Gradinite, please sfaturi

Gradinite, please sfaturi | Autor: nadina

Link direct la acest mesaj

Dragii mei
ma tot framanta niste probleme de ceva timp. Bona noastra doreste sa inceapa facultatea din toamna si nu va mai putea sta cu mandarina. Acum o platim pe bona cu 3.500.000. Din ce imi amintesc pe vremea cand cautam sa angajam, majoritatea cereau peste 4 milioane si ma gandesc ca acum toate cer asa. Plus mancarea. Oare cat mananca o bona, cam de ce valoare? Niciodata nu m-a preocupat.
M-am uitat pe la gradinitile de stat dar mi se par prea multi copii 25-30/grupa la cat de micuti sunt.
Dintre gradi particulare am gasit 2 interesante-Aschiuta 2003, pe Str. Fagetului cu 150 euro/luna la program lung si Prichindel pe Str. Stoian Militaru cu 160 euro/luna.
O gradi interesanta mi s-a mai parut si OpenMind dar nu e in sectorul 4.
No acum ca am atins culmea incoerentei sa va intreb cateva lucruri:
- stiti ceva de gradinitele de mai sus?
-cum s-au acomodat copiii vostri la program lung? Nu-mi permit si gradi si bona.
- ar fi mai bine sa o mai las un an? Mi-e cam frica, am avut experiente nefericite cu bonele.
Doamne ce emotii am!
Nadina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sfat: schimba titlul subiectului in ceva de genul:
Gradinitele Aschiuta, Prichindel, OpenMind?

Din pacate eu nu le stiu, dar poate o sa vada titlul subiectului oameni care au auzit ceva de ele.

Ce varsta are mandarina? Copiii in general se acomodeaza, iar dupa 2 ani, 2 ani si un pic se simt bine printre alti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Of lavi merci pentru sfat. Ideea e ca inca nu sunt convinsa ca gradinita e alegerea cea mai buna pentru mandarina-3 ani pe 17 septembrie. Personal as opta pentru inca un an acasa cu bona, dar tare mi-i frica, in afara de fata asta numa nebune am intalnit.
Gradinitele respective ma intereseaza numa dupa ce ma conving ca asta e ceea ce trebuie sa facem.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Nici eu nu stiu nimic despre aceste graduinite.
Nu consider ca este prea mica pentru gradinita, eu cred ca le e mai bine la gradinita decat acassa cu bona. La varsta asta au posibilitati de asimilare deosebite si consider ca le e foarte util un cadru organizat de viata.
Ma gandeam insa ca trebuyie sa ai in vedere ca mandarina ta se poate imbolnavi si ca ar trebui sa ai totusi o persoana pe care sa o chemi pentru a sta cu ea intr-o astfel de situatie.

Multi pupici si succes,

Cornelia si BB Rares-22.04.2002

Mergi la inceput