Discutii despre tratamente naturiste (2)
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Eu am mai facut tratatamentul Liviei in vara anului2003(3luni) dar l-am combinat cu reflexoterapie.Si atunci m-am ingrasat si au aparut cosurile dar s-a scurtat ciclul(28 de zila fata de 35) si mi-a revenit prolactina in limite normale.Si acum e tot in limite normale.Un alt efect benefic a fost ca mi-am regenerat parul care a arat super dupa tratament.un alt efect benefic a fost ca am scapat de depresia data de nereusite si de medicamente.
Asi
http://community.webshots.com/user/ubi19
Stepha spune:
Fetelor,
Ma alatur si eu voua caci de trei zile am inceput un tratament naturist. Mi-am facut dozarile hormonale si in ziua 14 mi-a iesit estradiolul sub limita inferioara si in ziua 21 progesteronul meu era si el sub limita inferioara. Asa ca am "frunzarit" internetul in lung si-n lat, am citit despre hormoni si despre plante si mi-am alcatuit o schema de tratament combinand alte tratamente naturiste. Si anume:
dimineata
1cana de napraznic
1 cana de cretisoara
tinctura de marar (cura de 21 zile)
tinctura de lemn dulce (ziua 5-10) / tinctura de branca ursului (ziua 15-25)
dupa amiaza
1 cana de napraznic
tinctura de marar
seara
1cana de napraznic
1 cana de cretisoara
tinctura de marar (cura de 21 zile)
Plantele le-am ales in functie de ce reprezinta (napraznic=progesteron; branca ursului=progesteron; lemn dulce= estrogen; marar=estrogen)
Miro, ai avut o idee foarte buna cu listuta ta.
Va pup,
Stepha
Mirona spune:
Asi
nu aveam de unde sa stiu, s-a corectat, sa-mi spui daca e bine. 
Stepha bine ai venit in
-ul naturalelor.![]()
Sa inteleg ca tu bei numai ceaiuri? Nu iei nimic pastilute (Kamaiany, Cat's Clow, Vit. E, acid folic, laptisor de matca, etc.)?
Te-am trecut pe listutza noastra PROVIZORIE deocamdata.
Sugestii ceva fetelor?
fete naturale
Miro
Stepha spune:
Asa e Miro, nu iau decat ceaiuri si tincturi.
Despre ceea ce iau sunt sigura pe ele, adica stiu exact ce efecte au. despre celelalte nu am gasit informatii in amanuntire.(am inceput sa cercetez bine inainte de a face ceva).
Si asa ca gandesc ca daca nu-mi pot face ceva rau, sa nu-mi repar vreun hormon si sa nu-mi stric altul/altceva.
Pupici,
Stepha
PS. Mersi sa fie cu noroc si in scurt timp sa ne treci pe o lista cu mamici bucuroase![]()
musete spune:
Va salut cu drag!
Am papat si eu pilule de napraznic, fara nici o alta combinatie, timp de o luna de zile.
Rezultat: CM- prelungit cu 8 zile, total atipic in cazul meu.
Masura: tratament intrerupt.
Pupici, Musete
Mirona spune:
Buna din nou, fetelor naturale.
Hristos a inviat!
Mi-a fost dor de voi, asa ca azi am inceput in fortza:
- am reinceput trat. naturist, mai incetutz (ceaiul de napraznic, cel de cretisoara si acid folic, laptisor de matca - si bineinteles doar in cazul meu - duphaston) - asta pentru ca sunt in z. 17.
- am postat la mamici si la gravidutze cate un subiect, sa facem o adunare a celor care au ramas insarcinate in urma unui trat. nat. De cum vom avea un raspuns il vom actualiza si in listutza noastra.
In rest? Cum va merge cu tratamentul? Vre-o
deja la orizont si noi nu stim?
Va pupa cu drag,
Miro
adimercedes spune:
Mirona, iti tin pumnii in noua etapa a tratamentului. Sa se lase cu
!!!
Eu merg in continuare cu tratamentul. Am reusit, in sfarsit, sa imi comand napraznic-planta cruda si cred ca primesc cele 6 ghivece candva saptamana asta sau saptamana viitoare si ma apuc de pascut
...
In rest, as vrea sa slabesc vreo 5-6 kg 

, ca deja nu mai ma simt bine eu cu mine. Tu ai dat jos ceva de cand te-a socat cantarul? Eu vreau sa ma reintorc la Montignac
. Poate ne luam de manutza...
Fetele, ce mai ziceti, dragelor??? Nimeni nimic???
Va
si astept vesti bune-bune. Adi 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Stepha spune:
Adevarat a inviat!
Ma bucur sa ne reintalnim dupa minivacanta de paste. Cum ati petrecut: ceaiuri si relaxare?![]()
Succes Miro in noua etapa de tratament. Pentru ce iei Duphaston? Am luat si eu, imi daduse dna. doctor a mea ca sa-mi vina CM mai repede si ma pot apuca de dozarile hormonale....dar degeaba....am dat si 300.000 si tot nimic, mi-a venit CM-ul dupa vreo 2 zile dupa ce am terminat cele 10 zile de duphaston.
Adimercedes, succes cu napraznicul. E super ca ti-ai facut in sfarsit rost de planta.
O saptamana excelenta va urez!
Mirona spune:
Multumesc fetelor de urari.
Stepha iau duphaston din z. 16 pana in z. 25 pentru a avea si eu menstruatie, eu neavand fara stimulente (progesteron).
Adi in sfarsit ai obtinut napraznicul (sau inca nu, dar e pe VINE!!!).
Luam in continuare tratamentul si vom vedea. 
In legatura cu subiectele deschise de mine, pentru a efectua aceea listutza ... unul a fost deja inchis de moderatori si celalalt ... va ajunge in curand in pagina 2, nebagat in seama, iar acolo ... cum se stie ... nu-l mai vede nimeni. 
Mai vorbim, pa
Miro
Stepha spune:
Of Miro, deci am scapat porumbelul pe gura fara sa vreau.
cu duphastonul, ma refer, care la mine nu a avut efect. Imi pare rau, nu am vrut sa te demoralizez cumva. Oricum tu il combini si cu tratament naturist si depinde si de organismul fiecaruia. Si daca stau bine si ma gandesc poate a avut efect si la mine, fiindca mie imi vine CM intre 33 si 53 de zile, nu am de unde sa stiu la cate zile ar fi venit daca nu luam duphastonul.
Succes !