Amintiri despre viitor!
Amintiri despre viitor?Se poate oare vorbi despre asa ceva?Exista amintiri despre lucruri sau fenomene care sunt asteptate sa apara?Exista oare un cerc perpetuu al vietii,o neincetata repetare a fluxului timpurilor?
Isi da oare seama larva ca la primavara se va preface in fluture?Presimte molecula de gaz legea potrivit carea ca redeveni,mai devreme sau mai tarziu,Soare?Stie inteligenta ca isi trage radaciniile din campul nesfarsit al vesniciei?
Omul zilelor noastre se deosebeste de cel de ieri,de cel de alaltareri.Omul este mereu altul,se innoieste necontenit pe acel itinerar liniar infinit pe care l-am denumit TIMP.Va veni si ziua in care el va intelege timpul si-l va stapani,deoarece TIMPUL este esenta universului.Si fiind fara sfarsit,il el se contopesc toate timpurile.
Exista amintiri despre viitor.Universul ascunde cu grija taine ramase pana azi nedezlegate.Poate ca unele vor fi elucidate.Astazi,maine,candva.Universul nu cunoaste timpul si nici notiunea de timp.
Caci un lucru este cert:trecutul nostru de care ne despart mii si milioane de ani prezinta anumite zone obscure.Acest trecut abunda in zeitati necunoscute care viziteaza bunul si batranul Pamant!Au existat oare pe atunci nave spatiale din care au descins pe Pamant echipaje,au existat arme secrete,super arme,inimaginabile infaptuirii tehnice al caror mecanism noi nu l-am putut realiza pana in prezent decat partial?
Nici in domeniul arheologiei nu e totul clarificat.Ba sunt descoperite baterii electrice confectionate cu mii de ani in urma,ba se vorbeste despre niste fiinte stranii#12288;in costume identice cu cele ale cosmonautilor.Ba sunt descuperite serii de cifre pana la a 15-a zecimala,pe care nu le-a calculat pana in prezent nici un computer.
Zeii din preistorie au lasat urme care nu pot fi lesne deconsiderate si pe care le putem citi si descifra abia in zilele noaste,deoarece problema navigatiei spatiale,atat de fireasca astazi,a fost cu mii de ani ca si inexistenta pentru omenire,fiind data uitarii.Putem asadar,afirma cu tarie ca stramosii nostri au primit in timpuri preistorice vizita unor fiinte venite din cosmos!Desi pentru moment nu stim inca cine au fost aceste fiinte inteligente extraterestre si de pe care astru indepartat au venit,sustinem,totusi,ca acesti 'straini' au nimicit o parte a omenirii,creand,totodata,un om nou,poate primul homo sapiens
Aceasta afirmatie distruge temelia,scolul pe care a fost ridicat un edificiu de gandire in aparenta atat de perfect.
Este oare cosmosul locuit de fiinte asemanatoare omului?Este posibila dezvolatarea organica in absenta oxigenului?Poate lua nastere viata intr-un mediu abiotic?
Aceasta este introducere la cartea Amintiri despre viitor de Erich von Daniken.Aceasta carte m-a pus pe ganduri si as vrea sa va intreb ce parere aveti voi!
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Raspunsuri
iren spune:
Super interesanta!! Am citit-o de fro 5 ori, shi nu m-am plictisit, de fiecare data gasesc ceva ce mi-a scapat la citirea precedenta.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
DARAEL spune:
Uf.... ce carte
!
Cat mister
....
Cate intrebari.... din pacate fara raspuns, sau cu raspunsuri ce nasc alte intrebari
......
Stiti, dupa ce am citit aceasta carte si inca o duzina +/- 2 carti pe aceasta tema a intrebarilor indecente, eu am ramas sa caut raspunsul la o singura intrebare – DE CE
?
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
xenocid spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Stiti, dupa ce am citit aceasta carte si inca o duzina +/- 2 carti pe aceasta tema a intrebarilor indecente
Darael sa stii ca o intrebare nu e niciodata indecenta ci doar raspunsurile pot fi.
Lucru pe care il reuseste si Erich - un prosper administrator de hoteluri in Elvetia , acest Pavel Corut al literaturii universale.
*segmentation fault*