Copilasi de oct-noi-dec 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

hihihi, na ca nici la pozele mele nu s-a uitat decat Ven.
Uite ca ma suparai rau de tot. Nici nu mai vorbesc cu voi.
(eu si cu Dede)
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai fetelor, eu tot am vrut sa va zic mai demult: hai sa facem un deal! Mi se pare .... putin copilaros sa ne tot suparam ca, vezi Doamne, nu ne-a laudat nimeni pozele cu odraslele. Stim fiecare ca avem cei mai frumosi copii, nu e nevoie de confirmarea altora, nu?
Sincer, eu ma uit la toate pozele noi. Dar bineinteles ca de cele mai multe ori in compania lui Markus. Ceea ce inseamna ca nu pot sa scriu atunci, imediat, un mesaj. Si cand am ocazia sa scriu, uit ca am vizonat poze, si tot asa....
Asta nu inseamna ca nu imi plac, ca nu-i povestesc si la Cristi de unele mai haioase, ca nu-i arat si lui Markus vreo don'soara mai fromoasa .......
Hai sa fim oameni maturi si sa lasa copilariile astea..... copiilor nostri!

OK? Deal?

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Asaaaaa, baba senila ce sunt!

Ca tocmai vazui pozele lui Uki [:D}, mai, eu am impresia ca toti copiii par mai maturi decat Markus (cei de varsta lui, I mean). Si Mariuca pare o domnisoara de cel putin 2 ani.....sa fie oare din cauza parului de bebe pe care il are si acum Markus?
Si uki, in carucior cine e? Andrei al Cristinei si mai cine?

Poze - si

Mergi la inceput

Mda. Clar is senila. Pai ai si zis ca e Mariuca, da nu's de ce parca nu semana cu ea...
Batranetele, bata-le vina...

Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paula,
acum m-am uitat la pozele voastre. Poza nr. 2 din albumul 10.04.2005 poti s-o dai la un concurs, Alexandra pare o papusa

Oricum fetelor, Alexa in realitate e mult mai normala si mai draguta decat in poze..

Pupici,

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna, fetelor!

Sa stiti ca noi vizionam poze zi de zi, dar nu intotdeauna precizam lucrul acesta. Va stim pe fiecare in parte, ba chiar am avut fotografii salvate pe calculatorul meu pentru a-i arata sotzului cate ceva...
De exemplu, aveam poza cu Markus si tati al lui in masina pentru ca avea bebe un costum rosu, caciula si fular (si pulover pentru cunoscatori! ) identic cu al lui Mihnea. Il primisem din Germania. Presupun ca si Ven...
Sau alta poza...Scaunul de masa al lui Luca Adamescu. Ca avem si noi, numai ca n-are masa si trebuia sa-i arat lui Vlad cum sa-i faca masa copilului.
Si ar mai fi si altele...

Ideea este ca va urmarim si ne plac fotografiile si ipostazele in care sunt copilashii vostrii!

In alta ordine de idei, noi suntem bine. Mancam, ne jucam in parc cu pietre si nisip, dormim pe unde apucam...A fost prima oara!! Am ramas cu gura cascata si ce mi-a ramas de facut?? Poze, bineinteles!

Paula: cred ca vroiai sa vorbesti cu Uki de fapt (din cate imi amintesc eu, ea zicea ca vine in Herastrau!!). Ciuf sta departe si a terminat vacanta in Romania!

Fug acum sa-i fac baie ca este obosit...
Va pupam si noapte buna!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Salut

Noi suntem bolnaviori dar sper sa ii treaca raceala lui Alvaro cit mai repede ca imi este mila de el cand vad cum sufera de la mucisori.(de la piscina cred ca a racit ca sta in apa toata ziua)

Paula si eu am vizionat pozele cu Alexandra dar nu am avut timp sa iti spun cat de draguta este si cat de mult ma bucur ca face progrese.

ven sunt impresionata de gradina ta cu floricele si legume
despre sondaj: eu ii cumpar lui alvaro marimea 7 sau 3T(USA size).

adameasca imi pare rau pentru Luca.Sa treaca cu bine si sa nu abie nevoie de antibiotice

ciuf , HERASTRAUUUU ..cum iubita voi nu sunteti in USA

uki sanatate mariucai

vikinga sa te relaxezi draga mea si pentru mineca eu mai am putin si ma urc pe pereti.

...si pentru cine intreaba de bebe nr.2 la mine sa uite ca a intrebat de asa ceva ca eu nici prin gand nu vreau (deocamdata) sa am alt bebe, poate peste 3 ani cine stie ,acum stau numai cu dupa Alvarica.

La noi caldura mare si mai mult in casa la aer rece decit afara in caldura simt ca ma topesc

pupam toti copilashi si va dorim muulta sanatate

www.americanbaby.com/photocontest/vote.jhtml?entryId=837300012" target="_blank">Votati de 5 ori zilnic

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

adriana

pupam pe Mihnea si ii dorim multa sanatate.

www.americanbaby.com/photocontest/vote.jhtml?entryId=837300012" target="_blank">Votati de 5 ori zilnic

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara,
Ileana,pai ai baiat mare daca poarta numarul 24 la piciorul...!E cumva Fat-Frumos de creste intr-o zi cat altii intr-un an?!Si cu siropelul...mai bine nu-i da.Liliana are dreptate.Sa stii ca nici mie nu prea imi place ideea de a da antibiotic ,dar daca trebuie incearca ceva mai usor(de parca antibioticele sunt mai usoare sau mai grele):oxacilin sirop sau amoxicilin...Cel mai bun sfat ti-l poate da medicul...Apropos:ce ti-a spus asistenta medicala?Pupici multi lui Luca si insanatosire grabnica!
Uki,uite ca Liliana m-a facut fericita si am aflat.Ai citit mesajul Lilianei?Si sa stii ca eu m-am uitat la pozele cu Mariuca si cu voi.E tare dulce si frumoasa Mariuca si privind-o ma gandeam ce bine se potriveste numele ei cu fetisoara aceea dulce.
Liliana,saru-mana si sa-ti dea Domnu' o mie de ani viata,ca m-ai facut fericita.
Paula 2003,eu am vazut pozele tale de 3 ori cel putin si de fiecare data ti-am raspuns ca le-am vazut si se pare ca nu ai citit ce ti-am scris...Multi pupici la printesa ta cea frumoasa si dulce!
Ciuf,bre,eu vazui poze cu Luca...si e tare nazdravanul cu palariuta aia bengoasa rosie....Pupaturi la printulet!
Mai fetelor,Ven are dreptate:toti copilasii de aici sunt frumosi .Eu una nu am vazut prichindei urati pana acum...Stiti ca e vorba ce zice ca atunci cand devii mamica incepi sa iubesti toti copiii nu numai pe al tau...Cel putin mie asa mi se intampla si sa stiti ca atunci cand citesc de necazurile voastre si ale puilor vostrii,ma pun in situatia voastra si sufar si eu si imi pare rau de necaz...
Haideti sa fim vesele si sa fie frumos...
Intrebare: cum faceti sa scoateti resturile de mancarica ce raman intre dintisori chiar si dupa ce periez cu pasta de dinti si periuta?Eu una urasc fazele astea si abia ies din ele.Se mai lasa si cu zgarieturi mici pe gingiute si ma oftica la culme treaba asta.
Pupici la bolnaviori si insanatosire grabnica,sanatate tuturor,pupicei la printesele si printisori,iar mamicutele sa fie iubite...

Tricotaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI ELENA !!!!Sa fi sanatoasa, fericita, rasfatata si iubita !
Sa ai un copil cuminte si sanatos...si un sot la fel !
Va pupacim tare, tare !Imi pare rau de intarziere...dar n-a avut calc zilele astea.LA MULTI ANI ALEXANDRA !!!!
PT TOATE FETITELE, MAMICILE SI BUNICILE ALEXANDRA, ALEXIA, ALEXA...LA MULTI ANI !!!Si mie si Isabelitei (Alexia)...hi,hi...sa crestem mari.Pe 21 apr e Sf Alexandra. Noi primim felicitari pe 30 aug de Sf Alexandru.

Mergi la inceput