Copilasi de oct-noi-dec 2003 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
sympa spune:
Felicitari Izzy pentru bebelinul tau.Asteptam sa ne spui cum a fost nasterea.Sa va traiasca , sa fie cuminte...si tie refacere rapida.
Carmen....l-am vazut pe Mateiut...de-abia asteptam week-endul sa-l vedem live si sa-i punem pe fata-n fata.hai ca se anunta vreme faina si-n acest sf. de saptamana.
Ileana...incet-incet scapati si voi de pampersi.Azi am lasat-o si eu pe Andrea in funduletul gol prin casa si-am tot pandit-o si intrebat-o daca face pisu sau caca..ea imi raspundea niu, niu, niu... si bineinteles ca am scapat-o din priviri cateva secunde si deja si facuse pisu.Mai insistam....
S-a trezit maimutica mea....va pup....
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100
paula2003 spune:
Din pacate nu sunt momentan, dar va veni si sa vezi atunci petrecere... Am visat zilele astea ca aveam 2 copii si ambii Down....un cosmar, dar ii iubeam foarte mult si numai in biserici stateam.
Felicitari pt. prietena ta si colega noastra ca are inca un baiat.
paula2003 &
Alexandra
ghizela spune:
Dragi mamici si copilasi, imi pare foarte rau ca nu v-am mai scris de multa vreme. As vrea sa imi cer scuze fata de voi, ca eu nu mi-am gasit timp pentru asta in schimb m-am bucurat cand v-am citit si mi-ati incantat ochii cu minunatele poze pe care le-am vizionat cu deosebita placere impreuna cu baietelul meu mai mare,Leo. Nu stiu nici eu de ce ma blochez in fata voastra si dupa ce va citesc cu bucurie in suflet parca nu reusesc sa scriu. De azi mi-am propus sa particip activ alaturi de voi cu speranta ca nu m-ati uitat si sa nu omit nici o zi.
Cu putina intarziere indraznesc sa va spun si eu CHRISTOS A-NVIAT!
Am vazut ca ati petrecut cu totii Pastele cum se cuvine si cu bucurie!
Noi am fost plecati la mare de vineri pana marti, deci pregatiri nu prea am facut, mai ales ca sarbatorisem Pastele catolic cu o luna in urma. De obicei le sarbatorim si Pastele otodox, deoarece sotul meu este ortodox, iar eu si copiii suntem catolici.
Am pus si noi poze cu cele mai recente evenimente din familie.
GHIZELA, LEO, LUCA
http://community.webshots.com/user/ghizela102
Ven spune:
'neata!
Mai, mai, ce mai vreme, sa nu scoti un caine afara
Oare vara mai vine vreodata si pe meleagurile astea? Noi am avut ieri grindina din nou, asa, ca sa nu ne plictisim doar cu ploaie mocaneasca....
Copilu e turbat in casa, plange pe la usi si la ferestre, face numai ce nu e voie, de ciuda ca nu iesim afara? Dar unde sa iesi, cand el intranin prima balta si topaie acolo fericit, se uda pana la brau, pe urma se apleaca si se balaceste cu mainile pana ii ingheata.....Of, of, rau e sa stai in casa si sa ploua afara!
No, gata, ca devin .... patetica!
Va pupam!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
Ana68 spune:
Salut mamicute,
Se pare ca vremea rea se abate prin partea de est a tarii.A plecat de aici si se tot imprastie.Am urmarit stirile la PRO TV si am vazut cei prin tara....Vorba lui Ven:oare cand vine vara asta si pe meleagurile noastre?!
In Timisoara e destul de bine:si soare si nor....Azi a batut vantul si se pare ca Luana l-a luat din plin, caci stranuta si are deja mucii pana in gura....O mai las si maine sa vedem daca e raceala sau poate doar o alergie la praf si...intru in actiune cu paracetamol si vitamina C...
Ghizela,adevarat A-nviat!(cred ca asa se spune pana la Inaltare,adica peste 40 de zile,asa ca nu e tarziu...)Am vazut si eu baietii tai.Sa-ti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ei!Ce diferenta de varsta e intre ei?Pupici la frumosi si tie sanatate!
Mamicute,va doresc sa fiti iubite si copilasii vostri sanatosi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
vikinga spune:
Hristos a inviat! Sa ciocnim oua rosii asa intre noi si sa ne pupam ca vorba aia ne stim de o viata!Izzy mii de felicitari!!!!! Am citit asa pe fuga, poze n-am vazut nimic o sa recuperez cind ajung acasa, ca aici ma chinuie internetul si imi pierd rabdarea sa tot astept plus ca ma deconecteaza cam des.Mai avem 2 saptamini de stat, e bine dar speram la o vreme mai buna, ca uite nu fac decit sa stau in casa si sa maninc!!! Vai mie mai da repede ma mai ingras! Cit chin sa slabesc si uite cum gata am pus un colac de toata frumusetea! Serios m-am ingrasat chiar binisor..dar mai toate au asa de gustoase ca nu macar atit a fost avantajul;))))) Zic eu ca si pt ca m-am odihinit, pai ce nu faceam decit sa maninc si sa dorm:))) Si plus ca a facut si fratele meu o surpriza si a venit si el acasa pt citeva zile, va dati seama veselie mare pe la noi! Al meu copil sa stiti ca mi se pare mai receptiv la cuvinte, vorbeste o idee mai mult, asta pt ca aude o singura limba. Acum doua zile l-am si tuns ca avea cretii prea lungi si are acum o moaca haiosa rau! Da... si bineinteles ca tot borcanele mincam si s-a cam plictisit ca nu gasesc de la hipp decit de 2 feluri, ala cu pui si ala cu curcan. Supa de gaina de tara nu l-a impresionat deloc ba unde mai pui ca s-a si stricat rau de tare la burta.Am facut si o mica intilnire cu Vilma cu Tudor si Anca si Adriana cu Julia. Am facut si poze o sa le pun cind ajung acasa.Mai m-ati amuzat rau de tot cu friptura Vikinga:)))))) ma bucur ca v-a iesit bine. Da cam asa se tine la cuptor vreo 2-3 de ore depinde de carne. Stiu ca pe afara se taie mieii mai marisori si de asta.Lasa ca va mai dau retete care imi ies bune, va dau vreo 2-3 de spaghetti de va lingeti pe buze dar tre sa faceti exact dar EXACT puncticel cu puncticel ca sa iasa. Mai fetelor ma mai bucur de o chestie, am aflat de o modalitate sa prind in germania toate posturile romanesti si taaare ma bucur. Pina si animal planet, discovery..etc HBO, cinemax..toate cu titrare in romaneste, pro tv, antena nu mai zic. Imi cer scuze de greseli, scriu intr-o mare graba ca sa nu ma deconecteze si sa apuc sa trimit mesajl.va pup!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
sympa spune:
Slabuta activitatea pe forum fetelor.....s-a facut cald si va faceti de cap!!!!! Si noi vrem sa iesim indata la un gratar...cam bate vantul, dar sper sa fie bine.Am citit prin ziare ca in Romania iar se anunta inundatii...in vreo 30 judete...nasol!!!
Lasa Paula ca o sa vina barza din nou si la tine.Poate faptul ca Alexandra are down te face mult mai mult sa crezi ca si al doilea va fi la fel.E un doamne-doamne sus care ne vegheaza....si indiferent de cum va fi, important e sa se bucure de aceeasi dragoste din partea tuturor.Multa sanatate si pupicei....si lui Alexandra care e o dulce.
Ghizela..adevarat a-nviat!!!Sunt sigura ca ai atatea sa ne spui despre voi...nu trebuie sa te blochezi...suntem o familie..asteptam sa ne spui mai multe despre nazdravanii tai...
Ven...stiu ce inseamna sa trebuiasca sa tii copilul in casa....nici mie, pedeapsa mai mare nu-mi trebuie decat sa ploua afara si sa nu o pot scoate la aer.O mai scot eu pe balcon sa-i explic ca ploua si e frig....dar are si ea o placere nebuna sa stea sa o ude toata si se amuza de numai numai.Asa ca am renuntat si la explicatii de astea.
Vikinga.."adevarat a-nviat"....distrati-va la maxim...lasa ca scapi de kilogramele pe care le-ai luat.E si pacat sa stai sa te uiti la atatea bunatati...o sa tragi tu cateva dansuri si scapi de sunculite.Asteptam sa ne dai si alte retete de bunatati pe care le pregatesti...ca, zau..tare buna a fost friptura de miel...
Am mai pus si noi poze noi...in ultimul album...
Haideti ca trebuie s aiesim indata...merg sa pregatesc "valizele" de iarba verde..
va pupam.....
http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100
Ana68 spune:
Salutari mamicute,
E o vreme de kko aici...a plouat si aseara si azi...de ma apuca toti nervii...Luana zici ca a innebunit,nu o mai putem potoli nici eu nici tata-su...a luat-o razna de la statul in casa.Unde sa iesi cu ea pe ploaie?Ca sa nu mai pun la socoteala ca a racit,asa cum banuiam si mucii ii are pana in gura si a facut si putina temperatura.Am trecut pe paracetamol si vitamina C...Pe Alex l-am domolit relativ repede,e mai mare deh!Si-a terminat temele si pe urma s-a jucat le calculator.
Mai fetelor,Alex e a doua si stiti ce tema a avut pentru "cunoasterea mediului"?Sa relizeze un portofoliu pe tema "actiuni daunatoare asupra mediului inconjurator".Ati mai intalnit vre-una din voi,care aveti si copilasi de a doua,asa tema la copilasi?Asa ca m-am pus pe cautat si i-am facut pana la urma copilului un fel de referat,tradus pe intelesul lui.Sa speram ca e bun si ca ne doamna 10.
Vikinga,sa stii ca tare bun a fost mielul preparat dupa reteta ta...Asa ca eu una mai vreau retete a la Vikinga.
Sympa,chiar ca e dezastru ce se intampla prin Romania...Poate s-o opri o data ploaia asta,ca prea multi oameni mai sunt necajiti...
Fetelor , sa aveti o saptamana buna,iar nazdravanii si printesele sa fie sanatosi...Sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
ghizela spune:
Tocmai ne-am intors de la o petrecere si de vreo ora toti baietii mei dorm. Eu am ramas la calculator sa va citesc si sa mai scriu cate ceva.
sympa, sa stii ca am vazut si ultimele voastre poze de la 18 luni.Andreea parca este nordica dar de pe continentul european, nu american, oricum e o frumusica!
ana-maria se pare ca avem copiii cu aceleasi varste nu stiu daca si obiceiuri. Numai ca tu ai reusit sa faci si o fata! Despre teme la cunoasterea mediului nu-mi spune ca suntem in aceeasi situatie, portofolii peste portofolii!
Intre timp la noi a fost si inaltarea dar nu pot sa va spun Christos s-a-naltat pentru ca la voi inca nu!
Cred ca ma duc si eu la culcare ca maine e totusi luni.
Pe maine dimineata!
GHIZELA, LEO, LUCA
http://community.webshots.com/user/ghizela102
sandrap spune:
Buna!
Carmen, imi place cum ii sta lui Matei tuns.
Sympa, am vizionat si pozele voastre.Andreea e frumusica foc.
Ghizela,am vazut si pozele voastre.Nu sti-am ca Leo feace dans sportiv.
Noi suntem bine.Si aici a cam plouat in ultima vreme, dar am apucat sa iesim si pe afara macar pt o ora.
Am pus si eu ceva poze mai noi cu Sandra.