Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 6
roxana1974 spune:
Bianca si pentru toata lumea care a intrat aici si s-a implicat.
Am vorbit si eu azi la tel. cu Dl Anton Dan. Mai sunt 3 ture de intretinere si scapa. Ei sunt ok, din cate putea el sa spuna, iar eu sunt multumita de cum merge treaba. Faptul ca dl. Florescu lucreaza e cel mai bun lucru.
Lia, ai reusit ceva cu comanda aceea ?
Andra_ sper ca esti ok, mai da-ne un semn.
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ruxij spune:
Am plasat si platit comanda. Sa vedem cand ajunge. Trebuie sa primeasca un pachet de la emania, care vorbiti cu ei spuneti-le ca sa stie.
ruxij spune:
Trebuie sa primeasca urmatoarele produse:
Produs Buc.
Zahar tos Diamant 1kg.... 1
Faina Titan 1kg. ...1
Ulei Floriol 1l.... 2
Franzela 270g. ...8
Orez cu bob lung Uncle Bens 500g...1
Gris din grau Titan 500gr. ...1
Cascaval Dalia Ram ....2
Lapte Dorna 1.5% 1l ...2
Smantana Danone 12% 320gr....2
Branza topita Hochland mixtett 140g. ...3
Pate de ficat pui cu cheita Hame 120gr. ...5
Carne porc / vita Scandia 300g ....3
Coca Cola 2l ....3
Ciocolata lapte divers asortata Primola 100g ....7
Ariel manual 450gr./albastru ....1
Sapun Bac 100gr./sensitive ....3
Branza topita Hochland smantana 140g. ...1
Mazare fina Greens 450gr. ....2
Andra_ spune:
Buna fetele,
Roxana - multumim de informatii, chiar ma gindeam ce mai fac, imi tot propuneam sa-i sun, dar in ultima vreme sint intr-o alergatura ca-mi schimb serviciul si tot uit, si ma si codesc ca nu stiu cind e dl. Florescu acasa si nu doarme dupa plimbarile de noaptea
voi merge cu Ulisernic la inceputul saptaminii viitoare pe la ei sa le ducem banii si alte alea, daca mai vrea cineva sa contribuie sa ne zica, deocamdata avem banii Lyadei si de la Bebe Beca pe care ii vom colecta tot atunci, si probabil reusim sa ne vedem si cu Rosalinda.
Ancuta - ti-am trimis nr. meu de telefon, te rog zi-mi daca l-ai primit sau nu.
Elly - tu te descurci sau iei si tu legatura cu noi?
pup u,
Andra
roxana1974 spune:
Lia , pe mine m-ai dat gata cu lista ta de cumparaturi. Saracii copilasi, vor fi atat de fericiti! Abia astept sa primeasca toate bunatatile astea.
Andra, cand poti, fa te rog un upgrade la lista de donatii sa vedem ce mai trebuie.
Roxa
Andra_ spune:
Roxana - lista e upgradata, dar e pe pagina anterioara, n-am mai schimbat-o ca oricum saptamina viitoare trebuie sa lansam listele noi, ptr luna iunie....
as vrea sa mai adaug ceva la ea, dar din pacate cam asta-i tot, plus ce va mai dona Rosalinda, o sa aflu mai multe de la ea sau Ulisernic si scriu.
pup u,
Andra
ancuta06 spune:
Andra, Freia are banii de la mine. Ia tu legatura cu ea, te rog.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
roxana1974 spune:
Salutare fetelor.
Iertati-mi absenta, am fost foarte ocupata.
Am vorbit la tel. cu dl Florescu ieri si au primit marti toate alimentele comandate de Lia (ruxij) , au fost foarte fericiti pentru tot.
ulisernic spune:
Astazi am fost cu Andra la familia Florescu si le-am dus cei 40 de dolari de la Lyada . Ieri a fost ziua de nastere a Elenei, a implinit 6 ani, iar Andra i-a dus un cadou, precum si un carton de prajituri si o sticla cu sampanie pentru copii, cu care Elena sa poata sarbatori impreuna cu fratii si surorile sale:) Copiii erau cam tacuti, insa aratau bine, iar domnul Florescu parea mai optimist si mai relaxat decat datile trecute. Necazurile acestei familii, care a fost greu incercata de soarta, nu s-au terminat, insa lucrurile merg pe un fagas bun si, cu ajutorul vostru, care v-ati implicat cu atat de mult suflet , aceasta familie va iesi la liman pana la urma.
Va pup si va doresc toate cele bune,
Mihaela
P.S. Asta seara m-am intalnit cu Bebe_Beca , care a donat 500.000 pentru familia Florescu.