Discutii despre tratamente naturiste (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara naturalelor,
recapitulare:
- tratamentul naturist se poate incepe in orice zi a CM- ului
- kamayani se ia in fiecare zi (3 pastile pe zi)
- vit. E si supozitoarele din carpicon sunt DOAR in z. 5 - 19
- tincturile se iau in general cate 30 picaturi diluate in 100 ml apa
- bufeuri - cred ca am avut cu toatele, dar dupa ce terminati cura de 21 de zile de telina si marar vor disparea. CURAJ!
- cine inlocuieste pulberea de napraznic cu capsule de napraznic - se iau 2 - max.4 capsule de 3 ori pe zi.
- ceaiul de napraznic (pe stomacul gol) -

quote:
o lingura plina de naprasnic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol. (La prepararea ceaiului se foloseste apa plata)

La mine au venit rushii, deci m-am apucat din nou de numarat si de papat tratament naturist.
Curaj fetelor, ca merita.
Jubica abia astept dimineta sa te citesc.
Adi ma bucur ca ai luat decizia de a face 6 luni tratamentul, eu deja regret ca l-am intrerupt, dar ma bucur intr-un fel ca am facut-o, vazand cu ochii mei rezultatele analizelor si mai ales OVULATIA, acu si menstra asta puternica ... eu care aveam doar cateva pete....

Va pupacesc.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Draga mea Jubica , citesc mesajul tau in care spui de slab pozitiv si inima imi bate asa de tare de bucurie, sper din tot sufletul ca tu esti prima din generatia nostra de fete naturale. O sa-ti tin pumnii si o sa ma rog pentru tine sa fie cu adevarat bebe si sa fe testul cat de curand zdravan pozitiv.Doamne ce bucurie ar fi pentru noi toate...Ceva simptome ai pana acum ? Te astept cu noutati.
Dupa cum vezi Miro, te-am ascultat si nu doar citesc ci si scriu
Chiar daca am terminat tratamentul inca ma simt foarte bine aici cu voi si abia astept sa fugim toate la mamici si sa indrumam si alte aspirante sa fie si ele naturale ca sa aiba bb.
Va pup si sunt alaturi de voi!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Buna fetelor,
am revenit in randul "naturalelor". Dupa o luna si ceva de tratament m-am hotarat sa il reiau. Speram ca efectele sa fie favorabile, nu?
Puicei
Oana

Mergi la inceput

Buna Oana,
bine ai revenit printre noi "naturalele".
Ti-am gasit un loc in listutza noastra, uite ce bine-ti sade.
Lasa ca de data asta o sa fie bine, ai sa vezi, totul e sa obtii CM-ul ... si apoi ovulatia si apoi ... BB.
Te pup.

Jubica ne mai fierbi draga mult? Cum esti?

Miro

Mergi la inceput

Imi pare bine ca m-ai vazut. Am o intrebare pentru tine...tie ti-a venit CM-ul din cauza plantelor, sau din cauza tratamentului pe care il iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Iubitele,imi cer scuze ca v-am tinut pe jar,dar nu am reusit sa intru pe DC pina acum,pentru ca am fost foarte ocupata la serviciu de dimineata.Din pacate nu am vesti grozave:astazi am mai facut un test,iar a doua liniuta se vedea mult mai rau decit ieri.
Va multumesc la toate pentru incurajari!
Simptomele sunt urmatoarele:sini durerosi in continuare,senzatie de balonare si oboseala.

Ps.Nu afost sa fie,poate luna viitoare.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
jubica - tare rau imi pare ... , dar draga mea inca nu sunt rushii la usa, hai sa mai speram impreuna inca 2 zile. Si ar fi bine sa vezi partea buna a lucrurilor - ai avut ovulatie, ai CM. Urmeaza BB.

uoana - eu nu mai am timp de asteptat. FSH meu creste, inaintez in varsta asa ca am intrebat-o pe Livia daca pot lua si trat. ei si ceva ce sa-mi provoace menstra - duphaston. A spus ca doar anticonceptionale sa nu iau in acelasi timp cu trat. ei. Asa ca: Menstra am obtinut-o de la duphaston. Sincer nici nu-mi pasa de la ce va veni BB, numai sa vina.
Pup fetele.

Miro

Mergi la inceput

Te inteleg...nu conteaza de la ce a venit menstra, important e ca o ai, nu? Voiam sa stiu pentru ca suntem cam in aceeasi oala si chiar eram curioasa.
Eu cred ca va fi bine, ce zici?

Mergi la inceput

Sper draga mea, ca va fii bine, luna asta mi-am pus asa de multe sperante ... si uite au venit rushii.

tu ce plan de bataie ai? am inteles asta cum ca ai reluat trat. nat. dar cu rushii cum rezolvi? parca si tu ai luat pe vremuri duphaston,nu?
si neaparat tre sa treci de cele 3 luni, uite ca eu am ovulat dupa ce am lasat trat. nat.
Si fetelor voi nu va luati temperatura? pe fertility nu aveti cont? cum mergeti asa pe bajbaite? eu am observat la mine ... numai dupa 2 luni(mai lungi la mine) de luat temp. ca as ovula in z. 21 a CM-ului.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Oana,ma bucur ca ai revenit si ca se inmulteste familia fetelor naturale!Sper sa stai cit mai putin pe aici si sa treci repede la burtoase!
Mironica multumesc pentru incurajari,mai astept pina duminica,iar daca nu ma viziteaza rusii o sa fac o analiza de singe.As fi facut analiza de singe mai repede,dar aici in oraselul nostru nu se fac analize hormonale si trebuie sa merg la Tg-Mures.

Mergi la inceput