunt fericita posesoare a 4 noi implanturi si-a unei minunate increngatiri de fire si noduri, iar peste cateva luni voi avea chiar si 4 dinti noi, care nu se cariaza,sic.
David bea in continuare laptele din bibe, sucul la fel dar e foarte fixat pe pahar, daca-l vede prin preajma arunca bibe cat colo. Stie deja sa bea singur. Avem si dovada in album, am pus cateva poze noi.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nici Luana nu ia vreun supliment de minerale pentru dintisori...I-am dat cand era mai micuta Vigantoel,dar pentru ca uitam sa-i dau picaturile regulat,cu timpul am renuntat sa ii mai dau.Nu am avut probleme cu inchiderea fontanelei si nici cu iesitul dintisorilor sau probleme de rahitism....La sfarsitul lunii mergem si noi la controlul de 1 an si 6 luni si sunt curioasa daca e vreo problema...M-as mira sa fie!
Luana bea din sticluta cu cioc.Biberonul nu l-a suportat ,cand ii dadeam ceai cu el ii venea sa vomite...Noi ii spunem la sticluta cu cioc tzutzuroi...Sucul de fructe nu ii place,asa ca am optat sa ii dau sucul cu fruct cu tot...Iar ceai bea in loc de apa...Am incercat multe soiuri de ceai si multe firme care ambaleaza ceaiuri pana ne-am oprit la firma "Celmar".Luana consuma aceste ceaiuri cu mare placere si cel mai mult ii plac cele cu fructe de padure,zmeura si fragute...Apa i-am dat,dar...poate ca m-am obisnuit eu prea tare sa-i fierb apa si sa fie si un pic colorata...asa ca nu sunt incantata,inca,de ideea de ai da apa chioara de la ghiuveta.Bea si din sticla Luana.Cand mai mergem in parc si nu luam tzutzuroiul cu noi cumpar apa plata si ii dau cu sticla...
Liliana,mutam'inca o data pentru ajutor.
Paula ,si eu m-am lovit de probleme pe care le-ai intampinat tu.Eu eram cu reteta gratuita in mana,alergand prin oras din farmacie in farmacie si unde se dadea gratui nu avea medicamentul si unde avea medicamentul era pe bani...Insanatosire grabnica Alexandrei si tie iti doresc sa ai rabdare si nervi de otel!
Pupici la printese si printisori,iar la mamicute sa fie iubite...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ileana,te-am vazut in poze,acum ai ajuns balerina,dar arati super asa.Sanatate smecherului de Luca!

Paula,sanatate multa la printesica!Nu te mai supara ca asa este sistemul romanesc,daca te enervezi tu sau eu nu schimba cu nimic situatia.

Acum sa intreb iar ca se pare ca nu au citit in urma Carmen si Vikinga.
Carmen,cum mai arata unghiuta lui Matei?Ca eu nu stiu daca a Juliei o sa cada sau nu,e mai putin invinetita dar acum are o culoare galben-maro.

Vikinga,cat stati la Gl?Noi venim joia viitoare si poate ne vedem.

Noi nu am scapat inca de raceala,Julia a inceput si ea sa tuseasca,ii dau Rhinathiol si tot incerc sa o pacalesc cu ceai de ceapa amestecat cu miere dar nu prea vrea,febra nu a mai facut,doar nasul e infundat si acum tusea,la dc nu am fost ca nu era si o tratez cum stiu.

Am uitat sa va spun ca am gasit o pisicuta pe strada si am luat-o acasa ca mi-a fost mila de ea,o bateau alte pisici si saracuta era moarta de frica,ca sa nu mai zic ca era slaba ca un schelet.Eu am luat-o si ca sa se invete prin gradina si sa sperie vrabiile ca m-au inebunit,mereu vin si imi maninca ce am semanat.
Julia e inebunita dupa pisica si dupa catel,tipa cand ii vede de o aude tot cartierul,dar ei nu prea stau la ea ca ii trage de coada si de urechi.
I-am facut si eu poze mai multe ca ne-am luat telefon cu camera dar trebuie sa ne luam si cablu de date ca sa le pot pune.
Gradina mea s-a facut f frumoasa,sunt tare mandra de ea,e totul verde si plin de flori,mi-au inflorit si capsunile,bujorii,lalele,zambilele,astea le aveam puse ca eu habar nu aveam,dar am plantat si eu niste garofite si panselute si au inceput sa rasara.

Va pupic

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Adriana, unghia lui Matei e destul de bine, adica a cazut si a inceput sa creasca alta noua. La noi si el a avut o unghie de la degetel (la mana) intai vanata si apoi galbena, si se mai desprind colturile, dar nu a cazut. Poate scapa ieftin Julia ... si nu ii cade.
Suna asa frumos cum descrii gradina .. musai sa pui poze!

de la noi pentru toate mamicile si copilashii.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna fete!

LA MULTI ANI! pentru SF. GHEORGHE, daca e cineva

Liliana, pai... vreau si io... impachetari, si ... doctor tanar si dragut!!!

Si noi cred ca avem nevoie de calciu mai mult deoarece dintisorii mariei au niste pete mici incolore, sau poate nu vad eu bine...(si mie-mi trebe morcovi), o sa intreb la dr...

Paula, uite ce vreme naspa azi... poate sapt viitoare, ne-om vedea prin parc, eu merg la leganutele alea care au si teatru de papusi... ca e mai mult loc...

Mey, pentru azi, distractie placuta!!!

Gabriela si mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Fetelor tre sa scriu fuga si cuprinzator ca acu ma arunca afara conectia asta..:)Lena eu i-am dat fluor vignatoletten pina acum 2 sapt cind am fost la dr si ne-a zis ca fontanela e inchisa frumos, ca e baiat mare si de acum e nevoie doar de zymaflor pt dintisori. Plus spalat pe dinti. El de felul lui bea numai apa din canita, nu are treaba cu sucuri si ceaiuri, in schimb lapticul il bea dim si seara din bibe, dar i-am largit gaura aia de la tetina ca el sa nu stea sa suga ci sa curga lapticul mai usor. Cam dupa 2 ani un stomatolog recomanda pt dinti frumosi fara bibe si fara suzete, stiu asta de la o amica de a mea care a mers la dentist.Insanatosire grabnica la pui, Elena pai na vezi daca Alvarica e mare cuceritor de fetite la piscina, pup la el si sa-i treaca raceala repede.Paula greu tare cu medicamenetele astea pe care trebuie sa dai bani din buzunar. e absolut nedrept! Pup si la Alexandra ta frumoasa si insanatosire grabnica. Eu cu pozele ma uit periodic dar vad multe o data, de obicei nu mai e timp sa mai comentez, ma fugareste banditul meu. Uneori e timp uneori nu e:))JULIA cum sa nu, ne intilnim! Da-mi un pm cu nr tau. Noi ne plimbam pe faleza sau pe la elice ca stam pe domeneasca la p-uri, poate om fi vecine:))Va pupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ven, am vazut la stiri un caz la voi in Bistrita, o fetita mica de 5 luni care are nevoie de un transplant de ficat... , era un fel de ...cum sa-i spun, mars organizat pentru ca autoritatile sa ia masuri...

Gabriela si mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La Multi Ani! tuturor celor care aniverseaza Sf.Gheorghe si de Florii!

Ven,abia acum am reusit sa deschid mail-ul de pe yahoo.Multumesc mult pentru ajutor,imi prinde bine si l-am arhivat pentru viitor...
Julia23,chiar ca suna tare frumos cum descri gradina...Imi imaginez ca trebuie sa fie...ca in rai...Apropos de pisicute chinuite:sora mea a avut un motan de rasa(birmanez metisat cu siamez) care,bietul de el,cand il vedea pe Alexandru fugea sub pat,in coltul cel mai indepartat si iesea de acolo numai cand Alexandru iesea din casa.Prin ce chinuri a trecut bietul motan....nu pot descrie!Pana la urma a ajuns la alt stapan,care nu avea copii precum Alex.
Insanatosire grabnica la toti bolnaviorii,iar mamicilor petrecere frumoasa de Sf.Gheorghe si Florii si weekend placut tuturor.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Uki, da, mai, chiar asta-seara au fost pe la noi prietenii nostri de familie, care ziceau ca o cunosc pe fetita, e a unor cunostinte de-ale lor. Si are, tineti-va bine, cancer la ficat!!!! Care i-a fost depistat la varsta de 1 luna! Acum are 3 sau 4 luni, nu mai stiu sigur...
Acum strang bani pentru transplant de ficat, 85000 Eur costa operatia, o bucata de ficat ii doneaza tatal. Dar cica din 5 in 5 ani va trebui sa faca un transplant!
Cauza se pare ca a fost un virus herpetic contactat de mama in ultimele luni de sarcina, cand se dezvolta celulele imunitare ale copilului. N-am inteles eu prea bine ce are asta a face cu cancerul, dar se pare ca acel virus i-a distrus sistemul imunitar (si asa slab, ca al bebelusilor!)fetitei........in fine, e ingrozitor! Noroc ca saracii oameni mai au un copil! Macar atat!
Eu atata am zis si repet: trebuie si multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi-a dat un copil sanatos! Doamne-ti multzam!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mai fetelor..atata am asteptat sa ajung la Montreal sa reusesc sa stau si eu mai linistita sa va citesc si sa mai scriu si eu despre noi, dar se pare ca tot nu-mi ramane prea mult timp.Mai am cateva zile pana se intoarce sotul..ca el s-a intors in Florida..se inscrisese la un curs si trebuia sa-si dea examenele acum.Asa ca e cam nasol cu Andrea care vrea numai afara....si aici e frig si ploua rau de tot...mi-am pierdut si imaginatia care am mai avut-o..nu stiu ce sa mai fac cu ea prin casa.Si-a schimbat orele de somn....seara nu-mi mai adoarme decat pe la 11..spre disperarea mea, ca nu-mi mai ramane timp de nimic...pic si eu odata cu ea franta.In Florida, daca era toata ziulica pe-afara seara la 8 era franta si pica rupta de oboseala.Acum...incepem si noi sa ne pregatim de o alta vacanta....cred ca pe 1 iunie venim si noi in Romania, dar de data asta numai eu cu Andrea...M-am si enervat cu astia de-aici ca nu mi-au dat programare pentru vaccinele lui Andrea decat pe 4 iulie....si cica nu este nici o alta modalitate de-a i le face inainte..nici daca le platesc.O sa ma mai interesez eu de asta sa vedem care e situatia.Daca nu....o sa-mi fac o alta programare dupa ce ne intoarcem din tara.Interesant...ca in USA am reusit sa i le fac lui Andrea chiar fara programare si nici nu m-au costat mult..doar 50$toate trei cu tot cu consultatie...de fapt e 20$consultatia si cate 10$fiecare vaccin.
Andrea e o neastamparata..nu sta 2 secunde intr-un loc...se catara si ea peste tot, trage tot ce prinde, trebuie sa-si bage ea manutele ei peste tot.Ca o ultima realizare sunt bucuroasa ca am scapat de degetel...ca ea n-a vrut suzeta si de pe la vreo 2 luni cand isi descoperise degetelul la somn era intr-una cu el in gurita.
Hai ca acum o sa intru sa citesc si eu ce-ati mai scris...am vrut sa ma apuc intai de scris sa fiu sigura ca nu se trezeste Andrea....si iar nu ma lasa la calculator.Si mai scriu eu pe urma...daca .....pupici la mamici si copilasi....

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100

Mergi la inceput