Discutii despre tratamente naturiste (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Sole spune:
buna fetelor!!! azi am inceput sa alerg si eu sa-mi procur plantele,se pare ca nu prea am avut noroc,de ceaiul de napraznic mi-au zis ca este toxic si nu-l mai gasesc si seminte de marar din piata(alea sunt ,din piata?),sunt confuza
,voi ce ziceti?

Mirona spune:
Sole Da! Din piata iti procuri semintele de marar. Vezi nu-ti lua multe, poate nu le suporti, si iti trebuie rasnita (de cafea) sa le maruntesti.
Ai incercat si la plafare cu ceaiul de napraznic? E toxic ... pe amaru lui, se fabrica, stai linistita. Sa iti procuri toate plantele si te apuci de toate odata.
Sunt multe Plafare prin Bucuresti, mai incerca.
Te descurci sa cauti in arhiva dupa subiecte naturiste si sa vezi de unde procurau fetele din Bucuresti produsele pentru tratament?
Te ajut si eu daca vrei. Ce altceva te mai confuzeaza??? Zii la Miro, ca te ajuta.
Miro
Mirga spune:
Buna fetelor.
Eu merg inainte cu tratamentul, in ciuda glumelor hazlii ale colegelor de lucru. In 25.04 ar trebui sa-mi vina rusii (pina acu aveam CM de 28 de zile fix). Sa vedem ce o sa fie. Chestii ciudate ce nu am avut pina acu ar fi dureri de burta (zi, noapte nu conteaza) mici intepaturi in zona ovarului (drept sau sting dar pe rind, nu deodata) + in zona uterului, un pic de dureri de spate, pofta de mincare crescuta si cam atit.
La vreo 3-4 zile dupa ovulatie am fost cu masina pe un drum cu serpentine ( pe care ne-am mai plimbat de n-ori ) si mi-a fost f. rau, eu care niciodata nu am suferit de asa ceva.
Dar nu ma aventurez in pronosticuri prea optimiste ca sa nu ma prabusesc prea de sus mai tirziu. Astept cuminte sa imi intirzie rusii cu cel putin o zi sau doua - mai ales ca acu iau si trat. naturist si poate sa influenteze.
Si totusi sper in continuare. Ma bucur mult cind citesc pe forum ca cineva a reusit, indiferent prin ce metoda. Bafta in continuare.
Mirga
Andrusha spune:
Naprasnic am gasit zilele trecute la plafarul de langa Hanul lui Manuc.
Pup
A
Da-mi puterea doamne de a accepta lucrurile ce nu pot fi schimbate, energia de a schimba lucrurile ce pot fi schimbate si intelepciunea de a face diferenta dintre ele.
uoana spune:
Multumesc fetelor pentru primirea facuta.
Miro eu nu am luat duphaston...am luat cycloproginova pentru provocarea menstruatiei...si poate pana imi da dr. T un tratament as putea sa mai iau cycloproginova combinat cu tratamentul naturist, nu credeti?
Va pup

Mirona spune:
Buna dimineata naturalele ...
uoana eu nu prea stiu despre cycloproginova, dar spune-ne cum ti-a zis doc. sa le iei ... si pote putem sa-ti spunem si noi cate ceva. De ex. eu am duphastonul din z. 16-25. Cum eu am ovulatia in z.21 ...nu se prea potrivea cu tratamentul prescris. Asa ca -de la mine putere (si cu ajutorul lui Ale) am hotarat sa iau tot 10 zile, dar dupa ovulatie, deci din z. 23. Acum asta ar putea duce la un CM mai lung, dar nu-mi pasa - poate in cateva luni mi se va schimba/scadea si z. ovulatiei. 
Sole bafta la cautari si sa ne spui cu ce te mai putem ajuta/sfatui, OK? 
Mirga pana in 25 mai asteptam noi cumva, vezi sa nu inceapa sa te mance palmele dupa vre-un test, ai rabdare sa intarzie. 
Jubica ... cum te simti? Esti bine? 
Briantis tu ce ai hotarat? Cum te simti cu bufeurile tale? Iai scris lui Ale? 
nicol78 ma bucur ca mai treci pe la noi. 
Scuzati-ma fetelor dar nu v-am mai pupacit de mult.
Si acum cate un
si pentru celelalte fete naturale ... asa ca sa nu se supere ca nu au fost nominalizate.
Miro
Mirona spune:
Andrusha - am vazut ca si tu esti adepta a trat. nat. si inca de trei luni de zile. Te pot trece la noi in listutza?
Mai vii si tu din cand in cand pe la noi cu detalii despre efectele trat. nat. asupra ta?
Oricum noi iti uram numai bine si multumim pentru indrumarea la plafarul de langa Hanul lui Manuc. 
Miro
uoana spune:
Miro,
cycloproginova le-am luat ca pe niste anticonceptionale...adica cate una pe zi timp de 21 de zile. La 4 zile venea menstra iar din ziua a5a a CM-ului trebuia reluat tratamentul...si tot asa. Numai ca acest tratament nu imi provoca ovulatie...deci nu faceam nimic.
Mirona spune:
Atunci nu mai lua Oana, nu asta e scopul tau.
Chiar daca nu vrei sa faci BB anul acesta, te poti proteja ... in zilele fertile.
Pune mana si ia-ti un termometru digital, fa-ti un cont pe fertility, chiar daca nu ai ovulatie luna asta ... te obisnuiesti cu luatul temperaturii si cu completatul, iei duphaston luna asta si obtii un CM, apoi dupa a doua luna poate obtii si o ovulatie.
Ma ce doctori tampiti ... cum sa faci nene BB fara ovulatie?
Oana!!! E doar parerea mea, tu mai intreaba. 
Miro