Discutii despre tratamente naturiste (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Miro,
cum se ia duphastonul? Se da in functie de analize...sau...As vrea sa iau si eu. Dar provoaca si ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Sole, Mai incearca si la alte plafare cu ceaiul de napraznic, nici eu nu l-am gasit din prima. Semintele de marar le poti inlocui cu tinctura de marar, e mai simplu si pe asta o gasesti tot in plafare.
Miro, eu nu imi iau temperatura, mi-am luat-o acum ceva timp 2 luni. Mi s-ar parea prea mare bataie de cap sa mai fac si asta dimineata, prea mult stres.
Eu tot imi astept CM-ul ca sunt dej ain ziua 31 si desi acum vreo 2 zile a dat semne ca ar veni, nu vrea. In situatia asta ma gandesc ca poate m-am bucurat degeaba de progesteronul meu bun din ziua 21, asta in situatia in care voi avea un cm lung. Voi stiti :la un ciclu de 28 zile progesteronul trebuie sa fie ridicat doar in ziua 21 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Miro, am hotarat ca o sa continui cu tratamentul naturist ,dar impreuna cu Femostonul meu .N-am vorbit inca cu Ale ,ieri n-am avut timp de nimic .Dar ma ocup de asta azi.
Uoana ,decat sa iei anticonceptionale ,mai bine intreaba-ti medicul daca poti lua femoston.Are estrogeni pt. primele 14 zile si estrogeni cu progesteron pt. urmatoarele 14 zile si nu e anticonceptional .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Mironica multumesc de intrebare ma simt bine,dar sunt putin stresata din cauza rezultatelor incerte ale testelor.I-am trimis dupa primul test un PM Liviei si ea m-a felicitat si mi-a scris sa renunt la ceaiuri ,sa merg mai departe numai cu mugurii de zmeur.Ieri i-am mai scris un PM dupa al doilea test si astept sa imi raspunda.Vreau sa va spun ca la ambele teste s-au mentinut liniile pina seara.
Acum astept ziua de duminica ,care ar fi a 31 zi a CM,iar daca nu vin rusii luni ma prezint la un test de singe.Mi-am luat aseara si temperatura bazala care era 37.2(nu stiu daca este concudent rezultatul seara),dar eram curioasa.

Va pupp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ce de activitate pe topicul nostru ... FAIN!!! fetelor tre' sa va pupicesc mai des.

Oana mie nu mi-a cerut nici o analiza cand mi-a dat duphastonul, doar mi-a zis cum sa-l administrez si gata.
2 tablete pe zi timp de 5 zile dupa care in 3-4 zile vine menstra. Apoi incepi sa calculezi ca si cand ai avea CM de 28 de zile. Din z. 16 iei din nou duphaston 2 tab./zi si te opresti in z. 26 La fel in 3-4 zile vine menstra si tot asa de aici inainte. Bafta.

Jubica daca te-a felicitat si Livia ... nu stiu ce sa mai zic, ia ia-ti dimineata temperatura - vaginal si apoi mai trage un test. Tin pumnii stransi.

Briantis ma bucur. Continua! Bravo.

Stepha da. doar in z. 21 Trat. nat. deregleza si apoi regleaza. Tu ai avut intotdeauna CM de 28 z? Poate ca te-a dereglat un picut trat. Esti in a doua luna de trat, asa-i? Cat de lung a fost primul CM obtinut din plante?

Adi si pentru tine erau pupiceii.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Mironel, multumesc de pupici . La tine cum merge? Ce mai simti nou?

Fetele, eu tocmai am scapat de rusi si revin la bunele obiceiuri . Sa va tineti si voi de treaba si sa va iubiti cu foc .

Sa aveti un weekend placut si sa auzim vesti bune de la fiecare dintre noi. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Serj

multumesc adi!!!!! esti o scumpa!!!!
daca ai sti cat dee mult face sa poti vorbi cu cineva despre probleme si sa ai si un sfat bun!!!
este drept ca eu nu beau multa apa (desi stiu ca este bine)si nici fructe; sotul meu ma mai dadaceste" si am inceput sa mananc, dar incet ma voi da pe brazda
tu ai spus la un moment dat ca si soacra ta lua pastile de tensiune si incet le-a inlocuit cu capsule de usturoi, acum cum sta cu tensiunea? a terminat si cu usturoiul?
e bine si ca la gradinita[:D, da am si eu batai de inima uneori parca imi bate in cap.
as vrea sa te mai rog ceva,pana vine livia sa ne raspunda, ca sa reusesc sa raman insarcinata ar trebui sa fac si eu din tratamentul liviei?
sper sa le gasesc pe aici...
adresa mea de email pot sa trimit un mesaj privat pt. tine?
tu ai facut tratametul liviei? si a dat roade?
am vazut ca ai si tu discutie naturista, voi trece si pe la tine.
de obicei cand esti on-line?
acum te salut si iti urez multa sanatate si tie si familiei!
salut si toate fetele sa se realizeze cat mai repede dorinta

Serj, iti raspund aici, pentru a nu ocupa spatiul de la subiectul Liviei, te rog sa nu te superi . Ma bucur mult ca iti pot fi de folos si ca ai gasit aici pe DC sprijin si incurajari. O sa vezi ca toate au rezolvare...

Soacra mea a facut tratamentul de tensiune combinat (o vreme), acum vreo 2 ani, dar nu stiu pe ce perioada. Dar nu s-a tinut de cel naturist, nu s-a linitit, a tot alergat de colo-colo, s-a stresat, a dormit si mancat aiurea si acuma trebuie sa isi faca niste investigatii de inima - sper sa mearga sa si le faca. Dar tu nu iti face griji, tu esti mai tanara si daca esti atenta nu ai de ce sa te ingrijorezi. Si ea e mai ok acuma, dar trebuie sa o lase mai moale, zic eu...

De tratamentul Liviei, ce sa iti zic??? Eu stiu ca anumite ingrediente din tratament scad tensiunea (napraznciul si tincturile). La mine asta era problema cu tratamentul, ca eu am tensiunea mica si daca imi mai si cade, imi crapa ceafa . Asa ca beau o cafea pe zi si Livia mi-a recomandat si ceai de maghiran. Dar, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji, la tine scaderea de tensiune ar fi chiar binevenita...

Poti sa imi trimiti mail fara grija: adimercedes at yahoo punct com.

Eu am inceput tratamentul Liviei pe 4 aprilie si sunt la a doua menstra din timpul tratamentului. Rezultatele clare au fost CM scurtat la 36 de zile de la cel putin 40 de zile cat era inainte de tratament. La mine CM luuung era problema majora si ovare polichistice. Sper si pare sa se rezolve acum cu tratamentul.

Noi suntem cu 7 ore inaintea orei Romaniei. Pe YM am acelasi ID. Poti sa ma intrebi linistita tot ce vrei si o sa iti raspund la ce stiu .

Multa sanatate si tie, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna adi, iata-ma!!!!!
da ma bucur ca v-am gasit si imi place aici, o perioada am stat la forumul italian,apoi am inceput sa caut raspunsuri pe limba mea, mai ales ca DC, mi-l recomandase o prietena de ceva timp.
eu m-am inscris, si apoi nu am intrat multa vreme
inseamna ca suntem la 8 ore diferenta cu inca 1ora de la noi,eu am posibilitatea sa intru pe net. si de la munca(cand nu avem clienti, bineintales).
am sa caut napraznic aici, si care tincturi? toate?
eu aveam un ciclu la 30 zile, apoi a venit la 37 (cand cred ca am pierdut o sarcina) iar ultimul a venit la 27zile....
dar eu am o nedumerire (cred ca trebuie sa caut pe alt forum???) eu am o scurgere doar in zilele in care cred ca este ovulatia, in rest seacaaaa, nici nu stiu ce sa cred...o fi varsta sau poate sufar de ceva si la controale nu si-au dat seama, cert este ca eu nu aveam asa, sigur mai mult in perioada buna, dar si dupa aceea mai ramanea ceva schimba consistenta dar ramanea.
incep oare sa inebunesc? am facut fixatie pt.a face inca un copil, incerc sa ma consolez dar nu reusesc.
la ce este bun napraznicul ce face exact, poti sa-mi spui?
si tincturile?
mai intai trebuie sa caut denumirea lor de aici si sa vad ce gasesc, te tin la curent!!!

pupici si sa auzim de bine, cri

P.S. o intrebare afara de subiect: stii cumva cum sa schimb varsta? la profilul meu sunt trecuta 14ani!!!! am trimis un mail pt. corectie, dar nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

Buna fetelor!!...am gasit napraznic(ceai),mai trebuie sa iau kamayani,voi cum faceti cu temperatura?...eu nu am chef sa mi-o iau in fiecare dim.,mi-a spus si dr. ca trebuie dar......am inceput de mai multe ori si n-am terminat niciodata,iar in teste ..ia mi-a spus ca nu are incredere......

"Priveste in urma la ceea ce ai realizat deja, in sus si crede ca cerul se va insenina, in jos ca sa te asiguri ca esti pe calea cea buna, inainte si asuma-ti victoria asupra fiecarui obstacol."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!
am venit la naturiste urmand-o pe adi, dar mi-ar face placere sa facem cunostinta.
sa ma prezint: am 38ani(aproape), deja un pui de 3ani, si de 1an cautam sa-i facem surioara dar fara succesdoar un avort spontan la 7sapt. dupa 8luni de cautari...
eu nu am probleme (cred) si deja sunt disperata, dar ma uit la voi cata forta aveti si prin cate treceti ca sa aveti un puisor, iar eu nu sunt multumita....
eu va doresc la toate sa reusiti cat mai repede sa deveniti mamici pt. ca este ceva la care intr-adevar nu se poate renunta.

salutari la toate

Mergi la inceput