Copilasi de oct-noi-dec 2003 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
adameasca spune:
saliu!
Si Luca a cerut olitza pentru prima oara aseara... L-am lasat cu chilotei ca a facut o iritatie urata rau la poponeatza. Si dupa vreo ora a venit scheunand la mine si tragandu-se de pantaloni. L-am pus la oala si a facut pishu. Ce bucurie!!!!
L-am tuns aseara si arata si el a baietel serios acum, nu ca o fata cu plete.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
adameasca spune:
Luca bea cam 450 ml lapte pe zi, 225 dimineata si 225 seara cu cereale.
pozele noastre
poze noi
carmen77 spune:
Haideti sa mai scriu si eu un pic. Pe mine m-a lovit o lene de zile mari, va citesc zilnic, dar nu ma urnesc sa scriu .
A venit si la noi cat de cat caldura si acum stam prin parc destul de mult, asa ca ... am si o scuza .
Vroiam sa va spun ca am vorbit azi dimineata cu Yzzy pe messenger si ca avem o mamica cu bb nr 2 printre noi ... a nascut ... citez: "o frumusete de baietel, Nardi-Gabriel", a avut 3900 la nastere, e sanatos si el si mami, il alapteaza si totul e bine. Mai multe detalii o sa va dea ea cand o sa aiba timp si o sa puna si poze.
Am mai pus si eu cateva poze cu nazdravanul meu. Fetele, cred ca de acum ar trebui sa mai incepeti sa dati vesti bune cu bb nr 2 . Paula, tu spuneai ceva, s-a confirmat?
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
Felicitari pentru Izzy!!!!!!!! sa te refaci cat mai repede si sa vii s ne pove cum a fost nasterea!
Carmen, am vazut pozele. evident, nu e cazul sa-ti mai spun ca sunt absolut topita dupa Matei. Am sa fac o fata si va chemam in petit.
pozele noastre
poze noi
carmen77 spune:
Mai, Ileana, parca ne-am vorbit . Si eu l-am chelit pe Matei (prea rau, zice Florin) . Sa pui poze cu Luca, eu am pus poze cu Matei periutza in ultimul album, cel de 18 luni.
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
Carmen, eu l-am tuns cu masina de tuns, no. 2 :)) Pletele sunt la fel de lungi ca ale lui Matei
pozele noastre
poze noi
anca tanasica spune:
bebelina zice: mama (rar), tata (f.des), tataie, pis-pis (la pisica), cu-cu (la catei), apa, papa, ala (cand vrea sa ne jucam ala-bala-portocala), pa (cand vrea la plimbare-adica tot timpul...), aide (haide), ute (uite), in rest vorbeste mult pe liba ei (chiar ne gandeam ca atunci cand va incepe cu de ce? o sa ne innebuneasca)
cu olita nu avem in continuare nici o treaba (daca o pui dimineata face kk, dar pp nu...) dar am zis ca in vara asta luam in mana problema...
vreau sa-i iau tricicleta (i/a placut tricicleta unei fetite in parc-nu voia sa se mai dea jos de pe ea...)
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
MotoRRock editia a II-a in Ploiesti:
http://www.silverpistons.ro/mr2.html
paula2003 spune:
Ileana- ce fel de masina de tuns ai? Care este mai buna, as vrea si eu sa iau una si nu stiu ca sunt de la 300.000 la 2.000.000lei.
Ce ma bucur ca va cer olita, a mea tipa sa o pun si ghicim noi ce vrea, dar nu face KK pe ea.
paula2003 &
Alexandra
Ven spune:
Felicitari, Yzzy! Sanatate si tie si la bb mic!
Sandrap, Ileana, felicitari pentru olita!
Aveti copii mari de-acum!
Cu laptele, Markus bea 210 ml dimineata, iar seara intre 250-460 ml. Deci in toptal, o medie de cca 500 ml/zi.
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
Ana68 spune:
Buna seara mamici,
Sandrap si Ileana,va felicit si eu pentru reusita cu olita!Mare realizare...!Abia astept sa intru si eu in "clubul"vostru de mamici fericite cu bebei care cer olita....
Sandrap,am vazut pozele cu printesa...E superba micuta!Cel mai mult mi-a placut poza in care face curat,e cu galeata langa ea...Si Luana mai sterge covoarele din casa cu mopul.Trebuie sa avem grija mereu sa fie mopul bine stors...
Din cate citesc eu pe ici copilutii vostri sunt tare nazdravani!Parca noi am fost mai domoliti cand eram copii...sau am imbatranit si vorbesc ca babele alea de se intalnesc la colt de strada?! Nu stiu,zau,parca copiii astia sunt...asa...in era vitezei:gandesc mult si repede,se dezvolta mai repede...sunt altfel,nu vi se pare?
Vorbeati de laptic(hai sa ma laud si eu):Luana bea si ea cate 250ml la o portie.Are un sorb de ma sperie:suge din tzutzuroi 100ml pe nerasuflate si urmatorii 150 ml ii bea moderat,adica o imbucatura de mancare,o gura de lapte...Ii place laptele,lucru care ma bucura mult!Si mai bea,mai fetelor,apa...parca ar fi sac fara fund!E setoasa!Mai mereu ii atarna pampersul la fundulet de zici ca are trup de viespie...
Noi inca nu am tuns-o pe Luana...As vrea sa ii las parul sa creasca mai marisor.Sa vedem cum ne descurcam in vara asta.Deja ii strang parul in codite si ii pun fel de fel de clame prin par...Tare dulce e cu ele!
Multi pupici la printese si nazdravani ,iar la mamicute sa fie iubite....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie