Copilasi de oct-noi-dec 2003 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
super mami spune:
Hai sa va povestesc sperietura.
In ziua in care v-am zis ca Isabel iar e cu febra.... a dormit copilul de la 9.30 pana la 17 - 18.
Inghetasem de frica. Am citit toate cartile de bebei din casa, am sunat toti cunoscutii cu copii de orice varsta....nu puteam sa o trezesc. A dormit bustean toata ziua.
Bunnn, a doua zi la analize de sange la cererea lui pedi.
A stat puiul nostru asa de cuminte. A plans si ea putin, ca e copil, dar nici nu s-a miscat. Se minunau toti.
In concluzie pedi zice ca are rosu in gat...ne da antibiotic....tot tacamul.
DAR ea se simte perfect. Nu a tusit nici macar o data, nu are nasul incarcat...nada e nada.
Ii dau tratamentul acu' daca asa a zis omul, dar ma gandeam si eu cum atunci cand era ea rau cu febra si toate cele nu pupam antibiotic, iar acum hai cu el .
Tare ciudat.
Analizele au iesit super.Nu am avut calculator zilele astea...poveste lunga.Isabel poarta 22.
Ileana...sanatate puiului.
Elena si noi mai patim asa dupa piscina. Sa va faceti bine repede.Mai "vorbim" maine ca nu mai pot de somn. Si de frig...nu stiu de ce ?!Acum va pupacim si va zicem noapte buna, sa visati cu ingerasii.
Ne auzim maine.
Pupacim piticii si mamicile
Alexandra si Isabelita linda
adameasca spune:
'neatza doamnelor!
1. Luca a facut febra ieri dupa amiaza, 38.6, fuga la dr, am dat peste o doctorita dragutza, iar antibiotic...
2. io, mama lui Luca, dupa 4 zile de regim, am slabit 2 kile, am ajuns la 66 kg. Uraaa!!!
3. vazut poze cu Mariuca si Andrei, frumusei foc.
4. am mai pus poze noi in albume, daca aveti chef sa ne vedeti va invitam cu drag.
Super mami, io cred ca eram moarta de ingrijorare daca domea copilul o zi intreaga... Noaptea urmatoare a mai inchis ochii dupa atata somn?
Ana-Maria, la Luca nu prea raman resturi de mancare intre dinti dupa periat dintii, ca ai lui sunt destul de rari.
Elena, si voua va doresc insanatosire grabnica!
Ven, nu te mai vaita ca esti senila ca si io sunt la fel... Uit de la mana pan' la gura. Zilele trecute ma ameninta Alexandru, care cica e seful meu la birou ca-mi ca penalizare, ca uit de la mana pan' la gura. Las' ca-i dau eu lui penalizare acasa de nu se vede.
Eu nu am impresia ca Markus arata mai putin matur decat alti copii.
Gata, va pup
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
uki spune:
Neata!
Pai deh'... la noi e dimineata, la Ciuf,Elena si alte fete cred c-o fi ...chiar cat o fi ceasu' la ele?
Am uitat sa va zic o faza: tati a fost plecat sapt trecuta 3 zile la Chisinau, si cand s-a intors ce credeti? Sa fi vazut cum se rusina Mariuca de el, ca si cand asa un pic l-ar fi pedepsit ca a lipsit de acasa... ea care imediat intindea manutele la el...
si ce credeti ca i-a adus domnu' tati de la moldoveni??? ca n-am vazut o lipsa de imaginatie mai mare... o trusa de ... doctorita, care dupa parerea mea, ar putea sa mai astepte vreo 2 ani, pana sa se bucure Mariuca de ea!
Bineinteles ca acum e... distrusa si io care vroiam un Calut - balansoar
No, si acum sunt curioasa sa vad ce face Mariuca cand o veni tati din Franta, unde a stat o saptamana..., vine abia duminica
In alta ordine de idei... Ven... niste morcovi??? vezi sa nu intelegi gresit, sunt pt vedere Ce te invidiez ca ai catel... as vrea si ioooo!!! cred ca tare il iubeste pe Markus si ce fain o sa fie cand creste...
Si mai vreau sa intreb ceva: noi nici acum n-am facut Priorix-ul, are ceva?
Hai ca am chef sa dau din maini(degete) si nu vreau sa va plictisesc, totusi...
Si mai am si chef de glume... asa ca rog mariile voastre sa nu se supere cumva daca io mai scap cate ceva
Gabriela si Mariuca
POZE CU MARIUCA
Ven spune:
Mai, uki, morcovii nu se fac, mai, c-as fi pus eu. Pamantul nu e prea bun, ca m-as apuca de agricultura de ar fi
Super-Mami, sa va treaca repede!
Si voua la fel, Elena!
Adriana, da, din Germania erau caciulita si fularul. Si mi-e o ciuda acum, ca nu-i mai sunt bune, deja, capatzanosu' lu' mama! Ca tare faine mi se par!
Bey, vreau si io copil care sa adoarma pe unde apuca! Al nostru odor de 3 zile ne terorizeaza. Recte adoarme seara/noaptea la 1. Nu stiu de ce, n-am explicatie. Azi-noapte am cedat psihic amandoi si l-am luat la noi in pat. Unde a adormit tot la 1, intre noi, dar la picioarele patului S-a trezit la 7, a bodoganit ceva pe limba lui, si a adormit la loc, pana la 10,20. Nu stiu ce-o avea cu somnul asta............
Acu doarme de la 14,40.
Pe la voi ninge? La noi a fulguit toata ziua, si e un frig!!! Ca iarna!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
adameasca spune:
Ven, al meu nu a facut chestii de astea cu ora de somn, dar Oana - tanara domnisoara din poze :)) a avut o perioada cand se culca numa pe la 12 noaptea de isi inebunise parintii. Trece de la sine... O sa-si revina la vechile obiceiuri in cateva zile, ai sa vezi. Rabdare. :))
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
paula2003 spune:
In sfarsit, m-ati bagat si pe mine in seama. Eu ma uit la pozele voastre mereu si sunt superbe, mai ales atunci cand le si anuntati ca ati postat. Nu m-am suparat ca nu mi-ati raspuns dar ar fi fost pacat sa nu le vedeti cat de frumoase sunt.
Cred ca lui Uki, nu mai stiu, ma uit in arhiva si ma corectez, sa am putin timp.
Azi sunt foarte nervoasa. E Alex foarte racita, cu muci, cu zgomot urat la respirare, tuse foarte urata si gaze pe deasupra. E un dezastru sa cauti de la prima ora medicamente si sa nu se elibereze nicaieri compensate. Am cumparat antibioticul ca nu se putea astepta. Acum pe la 16 am gasit o parte si restu cu bani ca nu mai sunt pe lista compensatelor pt. copii. Daca gaseam undeva ceva nu avea altceva si asa am luat la picior tot Dr. Taberi si usor spre centru. Sper sa nu incep de la capat si luna viitoare ca altfel inebunesc sa scot si pt. cele "gratuite"inca 3-4.000.000 lei pe luna. Ce sa mai , sper sa nu ajung eu la spitalul de nebuni cu legile si bunastarea pe care o avem.
Paula
paula2003 &
Alexandra
Ven spune:
Ileana, mersi de incurajari! Asteptam....
Chiar vroiam sa te intreb si eu pe tine (dar of course ca am uitat), cum mai doarme Luca noaptea? Ca nu te-ai mai plans lately...
Ca daca ai inceput munca, ma gandesc ca nu e tocmai distractiv sa nu dormi noaptea, iar a 2-a zi sa fi luata de " fresh" la serviciu
Mai ales cu un sef de birou asa de ... exigent!
Poze - si
lena spune:
Fetiliii...help, acu am citit nu mai stiu pe care forum despre zymaflor, sper ca-l scriu corect, voi le datzi asa ceva la bebei, ca io zau daca pana acu am avut habar de asa ceva???
Eu o spal pe dintzi seara, uneori si ziua, dar de zymaflor nu mi-a zis nimeni sa-i dau...si inca ceva? ai vostri mai beau laptele din bibe sau din canitza, Freya bea suc din canitza, dar lapte doar din bibe.
thanks, pe toate,
Lena si Freya
Ven spune:
Lena, nici noi nu luam Zymafluor, unii dentisti din Romania sunt pro, altii contra, eu nu stiu ce sa cred. Oricum, noi deocamdata luam Vigantol inca (adica Vit D), chiar trebe sa intreb dr. pana cand (stiam ca pana la 1,5 -2 ani).
Markus bea laptele cu biberonul, dimineata si seara (si are cu cine semana, ca si eu si Crsiti am baut lapte cu biberonul pana la 6 ani ). Din canita nu vrea sa bea nimic. De fapt, in afara de ceai (tot cu bibe) nu vrea sa bea altceva.
Poze - si
adriana_mihnea spune:
Nici noi nu luam Zymafluor; il spal pe dinti mai mult seara, asa cum se poate...
In privinta laptelui, il mai consumam din biberon, dimineata si seara.
In rest, bea apa din canitza cu cioc, din cana cu paiul, dar si din pahar daca suntem in vizite sau chiar din sticla daca suntem in parc si nu avem nici o cana la noi.
Sucul de fructe il serveste insa din biberon cu tetina mare pentru ca mai ramane pulpa din portocale si nu se infunda. Am reusit sa stric o canutza cu cioc din cauza pulpei care a ramas in supapa si a mucegait.
Ceai...sa nu vedem! Nu stiu daca a baut 100 ml de cand s-a nascut...
Pupici,
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)